Marie Claire poszt: Szépségtippek állásinterjúra, vizsgára


Behívtak interjúra álmaid munkájára? Vagy hamarosan vizsgázni fogsz (ez így az érettségik és a vizsgaidőszak előtt eléggé aktuális), de fogalmad sincs róla, hogyan nézhetnél ki a legjobban anélkül, hogy túlzásokba esnél? Nyilvánvalóan ilyenkor a tudásod az elsődleges, de korántsem mindegy, hogyan nézel ki: milyen a sminked, a hajad, vagy akár a körmöd. 
Ha kíváncsi vagy rá, hogyan tehetsz jó benyomást a külsőddel, akkor olvasd el a tippjeimet ITT.

You Might Also Like

4 megjegyzés

  1. Pont a legjobbkor jött ez a poszt! :) Június végén államvizsgázok, utána meg remélhetőleg állásinterjúra megyek. Mindig probléma volt nálam, hogy jó lenne feldobni valamit, mert azért magabiztosságot ad az embernek, és ilyen helyzetekben abból sosem elég. Viszont nálunk az a probléma, hogy elég fiús szakmát tanulok, így a legtöbb tanár nem igazán nézi jó szemmel a sminket, körömlakkot, így pl. a körmeimet mindig natúran hagyom, különösen, ha szóbeli vizsgám is lesz.
    Szívesen olvasnék arról is, hogy vizsgára/állásinterjúra mit vegyünk fel, mert ilyenkor mindig félek, hogy alul/túlöltözöm. :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszett :). Lehet, hogy lesz majd ilyen bejegyzés is :).

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe