Családi nyílt nap állatokkal

Nem tudom, mi történhetett az elmúlt hetekben Lilivel, de az a legújabb "hóbortja", hogy fél egy csomó dologtól. A szomszéd nénitől, az őszi napsütésben a falon sütkérező légytől és a kutyáktól is... A kutyáktól, amiket pár hónappal ezelőtt még annyira imádott, hogy amikor kint sétáltunk, szinte minden egyes kutyával le akart állni haverkodni. Nem volt semmilyen negatív élménye kutyusokkal, de most valamiért mégis szorosan hozzánk bújik és kapaszkodik belénk, ha meglát egyet az utcán. De közben meg mondogatja, hogy "Kutyuska, kutyuska" és vigyorog, szóval tetszik neki és ha esetleg több idő van "ismerkedésre", akkor előbb-utóbb általában megtörik a jég, de nem tudom, hogy a félősség mitől alakult ki neki...



Úgyhogy azt hiszem nekünk is tökjó program lenne az október 14-i nyílt nap a HEROSZ Budapesti Állatotthonban, ahol az Állatok Világnapja alkalmából bárki megismerkedhet a gazdira váró védencekkel, az állatotthon munkatársaival és a munkájukat végző lelkes önkéntesekkel. A kutyusokat lehet sétáltatni, a cicákat simogatni, de a kisállatok nevelésésre, gondozására vonatkozó kérdésekre is választ kaphatnak az érdeklődők. Lesz még ezen kívül többek között szépségverseny a négylábúaknak, bográcsozás, ingyenes lovaglás, arcfestés és gyereksarok, valamint tombola is, melynet bevételét az állatotthonban lakó állatok életkörülményeinek javítására fordítják. Szerintem ez egy szuper családi program, különösen ha szép idő lesz ezen a napon. A nyílt nap 10-15 óráig tart, még több infó ITT.



A HEROSZ Budapesti Állatotthon támogatására a Purina is kampányt indít immár harmadik alkalommal és arra kéri az állatbarátokat, hogy október 9. és 12. között osszák meg saját oldalukon a HEROSZ Budapest Állatothon nyílt napi posztját, ami ITT lesz megtalálható. A Purina minden megosztást egy adat állateledellel jutalmaz, amelyet a nyílt napon ad majd át a HEROSZ Budapesti Állatotthonnak.



Segítsétek Ti is megosztással ezt a kampányt!


Szandra



You Might Also Like

0 megjegyzés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe