Kényeztetés a száraz, érzékeny bőrnek

Amikor néhány hete megtudtam, hogy a The Body Shop megszünteti a Honeymania kollekciót, vérzett a szívem, mert az volt az egyik kedvencem a márkától, úgyhogy be is táraztam a testvajból. Akkor még nem setjtettem, hogy az új Mandulatej & Méz kollekció némileg majd pótolja majd az "űrt", amit a Honeymania sorozat hagyott a szívemben. A mai bejegyzésben bemutatom Nektek a testradírt és a kézkrémet.


The Body Shop Mandulatej & Méz testradír
Amikor a boltban megszagoltam és kipróbáltam ezt az új testradírt, egyértelmű volt, hogy ez lesz az egyik, amit szeretnék tesztelni. Mégpedig azért, mert illatra és első ránézésre kísértetiesen hasonlított a L'occitane mandulás testradírra, amit imádok, mert hihetetlenül jó, ugyanakkor sajnos hihetetlenül drága is... Nos itthon kiderült, hogy azért nem teljesen olyan, de nagyon közel áll hozzá, viszont ez feleannyiba kerül, mint a L'occitane terméke és 50ml-lel több van benne.


A Mandulatej & Méz testradír sűrű, krémes textúrájú, engem picit testvajra emlékeztet az állaga. Viszonylag picik a radírozószemcsék, viszont részemről lehetne kicsit több is belőlük, de így legalább valóban jó lehet ez a testradír érzékeny bőrre is, mivel az őrölt mandulahéjdarabkák hatékonyan, de kíméletesen radíroznak, egyáltalán nem karcolnak. Nekem nem szárította a bőrömet és nem tapasztaltam húzódó érzést sem, de azért használtam utána testápolót. Kellemes mandula illata van, nem annyira intenzív, mint a L'occitane testradír illata, ez inkább ilyen krémesebb, lágyabb mandula illat, de nekem nagyon tetszik, szerintem remekül illik a hideg évszakhoz.
Ami azt illeti, ez a testradír az 5990Ft-os árával korántsem mondható olcsónak (bár a L'occitane-oshoz képest jóval kezdvezőbb árú), de ha valaki szereti a mandulaillatot és szeretné ilyesmivel kényeztetni a bőrét, annak jó választás lehet, IDE kattintva találjátok meg.


The Body Shop Mandulatej & Méz kézkrém
Szeretném előre leszögezni, hogy imádom az ilyen kis tubusos kézkrémeket és kb. akárhányszor, akárhol látok ilyet, szinte azonnal kéztetést érzek, hogy vegyek egyet. :D Mondjuk így télen bőven el is használom őket, hiszen sokkal szárazabbak a kezeim (is), mint általában, úgyhogy kenegetem őket egyfolytában.
A Mandulatej & Méz kézkrém minden szempontból tökéletes számomra. Picit sűrűbb állagú, egyáltalán nem folyós, vagy ilyesmi, de gyorsan beszívódik és nagyon jól hidratál, igazán puhák lesznek utána a kezeim és természetesen az illatát is nagyon szeretem, nyerő darab, nálam telitalálat. IDE kattintva találjátok meg.



Ha meghoztam a kedveteket a The Body Shop Mandulatej & Méz kollekcióhoz, akkor ITT megtaláljátok a sorozat valamennyi termékét.  


Hogy tetszik Nektek ez a kollekció?
Mi az, amit szívesen kipróbálnátok belőle?


Szandra





*A bejegyzésben bemutatott termékeket tesztelésre kaptam.





You Might Also Like

4 megjegyzés

  1. Az összetevőlistákról nem tudsz véletlenül valamit? Mármint, hogy mikor fogják a teljes INCI-t föltenni a honlapra? Engem a tusfürdő érdekelne, de csak akkor, ha SLS/SLES-mentes, és a hipoallergén illatanyagból sem raktak bele túl sokat.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem hamarosan felkerülnek majd a The Body Shop honlapjára és a Krémmániára is. :)

      Törlés
  2. Mindig azt vonják be, amit az emberek szeretnek. Én a brazil diós termékcsaládot sajnáltam, amit szerintem nagyon sokan szerettek, miközben kókuszos termékcsaládból jelenleg is kéféle van, és a kókusz elég megosztó-még ha lehet is kapni sem kéne feltétlenül kétféle. De a kékáfonyás, vagy barackos termékeket is évente kétszer lehet csak kapni, igaz, hogy viszont akciósan. Így ha valaki akarja, tudja rendszeresen használni őket.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hú igen, a brazil diós tényleg nagyon fincsi volt, sajnos én későn fedeztem fel... :(

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe