Relaxáló rituálé a The Body Shoppal | Bőrápolás


Vannak, akik megtehetik, hogy ha nagyon feszültek, túlhajszoltak és stresszesek, akkor elvonulnak egy spaba, ahol egész nap finom fürdővel és masszázzsal kényeztetik a testüket és lelküket. Sajnos nekem erre nem igazán van lehetőségem, viszont a The Body Shop Spa of the World termékeivel mostantól a saját fürdőszobámban lehetek részese egy relaxáló rituálénak. Ha kíváncsiak vagytok rá, hogy ehhez milyen termékeket használtam és mi a véleményem róluk, akkor olvassatok tovább.




De először röviden néhány szóban magáról a Spa of the World sorozatról: ez a 13 professzionális és minőségi termékből álló kollekció kikapcsolódást, relaxációt és revitalizációt nyújt, vagyis olyan élményeket, mintha elmennél egy spaba. A kifinomult csomagolás és az egzotikus nevek mögött kényeztető alapanyagok és csábító illatok rejtőznek, amelyek segítik a testi-lelki felüdülést és kikapcsolódást. A Spa of the World kollekció termékeit megtaláljátok ITT.
Én ma az Afrikai Ximenia bőrradírt és az Egyiptomi tej- és mézfürdőt szeretném bemutatni Nektek.

Az Afrikai Ximenia bőrradír korábbi verziójával már szemeztem a The Body Shop egyik bloggerrendezvényén, de akkor annyi bőrradírom volt, hogy nem akartam pluszba még egyet, pedig ha tudtam volna, hogy ennyire jó, akkor azonnal lecsaptam volna rá. De úgy látszik a sors is úgy akarta, hogy mégiscsak hozzám kerüljön ez a testradír, méghozzá megújult verzióban.
De hogy mi is az a ximénia? Őszintén szólva nekem fogalmam sem volt, de mint megtudtam, Namíbiában "az élet fájának" hívják és gyümölcsének magja értékes olajat rejt, amely puhává és bársonyossá varázsolja a bőrt.
Az első gondoltam, amikor megláttam ezt a testradírt, hogy óriási, emlékeim szerint a korábbi verzió nem ekkora volt. Ez egy 350 ml-es kiszerelés a TBS szokásos 200 ml-es bőrradírjaival szemben, vagyis jókora adag terméket kapunk.
Miután letekertem a tégely tetejét, egyből feltűnt, hogy ez egy nagyon sűrű bőrradír és viszonylag szilárd is, ha fejre fordítom a tégelyt, akkor sem folyik ki belőle. De ezt nem azt jelenti, hogy eloszlatni is nehéz a bőrön, sőt. Viszont sűrű, krémes állagának köszönhetően hozzátapad a bőrhöz, így miután átradíroztuk azt, akár rajta is hagyhatjuk egy kis ideig, hogy a benne lévő értékes hatóanyagokat beszívja a bőr.
A szemcsék egyébként alig láthatók benne, így picit aggódtam is, hogy nem fog elég hatékonyan radírozni, de szerencsére szó sincs ilyesmiről. A radírozó szemcsék szerintem pont tökéletes méretűek, nem túl durvák, de éppen elég hatékonyak ahhoz, hogy eltávolítsák az elhalt hámsejteket és puhítsák a bőrt.
És hogy mi a legjobb ebben a testradírban? Az, hogy nemhogy nem szárítja a bőrt, hanem a benne lévő olajnak köszönhetően annyira puhává teszi, hogy még testápolót sem kellett használnom utána, pedig nekem igencsak száraz szokott lenni a bőröm. Nem győztem simogatni a lábaimat a használata után, annyira bársonyosan puha lett a bőröm.
Az illatát nem igazán tudom meghatározni, nagyon különleges, kissé púderes-parfümös jellegű, de nekem egyáltalán nem zavaró, sőt még inkább fokozza a luxus érzését.
Még annyit hadd tegyek hozzá, hogy a férjem nem igazán szokta "nézegetni" a bőrradírjaimat, de ez minden szempontból nagyon tetszett neki, különösen az illata :).
Az igazat megvallva ez a testradír az árát tekintve is már-már a luxus kategóriát súrolja (350ml 7990 Ft), viszont ezért az árért igen kiadós mennyiséget kapunk és mivel nagyon sűrű, így nem kell sokat használni belőle, tehát hosszú ideig elég lehet. Minden túlzás nélkül állítom, hogy ez a legjobb testradír, amit valaha próbáltam a márkától, sőt, megkockáztatom, hogy úgy összességében is. Megtaláljátok az üzletekben és a webshopban IDE kattintva.

A Spa of the World kollekció számomra legérdekesebb darabja az egyiptomi tej- és mézfürdő. Gondoltam ha Kleopátrának jó volt, akkor nekem is biztosan az lesz :). Bár nekem a nyár nem annyira a kádba merülős, hosszan fürdőzős időszak, inkább a hidegebb hónapokban lazítok így, de most kivételt tettem, mivel mindenképpen ki akartam próbálni ezt a port.
A használati utasítás szerint öt kanállal kell a 35-37 Celsius fokos vízbe szórni, megvárni, amíg feloldódik és kezdődhet is a lazulás.
Amikor kibontottam a zacskót, éreztem némi furcsa utóillatot, viszont a vízben feloldódva szerencsére ez már nem jött elő. Kellemes, visszafogott illata van, de engem sem a tejre, sem a mézre nem emlékeztet, utóbbit picit sajnálom, mert szeretem a méz illatát - különösképpen a The Body Shop Honeymania termékek illatát. 
Ez egyébként egy fehér, lisztszerű por, ami gyorsan oldódik a fürdővízben és tejszerűen fehérré varázsolja azt. Van egy pici habja is, de nem az a tipikus sűrű, "kemény", habfürdős hab.
Összességében újszerű, különleges és kellemes élménnyé tette a fürdőzést, hiszen a fehér vízben elmerülve valóban olyan volt, mintha tejben fürdenék, nem próbáltam még hasonló terméket, de valahogy én mégsem érzem annyira must-have terméknek.
Viszont szerintem kitűnő ajándék, mivel nem nagyon lehet máshol hasonló terméket kapni és ez a vászonzsákocskás-fakanálkás csomagolás is nagyon jópofa és mutatós.
Megtaláljátok az üzletekben és a webshopban IDE kattintva 6390 Ft-ért.




Ti milyen kozmetikumokkal lazítotok otthon?


Szandra
Facebook Youtube Instagram Twitter BloglovinPinterest







You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. Én is nagyon szeretem a bőrradírokat, azokkal szívesen lazulok itthon, bár az a helyzet, hogy nekem az egész szépségápolás egyfajta kikapcsolódás és lazulás. Számomra az esti rituálé az, ami megadja a napnak azt a pontját, amikor kicsit ellazulhatok, és kényeztethetem magam, amikor csak magammal foglalkozom. Észre is vettem magamon a hatásokat, hogy mennyivel másképp viselkedem akkor, ha ez nincs meg. :) Úgyhogy nálam minden termék ide tartozik, ami az esti rituálémba beilleszthető kezdve a kedvenc tusfürdőmmel és fürdőolajaimmal és befejezve a testápolómmal :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez a legjobb, amikor gyakorlatilag az esti szépségápolási rutinnal vezeti le az ember a napot, és tényleg kikapcsolódik közben. Én is általában akkor kezdek bele az esti rutinba, amikor Lili már elaludt, hogy tényleg tudjak lazítani, persze van, hogy így is megszakítja, de ha nem, akkor nekem is igazi kikapcsolódás :)

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe