Marie Claire poszt: Nyolc tuti tipp a tartós sminkért

Ahogy melegszik az idő, egyre inkább keressük azokat a praktikákat, melyek segítségével hosszú órákra tartóssá tehetjük sminkünket. Persze el lehetne intézni annyival, hogy nagy melegben ne sminkeljen az ember... De ez nem mindig elkerülhető, gondoljunk csak az esküvőkre, vagy kerti partykra, ahol nyilván mindenki szeretné a legjobb formáját mutatni, és szeretné, ha nem olvadna le róla két óra után a sminkje, hanem minél tovább tartana. Ha kíváncsiak vagytok rá, hogy ezt milyen praktikákkal tudjátok elérni, akkor ITT elolvashatjátok.

You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. Megint egy jó kis poszt. Egyre szerethetőbbek ezek a szerdák. :D
    Egyébként anno kipróbáltam több tussal is ezt a szemhéjpúderes módszert. Zseléssel működött a dolog, mivel volt miben megtapadnia és valóban tartósabb lett, de folyékonynál csak egy felesleges réteget képzett, ami hamar fel is kenődött a szemhéjamra. Ez nem gond, mivel rajtam alapjáraton is tartósabbnak bizonyultak a folyékonyak, mint a zselések. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszett :). Igen, ezt még lehetett volna finomítani végülis, hogy ez inkább zselés tuson válik be ez a trükk :).

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe