Pupa Collection Privée limitált kollekció teszt

Kicsit sokáig váratott magára ez a poszt és talán annyira már nem is újdonság a Pupa Collection Privée limitált kollekció, de mivel úgy láttam, hogy még mindig kapható az üzletekben, így mindenképpen szerettem volna megosztani Veletek a tapasztalataimat a kollekció általam tesztelt darabjaival kapcsolatban.
Hat terméket kaptam tesztelésre a kollekcióból: két szemhéjpúdert, egy szemceruzát, egy highlightert, egy kétlépéses tartós ajakrúzst és egy körömlakkot. Azt nem mondom, hogy mindenért odavagyok, de ettől még tetszik ez a kollekció, különösen a színei, beleértve a csomagolást is: nekem nagyon bejön ez a bordós-barnás, fényes szín, igazán őszies, és ezzel a mintával az összhatás egyszerre vagány és nőies is.



Pupa Collection Privée highlighter - 001


A csomagolás 5/5, a highlighter színe 5/5, a textúra viszont... hát, talán 2-3/5 és azt is megmondom, hogy miért. Sajnos ebben a highlighterben csillámok vannak - nem azt mondom, hogy 5 km-ről ordító hatalmas csillámok, de csillámok és én sajnos nem szeretem a csillámos highlightereket, ugyanis sajnos nem teljesen egyenletes a bőröm felszíne és ezek a csillámos highligterek kiemelik a bőregyenetlenségeket... De valószínűleg akinek kevésbé egyenleten az arcbőre, azon szépen mutat. A másik gondom vele, hogy amikor elkezd lekopni, akkor egy idő után csak a csillámok maradnak az arcomon, ami megintcsak nem annyira szép látvány...


Amúgy vérzik a szívem érte, mert nézzétek meg milyen kellemes, meleg tónusú arany highlighter és ha azok a fránya csillámok nem lennének benne, akkor valószínűleg semmi gondom nem lenne vele, de sajnos így az bőrömön nem igazán mutatott szépen, úgyhogy már fájdalmas búcsút vettem tőle.
Ára 5190Ft.



Pupa Collection Privée szemfesték - 001 Luxury Copper és 003 Exclusive Burgunndy


Na ezek a szemfestékek viszont nagyon szuperek, ha megnézitek lentebb a színmintákat, érteni fogjátok miről beszélek. Annyira intenzíven pigmentáltak, hogy szinte leugranak a képernyőről.
A textúrájuk nagyon érdekes, mert olyan mintha krémes szemfestékek lennének, de mégsem, de mégis... szóval értitek. :D 


Gyönyörű a színük, a fényük, szuper a textúra és gyönyörűen mutatnak a szemeken - ha igazán intenzív színhatást szeretnétek, akkor az ujjatokkkal vigyétek fel és készüljetek fel a színrobbanásra.
Három árnyalatban kapható 2890Ft-ért.




Pupa Collection Privée Made To Last Lip Duo tartós ajakrúzs - 013 Opulent Red

Erről a ajaktermékről nem igazán szeretnék részletesen írni, mivel már megtettem egy másik bejegyzésben ITT  amiben két másik kétlépéses, tartós ajakrúzzsal hasonlítottam össze. De annyit röviden elmondanék, hogy a színe nagyon-nagyon tetszik, de a formulával, illetve a tartóssággal voltak gondjaim.
Kapható két árnyalatban 3290Ft-ért.




Pupa Collection Privée Made To Last tartós, vízálló szemceruza - 206 Exclusive Burgundy

Nagyon szeretem ezt a szemceruzát több szempontból is: egyrészt mert tekerős, másrészt a végén van egy ici-pici hegyező, így ha nem érezzük elég hegyesnek, akkor ki tudjuk hegyezni vele. Másrészt nekem nagyon tetszik ez a bordós-barnás szín is, ugyanis azt vettem észre magamon mostanában, hogy egyre ritkábban nyúlok fekete szemceruza után, mert valahogy túl soknak és "keménynek" érzem, sokkal szívesebben használok inkább barnát.


Tökéletes a textúrája is, mert krémes, de mégsem elfolyós, nagyon intenzív színe van, nem kell egymás után ötször kihúzni vele a szememet és valóban tartós, úgyhogy nálam 5* ez a szemceruza.
Kapható két árnyalatban 2590Ft-ért.



Pupa Collection Privée Lating Color Gel gélhatású körömlakk - 181 Eclusive Burgundy


Szeretem ezeket a Pupa Lasting Color Gel lakkokat, mert jó kis széles, lapított ecsetük van, amivel villámgyorsan kilakkozom a körmeimet. Valóban nagyon szép fényes, gélhatású az elkészület manikűr és tartós is és hát egy ilyen bordós-barna szín ősszel abszolút must have - legalábbis nekem.
Kapható két árnyalatban 1590Ft-ért.




Nektek hogy tetszik ez a kollekció?



Szandra





*A bejegyzésben bemutatott termékeket tesztelésre kaptam.


You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. A szemceruza és a két szemhéjpúder így képről valóban wow! Kár, hogy alapvetően a mono púderek ellen vagyok, mert annyira csodás színük van *-*

    VálaszTörlés
  2. Tyű, de gyönyörűek a szemhéjfestékek, és a szemceruza!!! Mondjuk a Pupa szemhéjfestékei egyébként is csodásak szerintem, ahány csak van, én mindegyiket nagyon szeretem (bár inkább paletta párti vagyok, csak a Pupa a kivétel). Érdekes, régebben még csak nem is érdekelt ez a márka, aztán tavaly sehogy nem sikerült egy normális színű alapozót vennem, és próba-szerencse alapon, mivel éppen a Mammutban voltam, bementem az üzletükbe. Egy Active Light alapozót ajánlott az eladó, és abszolút telitalálatnak bizonyult. Azóta már jó pár dolgot vettem náluk :D

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe