Adam & Eve by PIXIBOX

Szerintem mostanra már nem újdonság Nektek, hogy szeretem a meglepetésdobozokat és ugyebár kis hazánban a Pixibox volt az első ilyen "szolgáltatás". Már több mint négy éve annak, hogy elindultak, de azt (is) szeretem Pixiékben, hogy nem ülnek a babérjaikon, hanem mindig képesek megújulni és kitalálni valamit. Így jött be a Pixibox mellé kis idő után a Pixibag, majd a Pure by Pixibox, 2016 decemberében pedig az Adam & Eve by Pixibox. Ez nem más, mint egy férfi-női meglepetéscsomag, ami mindkét nem számára tartogat meglepetéseket. A mai bejegyzésben megmutatom Nektek, hogy mi lapult az első kiadásban.


Maga a doboz teljesen más, mint az eredeti Pixi doboz és megmondom őszintén, hogy nekem egy picit jobban is tetszik. Téglalap alakú és olyan, mint egy kis kihúzható fiók, úgyhogy abszolút adja magát, hogy az ember újrahasznosítsa és valamit tároljon benne, miután kiürült. Én is így fogok tenni, csak még nem találtam ki, hogy mi is legyen benne. :)
Íme egy kis áttekintés az első kiadás tartalmáról, utána pedig szép sorban végigveszünk mindent.


Raven Factories Trio karkötő
Elég rizikós dolog ékszert tenni egy meglepetés dobozba és hát az az igazság, hogy a férjem nem is igazán hord ékszereket a karikagyűrűjén és az óráján kívül, de mégsem zárkózott el teljesen ettől a vasmacskás karkötőtől. Bár azt mondta, hogy hétköznapokon nem igazán tudja elképzelni magán, de mivel ő dj-ként is dolgozik, így kifejezetten jól nézne ki a kezén zenélés közben egy ilyen karkötő, úgyhogy szerintem fogom még ezt látni rajta.


AA Ethnic Beauty Himalája rituálé testápoló balzsam (teljes kiszerelésű)
Igazság szerint ez a doboz már csak ránézésre, színeiben is inkább pasisra sikeredett, úgyhogy ez a testápoló balzsam a színes tubusával szinte kiugrott a dobozból egyenesen a kezeimbe. :D Ez egy nagyon kellemes illatú és állagú testápoló, ami jól hidratál és nagyon gyorsan beszívódik, összetevőinek köszönhetően pedig feszesíti is a bőrt, valamint stimulálja annak anyagcseréjét. Biztos, hogy el fogom használni az egész tubussal, mert szuper kis testápoló.


Waltz 7 Shower Spa Aroma tab zuhanytabletta - Energizing mint
Bár a mostani lakásunkban szerencsére van kád, de az előzőben nem volt és tökre utáltam, hogy nem tudtam fürdőbombát, fürdősütit meg hasonló dolgokat használni (meg úgy egyáltalán beleülni egy kád forró vízbe egy hosszú, fárasztó nap után)... Ezzel a zuhanytablettával egy kicsit most azoknak is kijut a "fürdőbombás" élményekből, akiknek zuhanyzójuk van otthon. 
Nem nagy ördöngősség a használata: a tabletta a zuhanytálcába helyezve tusolás közben elkezd pezsegni és kiengedi magából a válogatott illatanyagokat. Én a mentolos verziót kaptam és azt kell hogy mondjam, igazán frissítő, üdítő és élénkítő élmény volt zuhanyozni vele, úgyhogy esküszöm kedvet kaptam hozzá, hogy más illatokat is kipróbáljak.


Hansaplast Star Wars sebtapasz
Kell erről többet írnom...?! :)


AA Men Energy Up Hidratáló arckrém
A férjem nem egy nagy "kencés" típus, de azért hidratáló krémet ő is használ és első benyomásra, illetve az infók alapján, amiket felolvastam neki róla, tetszett neki ez a krém, úgyhogy szerintem el fogja használni. Ez egy könnyű kis hidratáló arácpoló pasis, de nem túl tolakodó illattal, ami C-vitamin tartalmának köszönhetően elősegíti a bőr méregtelenítését és megszünteti a fáradság jeleit, amire bizony nagy-nagy szüksége van a férjemnek leginkább az éjszakai munkái után. Nagyon könnyed textúrája van, gyorsan beszívódik, ami neki elég fontos, mert nem szereti sokáig érezni, hogy van "valami" az arcán.


Szakállasember Belga Natúr tusfürdő csokoládéval (utazó méretű termék)
Erre a tusfürdőre mindketten felkaptuk a fejünket, ugyanis a férjem egyáltalán nem szereti a nagyon macsós, pasis illatú tusfürdőket, viszont a csokit annál inkább és hát ez itt pont úgy néz ki, mintha forrócsokit öntöttek volna egy tusfürdős flakonba. :D Namost amikor én megszagoltam, nekem valahogy nem csoki jutott róla eszembe, hanem volt valami furcsa mellékillata... Gondoltam hátha a várandósság miatt túl "érzékeny" az orrom, úgyhogy mondtam a férjemnek, hogy szagolja meg ő is, de ugyanazt mondta, amit én... Na jó, gondoltam hátha túl intenzív így, hogy beleszagolok közvetlenül a flakonba, úgyhogy kezet mostam vele, de ugyanazt azt a furcsa illatot éreztem (csokit még mindig nem...). Viszont amikor megszagoltam a kezemet kézmosás után, akkor már nem volt semmilyen fura illat, de így most kicsit nem tudjuk hova tenni ezt a tusfürdőt, pedig tényleg nagyon akartuk szeretni... :(


NIVEA Men Creme általános ápoló krém (dobozonként 2x30ml)
Egy ilyen krém mindig jól jön (jelenleg is használ egyet  a férjem), hiszen kenhető kézre, arcra, bárhova, ahol száraz a bőr és egy kis törődést igényel, kis mérete miatt pedig simán bedobható a táskába, de még akár a nadrág/dzseki zsebében is elfér.


Prada La Femme és L'Homme parfümminta
Nekem nincs bajom az ilyen parfümmintákkal, ugyanis ha tetszik az illat, akkor ezeket a kis mintákat bedobom abba a neszesszerbe, amit a táskámban hordok magammal, így nem kell nagy parfümös üveget cipelnem, de mégis tudok mihez nyúlni, ha egy kis illatot szeretnék magamra és ezzel a férjem is így van. Szerencsére mindkettőnknek tetszenek ezek a parfümök: a női egy eléggé édes, virágos illat többek között vaníliával, ylang-ylanggal és tubarózsával. A férfi verzió pedig fűszeres, de mégsem túl tömény, vagy "nyomulós", nem is szagoltam mostanában ilyen típusú férfiparfümöt, de nagyon tetszik mindkettőnknek, van benne többek között narancsvirág, bors, ámbra, írisz, viola és cédrus. Ha nem most lett volna karácsony és nem vettem volna parfümöt is ajándékba a férjemnek, akkor esküszöm elgondolkodnék, hogy megveszem neki ezt az illatot.


Ez pedig már a kiürült doboz, aminek mindenképpen meg akartam mutatni a belsejét is Nektek.


Összességében szerintem ez a doboz most inkább az "Ádámoknak" szólt, de nincs ezzel baj, mi nők eléggé el vagyunk már kényeztetve mindenféle meglepetésdobozokkal. :D Amúgy viszont szerintem jó kis összeállítás lett, mindenféle termékek kerültek bele vegyesen, amik - kevés kivételtől eltekintve - mindkettőnknek tetszenek, ja és volt még néhány kedvezményes kupon is a dobozban (answear.hu 20%, Raven Factories 50%, kedvenckrémem.hu 20%).
Úgyhogy hajrá Adam & Eve by Pixibox, kíváncsian várom majd, hogy mi kerül a következő kiadásba. :)


Nagyon érdekel a véleményetek erről a férfi-női meglepetéscsomagról. 
Szerintetek jó ötlet egy ilyen közös doboz?



Szandra





*A bejegyzésben bemutatott doboz sajtópéldány.





You Might Also Like

1 megjegyzés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe