Ragyogó bőr három lépésben | Teszt


A téli szürkeségben kevésbé tűnik fel, hogy a bőröm fakó és élettelen, de ahogyan beköszönt a jó idő, sokkal inkább szembe tűnő ez a probléma... De szerencsére néhány apró trükk és a megfelelő termékek segítségével könnyedén segíthetünk ezen. Megszokhattátok már tőlem, hogy időről időre tesztelhetem a The Body Shop újdonságait és a kedvenceimet mindig bemutatom Nektek. Egy előző bejegyzésben (ITT) megmutattam Nektek hogyan lehet ragyogó hajatok, most pedig ragyogó arcbőrt fogok varázsolni.




C-vitaminos ragyogásfokozó sminkalap
Ez a multifunkciós kence őszintén szólva eléggé megrémisztett a színével, amikor először kinyomtam a tubusból. De ne ijedjetek meg, nem lesz tőle narancssárga az arcotok. Viszont azt vettem észre, hogy miután felkentem, valahogy élettel telibb és egészségesebb kinézetű lesz a bőröm, picit olyan, mintha rátettem volna valami jó kis Instagram filtert. A ragyogás pedig abban nyilvánul meg, hogy egy nagyon enyhe fényt ad a bőrnek: nem zsíros csillogást, hanem egy kis extrát, amitől valahogy sokkal kevésbé tűnik fáradtnak a bőr. És hát nekem mostanság nagyon jól jönnek az ilyen kis "extrák. 
A nagyon fáradt napjaimon a hidratáló krém után használom, én azonban önmagában is nagyon szeretem, de mivel sminkalapként is funkcionál, így remekül lehet sminkelni is rá. Nem zsírosítja a bőröm, éppen kellő mértékben hidratál, és egyáltalán nem érzem azt, hogy egy plusz "réteg" lenne az arcomon, mivel nagyon könnyű állaga van. Mindezek mellett kellemes narancsos illata van, szerencsére nem túl sok, bár épp a határon mozog, de ettől is olyan üdítő és frissítő ez a krém.
Megtaláljátok a webshopban IDE kattintva.
E-vitaminos szemkörnyékápoló stick
Ez a kis kompakt stift hamar belopta magával a szívembe, ugyanis tényleg hűsíti a szem környékét, pedig nem tárolom hűtőben, szóval nem igazán értem hogy is van ez, de működik. Hűsítő, masszírozó hatásával enyhíti a szem alatti duzzanatot és a benne található, nagyon finom mikrocsillámoknak köszönhetően élénkíti és frissíti a tekintet, és egy kis fényt is ad, ezt szerintem láthatjátok is a lenti képen a kézfejemen. A nagyon sötét karikákra nem biztos, hogy ez a megfelelő termék, én ezt talán inkább azoknak ajánlanám, akiknek gyakran duzzadt a szem alatti rész. Az E-vitamin pedig többek között segít megóvni a bőrt a korai öregedéstől és hát ez a szem környékén mindenképpen jól jön.
IDE kattintva találjátok meg a webshopban.
Honey Bronze Highlighting Dome
Ha túl vagyunk a bőrápoláson és a sminkelés nagy részén, akkor megkoronázhatjuk azt egy ragyogó pirosítóval. Mondjuk ezek közül a Highligthing Dome-ok közül inkább csak egyet mondanék pirosítónak, mégpedig a 02-es árnyalatút, a 01-es inkább highlighter, a 03-at pedig nem láttam élőben, de talán az lehet ilyen bronzosító szerűség.
Nagyon helyesek ezek a kis gömböcskék, és amikor letekertem a kupakot, megcsapott egy kellemes, virágos-mézes illat, amit már annyira megszerettem a Honeymania termékcsaládnál. Ha esetleg még nem mondtam volna, ezek krémpirosítók, és a "gömbszerű" formájának köszönhetően nagyon könnyen fel lehet vinni a bőrre, utána csak egy picit el kell dolgozni az ujjunkkal és már készen is vagyunk.
Nagyon-nagyon apró, finom csillámok vannak még benne, nekem még pont a szerethető kategória, az ennél csak egy picivel nagyobb csillámokat már nem tudom elviselni az arcomon. A 01-es árnyalat egy szépséges, pezsgőszínű highlighter, ami pl. a pirosító fölé, az arccsont kiemelkedő pontjára feltéve gyönyörű fényt ad a bőrnek, ami kellemesen megcsillan a napfényben. A 02-es pedig egy aranyfényű, barackos-pinkes, visszafogott pirosító. Engem ez egy kicsit emlékeztet a Sleek Rose Gold / Nars Orgasm pirosítókra, ez mintha kicsit azoknak a krémpirosító verziója lenne. Üde színével és szép arany fényével igazi nyári árnyalat. 
Szárazabb bőrűeknek mindenféleképpen érdemes kipróbálni a krémpirosítókat, hiszen ezek nem emelik ki a bőr száraz részeit, de a zsírosabb bőrűek is megpróbálkozhatnak vele, nekik érdemes ezeket a krémes termékeket por állagúval fixálni.
A Honey Bronze termékcsalád tagjait ITT találjátok.




Ti használtok valamit, hogy a
bőrötök ragyogóbb legyen?


Szandra
Facebook Youtube Instagram Twitter BloglovinPinterest







You Might Also Like

0 megjegyzés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe