Make Up Plaza szerzemények



Az igazat megvallva először videót szerettem volna készíteni erről a Make Up Plaza-s rendelésről, de aztán sajnos nem úgy jött ki a lépés. Viszont mivel már nagyon sokan kíváncsiskodtatok, hogy mi micsoda, úgy gondoltam, nem várok tovább és blogbejegyzést írok arról, hogy miket rendeltem. Ez itt most nem egy részletes teszt lesz, de itt-ott azért már lesznek első benyomások.





Sleek Bronz Block bronzosító/pirosító paletta és korrektor paletta
Ha jól emlékszem eddig még nem sikerült olyan Sleek terméket rendelnem, amit ne szerettem volna, és úgy érzem, ez a jó széria ezzel a két termékkel sem fog megszakadni. A Bronz Blockból ez a Dark, vagyis a sötétebbik árnyalat, ami tartalmaz két matt, valamint egy szatén bronzosítót, továbbá egy szatén pirosítót. Elképesztően pigmentáltak, nagyon bársonyos a textúrájuk és egyáltalán nem porolnak, élmény lesz használni. Rendelhető két árnyalatban ITT.
A korrektor palettában található egy világosabb árnyalat a szem alatti karikák eltüntetésére, egy sötétebb a bőrhibákra, valamint egy fixáló púder a korrektor fixálására és mattításra. Ez a kis paletta is nagyon ígéretesnek tűnik, mert nagyon krémes, mégis rendkívül jó a fedése, ráadásul 15-ös fényvédő is van benne, alig várom, hogy bevethessem. Rendelhető két árnyalatban ITT.


MeMeMe korrektor és Cupid's Kiss ajak-és arcszínező
Jó ideje szemezgetek ezzel a márkával, és abban biztos voltam, hogy a Flawless Concealert mindenképpen ki akarom próbálni, mert még a Pixiwoo lányok is áradoztak róla korábban. Az enyém a 06 Honey árnyalat, már ki is próbáltam, valóban nagyon krémes, és nagyon szépen világosítja a szem alatti részt, nem ül bele a finom ráncokba, tényleg egy álom. Rendelhető két árnyalatban ITT.
Az ajak-és arcszínezőkkel eddig nem jártam nagy szerencsével, úgyhogy a Cupid's Kiss-hez nagy reményeket fűzök. Tetszik ez a babás rózsaszín, ezt az árnyalatot el tudom képzelni az ajkaimon és az orcámon is egyaránt. Amúgy nagyon furi, de totál olyan az üvege, meg az ecsete is, mint egy körömlakknak, szegény férjemet teljesen összezavartam, amikor mondtam, hogy ezt az ajkakon és az arcon kell használni. Rendelhető ITT.


UMA 4 az 1-ben korrektor paletta és olajmentes ásványi alapozó
Erről a márkáról viszonylag keveset hallani nálunk, de mivel eléggé olcsók a termékeik, így gondoltam érdemes tenni velük egy próbát. A Catrice öt színből álló korrektor palettáján már gondolkodtam egy ideje, de szerintem nem igazán tudnám kihasználni a benne lévő három bőrszínű árnyalatot, így csak pocsékba menne. Ebben a palettában viszont három krémes korrektor van: ANTI RED - zöld a pirosság elfedésére, REFRESH - rózsaszínes árnyalat, ami szerintem leginkább a szem alatti karikák elrejtésére alkalmas, COVER Up - bőrszínű árnyalat a bőrhibákra, plusz és HIGHLIGHTS - nevéből adódóan ez egy krémes highlighter. Ezt a palettát már most most imádom, a highlighteren kívül minden kipróbáltam, és nagyon bevált. Krémes, nagyon jól kezelhető a textúrája, jól fed, szerintem ujjal lehet a legjobban használni. Rendelhető ITT.
Az olajmentes ásványi alapozó nagyon ígéretesnek tűnt: kombinált és zsíros bőrre ajánlott, nagyon tartós, jól fed és állítólag vízálló 17 órán, ami mondjuk a nagy melegben nem hátrány, mikor izzad az ember. Sajnos azonban az árnyalat nem jó nekem, így valószínűleg el fogom ajándékozni. Rendelhető ITT négy árnyalatban.


Boar Line ecsetek
Ami a sminkecseteket illeti, nálam a Sigma és a Real Techniques nyerő, de azért nem árt néha új márkákkal is megismerkedni. 
Az 539-es kis duo fiber ecset nagyon ígéretesnek tűnik: egyrészt szerintem alapozáshoz is remek választás, de én el tudom képzelni, hogy ezzel viszem fel a krémes pirosítót is. Nem túl merevek a szálai, kellően rugalmas, és nagyon-nagyon puha. Rendelhető ITT.
Az 515-ös lapos fejű alapozóecsettől azt remélem, hogy visszahozza a lapos alapozóecsetekbe vetett hitemet, mivel ezeket hanyagoltam mostanában. A feje pont megfelelő méretű, szerencsére nem túl kicsi, a szálak jó tartásúak, kíváncsi vagyok milyen lesz ezzel felvinni az alapozót. Rendelhető ITT.
Az 502-es korrektorecset pedig arra való, amit a neve is jelez: én a kisebb bőrhibákra szeretem ecsettel felvinni a korrektort, majd esetleg ujjal "megigazítani", nekem ez így bevált, és ez a kis ecset tökéletes segítség lesz ehhez. Rendelhető ITT.

Nagy meglepetésemre a rendelésem mellé kaptam egy Sigma ecsettisztító kesztyű "mintát". Ez sokkal kisebb, mint az eredeti, és nem lehet felhúzni a kézre, de ettől szerintem még simán lehet ecsettisztításra használni, úgyhogy jól ki is fogom próbálni.
Remélem sikerült néhány izgalmas újdonságot mutatni Nektek. Írjátok meg kommentben, ha szeretnétek valamiről részletes tesztet, de az már biztos, hogy lesz majd egy korrektoros bejegyzésem hamarosan, amiben az UMA paletta és a MeMeMe korrektor biztos benne lesz ;).



Ti szoktatok rendelni a Make Up Plazatól?




Szandra
Facebook Youtube Instagram Twitter BloglovinPinterest


You Might Also Like

10 megjegyzés

  1. Már nálam is nagyon érik egy MUP rendelés, kár volt megnéznem ezt a bejegyzést, most bővíthetem ki a listámat :) A mememe korrektor nagyon megtetszett és az Uma alapozóra is kíváncsi vagyok már egy ideje.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jó kis cuccok vannak a MUP-nál, és ez a Mememe korrektor tényleg nagyon nyerő ;).

      Törlés
  2. Az ecsetek nagyon klassznak tűnnek, már én is szemezgettem velük. :)
    Én tegnap raktam fel egy haul bejegyzést, ha gondolod nézd meg. :)
    http://moonangelstories.blogspot.hu/2014/06/haul-drogeria-koromlakkok-pink-panda.html

    VálaszTörlés
  3. Eddig összesen egy Make Up Plaza-s rendelésem volt, de azt sem bántam meg. Rendeltem tőlük egy Elf átlátszó fixáló púdert, amit imádok, mert egész nap matt marad tőle az arcom, bátran ajánlom :) Vettem még egy Sleek rúzst, ami a matt finishe miatt egy kicsit nehezen használható -jó alaposan alá kell hidratálni, hogy szép eredményt érjünk el vele, de elég jól bírja a szájon felkenve. Az utolsó cucc egy Sleek pirosító volt, a Nars Orgasm dupe-ja. Úgy gondolom, hogy ez az a szín, ami mindenkinek jól áll. Könnyű építeni és visszafogott a színe :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az a Sleek pirosító nekem is megvan, eddig nem nagyon használtam, de most nyáron megkaptam. Imádom a Sleek termékeket, nagyon minőségűek és ahhoz képest nem is annyira drágák.

      Törlés
  4. Én egyszerűen imádom a MUP-ot. Nagyon gyorsak, és egyre bővebb a kínálatuk is.
    Most én is kinéztem a Sleek korrektor palettát, valamint a Sleek Face Contour Kit-et. Nagyon szeretem ezt a márkát, mert olcsó és jó minőség.
    Jó dolgokat választottál, bár az ecsetekről nem olvastam eddig jókat. Kíváncsi leszek, hogy neked beválnak-e, én nem mertem rendelni belőle, inkább maradok a Coastal Scents-nél.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyetértek Veled, ami a MUP-ot illeti, tényleg nagyon rendben vannak, a termékek is, amiket kínálnak, meg maga a szolgáltatás is.
      A Face Contour Kit-et imádom, a bronzosító és a highlighter is egyszerűen tökéletes benne ;).

      Törlés
  5. Nagyon kíváncsi vagyok a Sleek bronzosítóra. Amim nekem van tőlük szintén mind imádom, csúcs szuper ez a márka!

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe