Már megint egy micellás víz?! | Arcápolás


Szinte hallom, ahogy többen is legyintve ezt mormoljátok magatokban, amikor meglátjátok, hogy ma megint egy micellás vízről fogok írni Nektek, hiszen korábban írtam már róluk többször is (ITT és ITT is). Dehát sokatokkal egyetemben én is nagy rajongója vagyok ezeknek az arctisztítóknak és előszeretettel használom őket nap mint nap. Úgyhogy ma megosztom Veletek a tapasztalataimat egy számomra új versenyzőről, a Paese Argan micellar arctisztító és sminkeltávolító folyadékról.




Ezt a terméket viszonylag régóta be lehet szerezni a Make Up Plazatól, és anno, nem sokkal azután, hogy berobbantak hozzánk is a micellás vizek, többen helyen is jókat olvastam a Paese termékéről, szinte mindenki dicsérte, úgyhogy most már éppen ideje volt, hogy én is tegyek vele egy próbát.
Nem titok, hogy nálam a Nr.1. a Bioderma Sensibio H20, viszont ami az árát illeti, az már kevésbe nyerő, úgyhogy általában csak akciók alkalmával csapok le rá. Amúgy meg a Garnier micellás vizet használom, ami szinte ugyanolyan jó, épp egy hajszállal van csak lemaradva, viszont ár-érték arányban egyértelműen nyerő.
A Paese Argan micellás vizet minden bőrtípusra, de kifejezetten érzékeny bőrre is ajánlják, ugyanis tartósítószer-, parabén- és illatanyagmentes. 4 az 1-ben termék: tisztít, hidratál, tonizál és nyugtat is. Mindez tök jól hangzik, de tulajdonképpen semmi újdonság a korábbi kedvenceimhez képest, úgyhogy kíváncsi voltam rá "akció" közben.
Billenő kupakja van, ami nekem kicsit meeehh: nem utálom, nem is szeretem, de végülis le lehet tekerni, úgyhogy ha valakit zavar, akkor ez a probléma orvosolható.
Valóban szépen és alaposan eltávolítja a szennyeződéseket és a sminket, gond nélkül megbirkózik a több réteg szempillaspirállal is. Nem hagy maga után ragacsos érzést és nem szárítja a bőröm, a szemet nem csípi, vagy irritálja és a szemkörnyék érzékeny bőrét sem bántja. Viszont annyira érdekes, hogy miután a szememről lemosom a sminket, nagyon különös dolog történik: nem olajos, de mégis mintha ici-picit valami hasonló érzete lenne, de egyáltalán nem kellemetlen, sőt nagyon is kedvemre való. Ugyanis ha pl. a Garnierrel sokszor törlöm át a szemem környékét, mert mondjuk sok sminket használtam, akkor a végén enyhén már húzódik a bőröm. De ennél még intenzív használat mellett sincs ilyen, sőt úgy érzem, mintha nagyon finoman bekentem volna valamivel a szemem környékét. De ezt csak azon a területen érzem, és ahogyan mondtam, nekem nagyon bejön, egyébként meg tényleg semmilyen réteget nem hagy maga után a bőrömön. Ki érti ezt...?!
Több napi használat után sem irritálja a bőrömet, nem okoz pattikat, mondjuk meglepődtem volna, ha gond lett volna vele, hiszen kb. semmi olyasmi nincs benne, ami problémát okozhatna a bőrömnek. Amellett, hogy tisztít, tonizál és hidratál, egyszerűen jó áttörölni vele az arcbőröm, mivel frissíti, ugyanakkor nyugtatja is azt.
Szóval nagyon szeretem, tényleg igaz minden jó, amit másik írtak/mondtak róla. A egyetlen aprócska problémám vele a mérete (210ml), de lehet csak azért, mert már annyira hozzászoktam a 4-500ml-es micellás vizekhez, amikkel azért jó darabig elvagyok, ennél még pár használat után azt éreztem, hogy "te jó ég, mindjárt elfogy"... Nyilván ez legyen a legnagyobb gondom, de ha nagyobb kiszerelésű lenne, akkor valószínűleg ez lenne az új kedvencem a Bioderma után. Mindenesetre ha legközelebb rendelek a Make Up Plazatól, akkor biztosan bedobom ezt is a kosárba ;).
Kapható ITT 1515 Ft-os áron.



Nektek melyik a kedvenc micellás vizetek?
Ezt próbáltátok már?


Szandra
Facebook Youtube Instagram Twitter BloglovinPinterest







You Might Also Like

10 megjegyzés

  1. Ezt még nem próbáltam, nekem a Garnier is csak arcra jött be, a szememet csípi. A Biodermát nem körözte még le nálam semmi, az szemre is tökéletes. Sajnos szeretem locsálni a vizet, nem két cseppel törlöm le az arcomat és nekem is gyorsan fogynak, de most vagy használok valamit rendesen, vagy nem. Megnézem ezt a weboldalt, köszi a tesztet!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen, a Bioderma örök kedvenc nálam is :). Érdekes ez amúgy, hogy valakinek csípi a szemét a Garnier, valakinek meg nem... nem tudom ez mitől függ? A szem érzékenysége lehet a háttérben?

      Törlés
  2. De jól néz ki ezen az utolsó képen. :) Szemeztem vele én is, de pont akkor szólt nővérem, hogy tud nekem hozni Biodermát jóárosítva. :D Mivel azt csak az arcomra használom, nem fogy gyorsan, de ha elfogyna, lehet, hogy teszek ezzel egy próbát. :)

    VálaszTörlés
  3. Épp most fogyott el a Niveás micellás vizem, de nem igazán jött be nekem sem. Láttam az antikedvences videóidban, hogy neked sem. Csípte a szemem nekem is, ezért oda inkább nem használtam. A makeup pláza oldaláról, ha rendelek akkor az hány napon belül érkezik meg? Van postaköltség?
    Köszi a bejegyzést :* ^_^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos a Nivea nekem is nagy csalódás volt, pedig anno nagyon vártam... ha jól emlékszem kb. 2-3 nap, amíg megérkezik a rendelés, attól is függ talán, hogy ugye milyen fizetési módot választasz, a postaköltség is részben ennek a függvénye, de a weboldalon minden infó le van írva :).
      http://www.makeuplaza.com/hu/content/menu_153/szallitasi-dijak-fizetesi-feltetelek#belfoldi_dijtablazat

      Törlés
  4. Én is ezt használom most :)
    Több panaszt olvastam róla, hogy hagy egy bizonyos réteget maga után, de én ezt nem érzem, az viszont feltűnt, hogy nem húzódik úgy a bőröm a használata után, mint más micellás víz esetében. A Biodermát szerettem, de ez egy kicsit jobban tetszik, úgyhogy ennél maradok :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Érdekes, mert én sem éreztem, hogy bármilyen réteget hagyna maga után, egyedül a szememnél éreztem valamit, de az sem zavaró, sokkal inkább kellemes volt :).

      Törlés
  5. Én abszolút Garnier párti vagyok. Mikor mentem először megvenni akkor még a L'oreal vizén gondolkoztam de aztán végül a Garnier lett a befutó mert erről szinte nem is hallottam rosszat a másikról meg elég sokat...:/ Ez a Paese nem is tűnik rossznak! Árban is szuper és amit leírtál róla annak alapján is jó. Úgyis elfogyott már a Garnieres szóval lehet megrendelem.:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is a Garnierből használtam el eddig a legtöbbet, úgyhogy ez nyilván jelent valamit... :).

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe