Az én sminksztorim | VIDEÓ

A mai videóban mesélek Nektek arról, hogy hogyan is indult a kapcsolatom a sminkeléssel: vagyis hogy mikor, mivel és hogyan kezdtem el festeni magamat, megosztom Veletek, hogy milyen bakikat követtem el az elején, hogy miért szeretek sminkelni és azt is, hogy hogyan fér bele az időmbe a sminkelés anyukaként.
Remélem, hogy tetszeni fog Nektek ez a kicsit személyesebb videó, mert nagyon szívesen meséltem Nektek az én sminksztorimról. Ha kíváncsiak vagytok rá, akkor megnézhetitek IDE, vagy a lenti videóra kattintva.





You Might Also Like

7 megjegyzés

  1. Szia Szandra! Ismét egy nagyon jo videó! Ezert vagy te a kedvenc blogosom, akinek szamomra minden bejegyzése érdekes, mert olyan őszintén beszélsz mindenről, igényesek a videóid es mindig forditassz a kovetoidre figyelmet. 😊
    Nekem a sminksztorim a 100 ftosban vásárolt sminkekre korlátozódott eleinte, mert akkor kerultem be kollégiumba es kezdtem megismerkedni a sminktermekekkel. Én személy szerint annyira nem emlékszem mit es hogyan csináltam de abban biztos vagyok hogy rengeteg rengeteg bakit elkövettem ha egy eseményre vagy buliba készültem. Velem is elofordult nagyon sokszor, hogy nem mostam le a sminket, ami irtó nagy hiba volt igy visszagondolva. Eleinte, sőt elég sokáig nem is hasznaltam se alapozót se púdert se pirositot. Nekem a smink szemceruzabol, spirálból es egy kis ajakbalzsambol állt 😃 hát mit ne mondjak nem lehettem valami szép látvány 😁 de mellettem szóljon hogy arckrémet mindig minden sminkelés előtt használtam használok 😃 hát röviden ennyi az én történetem. Jo volt egy kicsit nosztalgiázni. Köszönöm neked! 😘😊
    A kérdésem pedig az lenne, hogy te milyen BB krémet javasolsz, illetve te milyet használsz, mert már nagyon regen keresem az igazit. :-\

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hú tényleg a 100 forintos boltok sminkjei :) Szerintem nagyon sokaknak indult azokkal a sminksztorija :).
      Nekem most a L'oreal Skin Perfection BB krém az egyik kedvencem, de ha olajosabb a bőröd, akkor érdemes megnézni a Rimmel Matte BB krémet :).

      Törlés
  2. Szia Szandra!
    Nagyon jó lett ez a videó. Hmmm :-)
    Az én elsö alapozóm a Cecilia volt. Az arc púderem a Tímea. A rúzsom Mystic. A szempilla spirálomra nem emlékszem de volt még a Constance Caroll márka amit használtam. Aztán már volt oriflame meg Astor. De a folyékony korrektort olyan vastagon kentem fel hogy :-):-):-) mókás nézni a képeken. És én is csak az arcomat festettem a nyakamat nem. :-):-):-):-)
    Szupi volt ez a visszatekintés.
    Közi a videót. :-):-):-)

    Puszi

    Tündi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hú tényleg a Constance Caroll sminkek :D. Hát igen, vicces visszaemlékezni ezekre a dolgokra :).

      Törlés
  3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  4. Én csak púdert, meg rúzst használtam eleinte, szerencsére nem volt gond a bőrömmel. 2-3 éve sminkelek rendesen, és amit tudok azt is tőled tanultam, úgyhogy ezért köszi!:) Amúgy most, ebben a videóban is tök jól nézel ki, úgyhogy ne bosszankodj, hogy nem jött össze az életmódváltás. Más feleannyira sem igyekszik mint te, sem arra hogy jól egyen, vagy mozogjon, sem arra, hogy így nézzen ki. És ahogy mondtad, olcsón is lehet jól sminkelni, úgyhogy ez nem szimplán az árakon múlik. Abban meg teljesen igazad van, hogy attól, hogy gyereked születik, miért ne sminkelnél, persze, hogy jól akarsz kinézni, az lenne a természetes, hogy az ember erre törekszik.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajj nagyon jól esett, amit írtál, köszönöm szépen :)!

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe