Egy különleges darab az ékszeres fiókomban


Érdekes kapcsolatom van az ékszerekkel: vannak darabok, amik állandóak, ragaszkodom hozzájuk és szinte mindig viselem őket pl. a gyűrűim és az óráim. Ezeken felül azonban mindig olyanokat választok, amik mondjuk az aktuális hangulatomat tükrözik, vagy éppenséggel azt, hogy hova megyek. Viszont azt hiszem soha nem volt még olyan különleges és érdekes ékszerem, mint ez a gyönyörűséges fülbevaló a 27jewelrytől. Talán furcsa lehet, hogy egész bejegyzést szentelek egy pár fülbevalónak, de én mégis megteszem, remélem Velem tartotok.




Régóta szerettem volna már a mostanában oly' divatos, kétvégű "bogyós" fülbevalót - tudjátok: aminek a hátulja is mutatós, szerintem rengeteg helyen láttatok már ilyet. Létezik belőle sokféle verzió, de valahogy egyik sem igazán fogott meg, mindegyik olyan "snassz" volt. 
Aztán kaptam egy ajándékba egy gyönyörűséges 27jewelry fülbevalót, amitől elállt a szavam, amikor megpillantottam a kis dobozkájában, percekig csak nézegettem. 
Minden szempontból különleges darab: kézzel készült üvegből és ezüstből, egyedi, minőségi és nagyon elegáns. Érdekes, hogy mennyire szépen megmunkált, kifinomult és letisztult, de valahogy mégis olyan "nyers", és ezt most jó értelemben mondom, nagyon tetszik ez a kettőssége. És szerintem pont ettől is sokoldalú: remekül passzol alkalmakra egy koktélruhához is, de én simán el tudom képzelni hétköznapokon is egy egyszerű farmer póló szetthez.
Viszont én csak alkalmanként fogom hordani, nem állandóan, ugyanis a nagyobbik gömb picit nehéz - ami érthető, hiszen üvegből van. Bár lehet, hogy csak nekem tűnik annak, mivel egy jó ideje csak pici köves fülbevalót hordtam, aminek gyakorlatilag nincs súlya, de szerintem akik gyakran hordanak nagyobb, lógós fülbevalókat, azoknak ez nem "súly" :). Ettől még imádom, ahogyan a fülemben áll. Nomeg simán lehet kombinálni más fülbevalókkal is: pl. a hátuljára egy sima ráhúzót tenni, és akkor máris könnyebb. Vagy a kisebbik bogyót kicserélni mondjuk egy másik köves fülbevalóra, és máris kaptunk egy másik fülbevalót, szóval szinte a végtelenségig lehet variálni akár meglévő darabokkal is. 
Ha van kedvetek, nézzetek szét a honlapjukon, rengeteg különböző színben és mintában kapható ez a fülbevaló, és más gyönyörűsége, különleges ékszerek is.



Remélem tetszett Nektek ez a kissé rendhagyó
bejegyzés és a fülbevaló is :)!


Szandra
Facebook Youtube Instagram Twitter BloglovinPinterest







You Might Also Like

5 megjegyzés

  1. Annyira szép és különleges ez a fülbevaló! Mindenképpen be kéne szereznem egyet, bár én is jobban szeretem a kis bedugós fülbevalókat, mert nem huzzák a fülemet, de ezért a fülbevalóért megérné! :D :D Köszönjük, hogy megosztottad velünk! ^_^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszett :)! Szerintem is valóban nagyon különleges, éppen ezért szerettem volna megmutatni :).

      Törlés
  2. Tényleg jól áll, különleges darab, olyan, amihez kell egy stílus, ami neked megvan. :) No meg formás fülek.. én apáét örököltem, úgyhogy ilyet nem tudok hordani. De nézni jó akkor is :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát én sem voltam mindig elégedett a füleimmel: egy időben bevettem a fejembe, hogy nagyok, meg hogy elállnak. Utóbbiban egyébként van némi igazság, de azért korántsem olyan a vészes a helyzet, mint ahogy azt gondoltam :D.

      Törlés
  3. Tényleg nagyon különleges és szép darab :)

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe