Vidékre költöztünk??!! - Vlog | VIDEÓ

Nos úgy adódott, hogy erre a hétre egy vloggal készültem Nektek, amiben megmutatom, hogy mivel teltek az elmúlt napok. Nem terveztem amúgy, hogy most vlogolni fogok, de egyrészt nem volt más videóm erre a hétre sajnos, másrészt meg sokan kértétek, hogy csinálhatnék ilyen "hétköznapi" vlogokat is. Na ez most tényleg az lesz, remélem tetszeni fog, de előre szólok, hogy elég sokat leszek benne smink nélkül :D. Ha kíváncsiak vagytok, hogy mivel hogyan/töltöttem az elmúlt néhány napot, akkor megnézhetitek IDE, vagy a lenti videóra kattintva.  



You Might Also Like

6 megjegyzés

  1. Klassz videó, Lili pedig egyszerűen imádnivaló! <3

    U.i.: az én szüleim is Budaörsön élnek. Elképesztő, hogy milyen pici a világ... :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ja az én szüleim nem ott laknak, csak elmentem venni 1-2 dolgot Budaörsre :)!

      Törlés
  2. Nagyon jó volt látni a kicsi Lilit, gyönyörűen tartja magát és eszméletlen édes :) Még sok vlogot

    VálaszTörlés
  3. Hát ez cseppet sem volt unalmas videó! Liliii eszméletelten cukiii! Kis mosolygós örök mozgó baba! <3 Imádtam ,imádom, imádni fogom! :D

    Bocsi hogy mostanában inaktívabb vagyok,de minden nap dolgoznom kell és ahol lakom pocsék internet van! :/ De igyekszem behozni a lemaradást! ;)

    Remélem majd Lili keresztelőjéről is kapunk egy két képet vagy videót! A ruhakereső projekthez pedig sok sikert kívánok! :) :* <3

    VálaszTörlés
  4. Csatlakozom az előttem szólókhoz: Lili nagyon édes, köszönjük hogy megmutattad nekünk :) Óriási Lili fan lettem :) Még több ilyen vlogot mert őszintén szólva amellett hogy az összes videódat imádom mindig is az ilyenek tetszettek a legjobban :)

    VálaszTörlés
  5. A hashtag mommylife-nál besírtam...😂😂😂 cuki video!

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe