Tartós ajakrúzsok tesztje

Amióta anyuka vagyok, ritkán festem az ajkaimat, amikor a gyerekek is velem vannak és ennek nagyon egyszerű és teljesen nyilvánvaló oka van: gyakran puszilgatom őket és nem szeretném, ha rúzsos lenne a fejecskéjük. Viszont van azért olyan szitu, amikor azért mégiscsak jó lenne valami kis szín a számra és itt jönnek képbe a tartós, csókálló ajakrúzsok. Nekem jelenleg három tartós ajakrúzsom van három különböző márkától és arra gondoltam, hogy összehasonlítom őket ebben a bejegyzésben. Úgyhogy ajánlom szeretettel ezt a mai bejegyzést mindenkinek, aki tartós ajakrúzst keres - nem csak anyukáknak. ;)




Rimmel Provocalips - 200 I'll call you

Nagyon bízom benne, hogy még kapható ez a szuper kis ajakkence, én még láttam belőle pár napja a dm-ben, de aki szeretne lecsapni rá, az iparkodjon, mivel sajnálatos módon csak limitált ideig kapható nálunk (bár halkan megsúgom, hogy azért lehet rendelni különböző webshopokból is. ;)


Erről csináltam már egy külön videót ITT, amiben 12 órán keresztül volt az ajkaimon, de mindenképpen bele akartam tenni ebbe a bejegyzésbe is és már így az elején lelövöm a poént: nekem az itt szereplő három termék közül ez jött be a legjobban. Gyönyörű a színe, remek a textúrája, szép egyenletesen el lehet oszlatni színt az ajkakon (mindkét lépésnél egyforma applikátor van), valóban csókálló, nagyon jól bírja az evést és szép egyenletesen kopik. Bár nap végére egy ici-picit szárította az ajkaimat, de nem volt vészes.




L'oreal Infallible Pro Last ajakrúzs

Semmi, de semmi infó nincs a tubuson erről a termékről, úgyhogy még az árnyalat nevét sem tudom megmondani Nektek, de egy nagyon szép, tűzpiros szín. A Rimmel Provocalipstől eltérően ennek csak az egyik fele applikátoros, ennél ugyanis a 2. lépés tulajdonképpen egy átlátszó, ajakápoló stfit. 


A színe nagyon tetszik, ez is csókálló, bírja az evést és egyenletesen kopik, DE! Sajnos amikor a színt felkentem, többször is át kellett mennem az ajkaimon, mert nem tudtam szép egyenletesen felvinni, kissé foltos volt. Egyébként maga az applikátor jó, sokkal hosszabb és hegyesebb mint, a Rimmelé, így precízebben fel lehet kenni, de a textúra miatt sajnos megszenvedtem vele. Ráadásul elég sokat kell várni vele, amíg megszárad a szín és addig bizony ragad. Viszont szeretem benne, hogy ha napközben úgy érzem, hogy picit szárítja az ajkakat, akkor csak rámegyek a második lépésként használt ajakápoló stifttel és újra szuper. Úgyhogy én ezt a képzeletbeli dobogó második helyére sorolnám.




Pupa Made to last lip duo - Collection Privée LE - 014

Először is a szín az valami isteni, imádom. Viszont ennek a terméknek valahogy "szárazabb" a textúrája, mint a másik kettőnek, így ez szinte azonnal matt finisű, ahogyan felkenem az ajkakra és olvastam is, hogy sokan önmagában használják, de nekem sajnos önmagában nem mutatott szépen az ajkaimon és úgy éreztem, hogy szárítja is őket, így rákentem a második, átlátszó réteget. Na ezzel viszont kissé átestem a ló túloldalára, mert így nagyon fényes, szinte lakkhatású lett a szám és nagyon ragacsos... Egyébként az első lépésnél ugyanolyan kis applikátor van, mint a Provocalipsnél, a második lépésnél viszont ecset van.


De túlléptem a kezdeti kellemetlenségeken és nem mostam le, úgyhogy kiderült, hogy ez is csókálló és tartós is, viszont sajnos nem kopott túl szépen... Persze az is lehet, hogy csak rossz napja volt az ajkaimnak, meg igazából vérzik a szívem ezért a gyönyörű színért, de a három közül nekem ez jött be a legkevésbé. :(




Végül egy közös kép a színmintákról balról jobbra: L'oreal Infallible Pro Last ajakrúzs,  Rimmel Provocalips - 200 I'll call you,  Pupa Made to last lip duo - Collection Privée LE - 014






Ti használtok tartós ajakrúzst? 
Próbáltátok már valamelyiket ezek közül?



Szandra




*A bejegyzésben bemutatott termékeket tesztelésre kaptam.


You Might Also Like

0 megjegyzés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe