Hello L.O.V Cosmetics!

Néhány nappal ezelőtt debütált a Müller drogériákban a L.O.V Cosmetics (az üzletlistát ITT találjátok), ami nemcsak nálunk, hanem külföldön is egy viszonylag új sminkmárka, így külön öröm számomra, hogy ilyen hamar ideért hozzánk. A márka a cosnovához tartozik, ahova egyébként az essence és a Catrice is. A termékek csomagolása klasszikus, egyszerű, letisztult, elegáns, és magasabb kategóriát képvisel minden tekintetben, ennek megfelelően árban az előbb említett két márka fölött helyezkedik el és ami még fontos, hogy nincsen áttekinthetetlenül sok termék a kínálatban.
A sajtóeseményen kaptam néhány szépséget kipróbálásra, de időközben a Németországban élő barátnőm is küldött néhány dolgot és én is vettem ezt-azt, így most jónéhány terméket be tudok mutatni Nektek és megosztani Veletek a véleményemet róluk.


L.O.V Cosmetics Lip Affair Color&Care rúzsok - 550 Jana's Red Wine, 550 Christina's Red
Többféle ajakterméket kínál a márka, de ez a rúzs szerintem sokak nagy kedvence lesz. Engem már a csomagolás is magával ragadott, ugyanis mágneses a kupak, amit eddig emlékeim szerint csak luxusmárkák rúzsainál láttam. De természetesen nem csak a külcsín, hanem a belbecs is ígéretes: gazdag és krémes a formulájuk, intenzíven pigmentáltak és nagyon jó érzés viselni őket, mivel egyáltalán nem szárítanak.


Nagyon szépen mutatnak felkenve, kitöltik a ráncokat és valahogy teltebbnek tűnnek tőlük az ajkak. Én olyan nagyon tartósnak nem mondanám őket, de néhány óra után szép egyenletesen kopnak.
Az 550 Jana's Red Wine - amit a barátnőm küldött (balra) - egy bordós vörös szín, nekem a vörösbor jut eszembe róla, igazi őszi árnyalat, szerintem gyönyörű. Az 550 Christina's Red - amit tesztelésre kaptam (jobbra) - pedig egy klasszikus, élénk, tüzes vörös.
Ára 3299Ft, kapható fényes és matt verzióban is több árnyalatban.


L.O.V Cosmetics Lip Affair Color&Care ajakkontúr ceruza - 560 100% Jana, 550 100% Christina
A kilenc árnyalatban kapható ajakkontúr ceruzák tökéletesen passzolnak az előbb bemutatott rúzsokhoz - ebben az árnyalatok nevei is segítenek. Természetesen a sajtótájékoztatón is figyeltek arra, meg a barátnőm is, hogy a kiválasztott rúzshoz a színben passzoló ajakkontúr ceruzát adják. :)


Amikor először kipróbáltam, meglepődtem, mert valahogy krémesebb állagra számítottam, viszont így legalább biztosan tartanak és nem csúszkálnak el. Azt pedig különösen szeretem, hogy a ceruza egyik végén található egy ecset is, ami segíti a tökéletes felvitelt.
Ára 1999Ft.


L.O.V Cosmetics Confidental korrektor paletta
Nagyon megörültem, amikor láttam, hogy a goodie bagemben ott lapult ez a paletta, mivel a korrektor számomra egy nagyon "alap" dolog, vannak olyan napok, amikor nem is használok alapozót, hanem csak egy kis korrektort teszek fel, ahova szükséges.


A paletta három különböző árnyalatú korrektort, egy átlátszó púdert, egy kétvégű applikátort és egy kis útmutatót is tartalmaz. Bal oldalon az első, barackos árnyalatot a sötét karikák elfedésére és a belső szemzug kivilágosítására ajánlják. Nekem ennek sajnos egy picit gyenge a fedése (ez a lenti színmintán is látható), viszont a másik két árnyalat kárpótol, ezek ugyanis nagyon erősen fednek. Mivel van egy világosabb és egy sötétebb árnyalat is, így kikeverhetjük a számunkra tökéletes árnyalatot, amivel aztán szuperül elfedhetjük a különböző bőrhibákat. Nagyon jó az állaguk, szépen fel lehet vinni őket - én az ujjamat használtam, de természetesen használhatunk ecsetet is és valóban nagyon jól elfedik a bőrhibákat.


A paletta jobb szélén található átlátszó púderrel pedig fixálhatjuk a korrektort a szem alatt, nekem nagyon jól működött. Eddig nagyon elégedett vagyok ezzel a palettával, így biztosan használni fogom továbbra is.
Ára 4299Ft.


L.O.V Cosmetics PERFECTitude átlátszó porpúder
Ezt a púdert én magam vásároltam, mégpedig azért, mert rengeteg kompakt púderem van, de jelenleg nincsen porpúderem és a korábban vásárolt Manhattan porpúdert sajnos már nem lehet kapni nálunk.
Ez nem kifejezetten mattító púder, de én most nem is azt kerestem, egyrészt mert abból van már pár, másrészt meg télen általában úgyis szárazabb szokott lenni a bőröm. Szóval inkább olyasvalamit kerestem, ami csak fixálja a sminket és úgy tűnik, ez a púder tökéletes lesz erre a célra, mivel nagyon könnyed a textúrája, egyáltalán nem nehezíti el a bőrt és nem emeli ki a száraz részeket sem.
A kis pamacs és a hálós kialakítás pedig külön pluszpont nálam és az is, hogy a kupak alatt van még egy felhajtható kis tető - ezen tudjuk tárolni a kis szivacsot is - , így amikor letekerem a kupakot, nem száll mindenfele a púder.
Ára 3999Ft.


L.O.V Cosmetics The Forbidden Dramatic Volume szempillaspirál és L.O.V Cosmetics THE Glacious Style szemhéjfesték - 940 Ashes of Roses
Tiltott tekintet ígér a márka ezen szempillaspirálja és hát valóban szép pillákat lehet vele kreálni - egy kis trükközés árán... Hagyományos sörtés, homokóra alakú keféje van, de én inkább úgy mondanám, hogy van egy "hézag" a kefe közepén és sajnos nekem pont emiatt hajlamos összetapasztani a pilláimat és szükségem van egy kis trükközésre, hogy igazán szépek legyenek a pilláim. Sajnos úgy vettem észre, hogy nálam nem igazán működnek az olyan spirálok, amiken valahol nincsenek sörték, nekem inkább azok váltak be, ahol a kefén végig, mindenhol van sörte. Pedig amúgy nagyon szép dús, drámai hatást lehet elérni vele, de bárcsak ne lenne ott az a kis "szünet" a kefe közepén, akkor tényleg tökéletes lenne, de ez végülis egyéni preferencia kérdése is.
Ára 3299 Ft, kapható három árnyalatban.


Totálisan rá vagyok kattanva mostanság a krémes szemfesték stiftekre, több márkától is használok ilyet, úgyhogy a barátnőm nagyon ráérzett erre. <3 Elképesztően örültem, hogy küldött nekem egy L.O.V Cosmetics THE Glacious Style szemhéjfestéket a 940 Ashes of Roses árnyalatban. Amiért számomra más ez a szemfesték stift az általam eddig próbáltaktól az az, hogy ez hűsítő érzést nyújt, amikor felkenem a szemhéjamra. Nagyon kellemes érzés és más terméknél még nem tapasztaltam ilyet. Felkenés után gyorsan eldolgozom, mert ha "megköt", akkor bizony órákon keresztül a helyén marad, úgyhogy nagyon tartós. Mindemellett - ahogyan a képen is látszódik - nagyon szépen pigmentált és gyönyörű fénye van - egyszerű és nagyszerű, nálam abszolút nyerő.
Ára 3299Ft, kapható hat árnyalatban.


L.O.V Cosmetics LOViconyx szemhéjpúder és kontúrpaletta - 820  A Glass of Wine with Liz
Azt hiszem a legtöbben erre a palettára kapták fel a fejüket és hát én sem tudtam megállni és bizony megvettem. Igen, gyenge voltam, elsőre még nemet mondtam rá, de másodikra már nem tudtam és a kosaramban landolt.


Kétség kívül szemet gyönyörködtető látvány tárul az ember elé, amikor felnyitja ezt a palettát és akik követnek külföldi Youtube beauty vloggereket, azoknak biztosan feltűnik, hogy nagyon hasonlít az Hourglass egyik szemfesték palettájára.
Három színösszeállításban kapható, de én egyértelműen emellett tettem le a voksomat, mivel ebben van egy kis lila, egy kis taupe és natúr színek is, szóval tökéletes kombináció számomra, főleg így őszre/télre.
Ami a textúrát és pigmentáltságot illeti - bizony nem egyforma az egyes színek esetében. A sötét színeknél sokkal intenzívebb színhatásra számítottam első, kellett azért "dolgoznom" velük, hogy elővarázsoljam a lenti színmintán látható színeket, úgyhogy ez picit csalódás. Illetve az is, hogy kissé darabos az állaguk és porolnak, főleg a legvilágosabb színnek.


Egyébként viszont gyönyörű fényük van, szinte szikráznak, viszont a két szélső, sötét színben vannak csillámok is, de valahogy mégsem irritáló, pedig én annyira nem szeretem a csillámos dolgokat. A két világosabb színt nyugodtan lehet highlighterként is használni - ahogyan én is tettem a lenti sminkemnél - és tényleg nagyon jól működnek.
Nem mondom, hogy nem maradt bennem egyáltalán hiányérzet ezzel a palettával kapcsolatban, többre számítottam, de azért nem mondanám hatalmas csalódásnak és biztos, hogy fogom még használni.
Ára 4999Ft, kapható három árnyalatban.


L.O.V Cosmetics púder/pirosítóecset
Ha jól emlékszem ötféle ecsetet is találunk az állványokon. Ezek meglepően puhák és nekem nagyon tetszik a design, az ecset szárán a minta, valamint a kissé rose gold beütésű fémrész. Ez egy kisebb fejű ecset, így púderezéshez talán pici lehet, de végülis nem feltétlenül, ki mit szeret, pirosításhoz viszont szerintem pont megfelelő.


És íme egy könnyed kis smink, amit a fenti bemutatott termékekkel készítettem (kivéve az alapozót és a pirosító). Szerintem nagyon szépen látszódik a highlighter fénye, amihez az ötös palettát használtam, a rúzs és az ajakkontúr ceruza pedig a Jana árnyalatú.



Ti találkoztatok már a L.O.V Cosmetics termékekkel, 
esetleg próbáltatok már valamit?
Ha igen, mi a benyomásotok, véleményetek?


Szandra



*A bejegyzésben bemutatott termékek egy részét tesztelésre kaptam (Lip Affair Color&Care rúzs 550 Christina's Red, Lip Affair Color&Care ajakkontúr ceruza 550 100% Christina, Confidental korrektor paletta, The Forbidden Dramatic Volume szempillaspirál).

You Might Also Like

3 megjegyzés

  1. Nagyin igényesnek tűnik, és exkluzívabbnak, mint az Essence vagy a Catrice, viszont a mintákat elnézve nem gondolnám, hogy annyival jobb lenne, mint amennyivel magasabb az ára. A paletta szerintem durván túl van árazva.

    VálaszTörlés
  2. Ez érdekes, erről a márkáról még nem hallottam, de tök jó, mert közben a Mammut 2-ben a földszinten megnyílt egy új Rossmann, és ott is van egy új Bronx állvány, ami még sehol nem volt eddig, csak itt találkoztam vele. Úgy tűnik, egészen jó dolgok vannak rajta. Végre egy kis változatosság:)

    VálaszTörlés
  3. Nemrég találtam rá a blogodra és nagyon tetszik! :) A rúzsok nagyon szépek!☺

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe