Lazítás a t: by tetesept habfürdőkkel

Amióta két gyerekünk van, azóta átértékelődött számomra az "énidő" fogalma. Most már minden apró, lopott kis percnek, amit magamra tudok szánni, nagyon tudok örülni. És tényleg ne gondoljatok nagy dolgokra: ha például nyugiban megihatom a teámat, vagy a kávémat, nekem már az is nagy öröm, ha pedig sikerül este időben lefektetni mindkét gyerkőcöt és beülhetek egy kád forró, illatos vízbe, az kész kánaán.


Bár azért az hozzátartozik az igazsághoz, hogy én általában jobban preferálom a zuhanyzást, pont azért, mert gyorsabb, így ha úgy döntök, hogy beleülök a kádba, akkor annak szeretem megadni a módját és ezek a t: by tetesept habfürdők tökéletes társak ehhez.
Nyilván nem ez a legfontosabb (bár nálam ez is számít), de szerintem gyönyörű a csomagolásuk, jól mutatnak a kád szélén és az illatuk pedig egyenesen mennyei. Amikor megérkeztek hozzám és megláttam, hogy milyen illatok vannak, ránézésre arra tippeltem, hogy az Auszeit (Kapcsolj ki!) lesz a kedvencem, ugyanis imádok szinte mindent, amiben orchidea, vagy ylang-ylang van és bizony valóban ez áll hozzám a legközelebb. Ez kicsit talán parfümösebb és valahogy különlegesebb illat,  mint a másik kettő, nekem kicsit amolyan spa feeling, úgyhogy ezzel tényleg igazi feltöltődés és kényeztetés a fürdés. Nagyon kellemes a habja is és egészen sokáig érezni az illatát a bőrömön.



A Sinnlichkeit (Érzékiség) és a Für Mich (Nekem) inkább gyümölcsös illatok, de ezek sem amolyan kommersz, mű gyümölcsillatok; előbbi grántálmás, utóbbi pedig fügetejes, nagyon eltalálták őket, de nekem ezek inkább talán tavaszi-nyári illatok.
Úgy vettem észre, hogy nem kell túl sokat használni belőlük, úgyhogy remélhetőleg a 420ml-es flakon viszonylag sokáig elég lesz (már csak azért is, mert heti egy alkalomnál gyakrabban nem fürdőzöm a kádban :D).

Ha kerestek valamilyen különlegesebb habfürdőt így a hidegebb hónapokra, akkor érdemes ezeket megszagolni. Az Auszeit csak a Rossmannban, a Für Mich csak a dm-ben, a Sinnlichkeit pedig a Rossmannban és a dm-ben is kapható 1499Ft-ért.



Ti próbáltatok már valamilyik habfürdőt?



Szandra





*Szponzorált bejegyzés.

You Might Also Like

0 megjegyzés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe