Hétkezdő inspirációs képek #101



A mai bejegyzés alcíme talán az is lehetne, hogy "Öltözzünk melegen", mivel úgy tűnik, hogy azért mégiscsak megmutatja magát a tél: hideg van, bár nem farkasordító, meg hó is, úgyhogy a posztban ehhez illően leginkább kabátokat és pulcsikat hoztam Nektek. Ha már fel kell öltözni melegen, akkor íme egy némi inspiráció néhány melegebb ruhadarabbal és összeállítással. Persze némelyik képet elnézve megfordul a fejemben, hogy ez a leányzó bizony megfagyna, ha itt most ebben az összeállításban lépne utcára, de picit tegyünk úgy, mintha nem :D.
Kellemes inspirálódást!







Szövetkabát rulez
Évekkel ezelőtt a szövetkabát számomra valahogy kicsit "unalmas" volt, vagy talán csak nem voltam eléggé "felnőtt" hozzá. Mondjuk akkoriban még nem igazán lehetett olyan csodaszép színekben pompázó darabokat kapni, mint amilyeneket többek között én is fogok most mutatni. Persze egy klasszikus feketével nehéz mellélőni, de azért egy szép babakék, vagy akár pasztell rózsaszín nagyon fel tudja dobni az embert, üde színfolt a téli szürkeségben. És persze a fazon is számít: lehet klasszikus, vagy éppen bő szabású, 3/4-es ujjú, egyszínű, mintás, a lényeg, hogy mindenki megtalálhatja a leginkább kedvére valót, csak keresni kell.

Kötött pulcsi mindenek felett
Másik univerzális darab ezeken a hideg napokon a kötött pulcsi. Egyáltalán nem ciki előszedni akár régebbi darabokat is a szekrény mélyéről és új "varázst" adni neki akár egy statement nyaklánccal, vagy éppen egy kockás inggel, esetleg egy szakadt farmerral kombinálni, vagy egy csini sállal és táskával párosítani. Így a legegyszerűbb szürke pulcsit is új pompában ragyoghat. Persze aki valami vadabbra vágyik, az beújíthat akár egy magenta színűt is :D.


Ti hogy álltok ezzel a két ruhadarabbal?
Mennyire képezik a ruhatáratok szerves részét
a hidegebb időben?




Szandra
Facebook Youtube Instagram Twitter BloglovinPinterest




You Might Also Like

6 megjegyzés

  1. A szövetkabátok szerelmese vagyok, mióta megkaptam az elsőt, azóta mást el sem tudok képzelni télre! Idén fekete gyapjú oversize-t és fekete-szürke kockásat váltogatok.
    A kötött pulcsikat, ruhákat is imádom, pont ma vettem egyet púderrózsaszínűt a Zarában.=) Egyébként ott most 3000 Ft-ra van leárazva egy csomó pulcsi, nagyon szépek, érdemes megnézni. =)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. 3000 Ft??? Wow, az igen, kár hogy most esélytelen elnéznem oda, na majd legközelebb ;)!

      Törlés
  2. A szürke pulcsi pont úton van felém :D
    Szövet kabátból a tipikus fekete elegánsabb van, de szeretnék egy rövidebb színesebbet. :) :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is vacillálok egy színesen, mert amúgy fekete meg szürke van nekem is.

      Törlés
  3. Tavaly ruháztam be életem első szövetkabátjára, de imádom :) Az enyém sötétkék, de a belseje kockás, olyan tipikusan sálasan kockás, szóval legalább valami feldobja. Szerintem tök irreleváns, én mégis emiatt vásároltam meg :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én egy táskát vettem meg egyszer emiatt, mert a belseje kockás volt és annyira tetszett :).

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe