Me time - Lazíts velem! | VIDEÓ


Ez a videó kicsit más lesz, mint a szokásos, ugyanis ezúttal egy kis lazításra invitállak Titeket és megmutatom Nektek, hogy én hogyan kapcsolódom ki mostanában, ha van 1-2 szabad óra, amikor csak magammal foglalkozhatok. Akinek van már gyerkőce, vagy nagyon elfoglalt és állandóan rohan, tudja, hogy kincset érnek ezek az órák, vagyis a "me time".
Ebben a rövid kis videóban nem csak azt mutatom meg, hogy hogyan kapcsolódom ki, hanem azt is, hogy mik a kedvenc "hozzávalóim" a me time-hoz mostanság. Remélem tetszeni fog, megnézhetitek IDE vagy a lenti videóra kattintva.





You Might Also Like

6 megjegyzés

  1. Én is a kedvenc beauty guruim videóit nézve szoktam a Me time-t eltölteni. Ezért szeretem a videóidat akár az újakat akár a régieket is megnézni ilyenkor :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajj de aranyos vagy, ennek örülök, akkor most együtt lazítottunk :).

      Törlés
  2. Abba a havas szilva fürdőkockába úgy beleharapnék, úgy néz ki, mint valami pillecukor *-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pontosan ez jutott eszembe nekem is róla, egyszerűen isteni :)

      Törlés
  3. Annyira átjött ennek a videónak a hangulata Szandra,hogy még nézni is jó volt! :) Mindig halogatom,de már az is biztos,hogy meg kell kóstolnom azt a híres Chai Latte teát! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajj de örülök, hogy sikerült átadnom a "lazulós" hangulatot :). A chai lattet meg egyszer tényleg ki kell próbálnom, mondjuk valaki vagy utálja, vagy imádja, mert eléggé karakteres, de én nem tudom megunni, hidegen is, melegen is imádom.

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe