Áprilisi kedvencek + egy kis meglepetés - VIDEÓ


Magamhoz képest most egészen időben sikerült elkészítenem az áprilisi kedvences videómat :D, amiben egyébként meglepő módon csak kettő darab sminktermék lesz, ami számomra egészen furcsa, dehát ilyen volt ez az április.
Ja és a videó végén készültem Nektek egy kis meglepetéssel is, hogy megháláljam, hogy ilyen sokan követtek már Youtube-on, és kommenteltek, meg egyáltalán, hogy vagytok :).
A videót megnézhetitek a Youtube csatornámon a lenti videóra, vagy IDE kattintva.











You Might Also Like

12 megjegyzés

  1. Ismet nagyon jo kis videot csinaltal Szandi :)
    A testapolot es az arckremet ki fogom probalni az mar biztos. :)
    Es a nyeremenyek is szuperek! :) puszi

    VálaszTörlés
  2. Szia !
    Csak figyelmeztetlek hogy nemsokára itt a századik videó ( Most a 97.nél taratasz) És szeretném/szeretnénk ha valami különleges videó lenne pl.: Férjem sminkel,VKM, TAG,....Köszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hű tényleg, most nem is figyeltem hánynál járok :). Amúgy tervezek egy viccesebb videót megint a férjemmel, azt nem garantálom, hogy pont az lesz a 100., de még az is lehet :D!

      Törlés
  3. Videó <3 Nagyon vártam már! A Müllerben kerestem a múltkor ezt az Olay krémet, de csak Olaz márkát találtam! Szerinted az Olay és az Olaz ugyanaz? Mert a csomagolásuk is nagyon hasonló.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hű hát ezzel most megfogtál, merthogy én emlékszem, hogy régebben ezt úgy hívták, hogy Oil of Olaz, de picit más lett a neve, szóval lehet, hogy a kettő ugyanaz, csak mondjuk Németországban máshogy hívják és ez onnan jöhet, szóval lehet, hogy a kettő ugyanaz.

      Törlés
  4. Férjem sminkel videója már van!

    VálaszTörlés
  5. Szandrám, ne tegyél tönkre! Hetek óta vacillálok ezen a TBS olajon, mert ennek az E-vitaminos termékcsaládnak az arctisztítója valami fantasztikusan bevált, de ez a szérum még kérdéses volt...a videód megnézéséig... :D
    A termálvíz spray után mostanában én is egyre többet nyúlok, a reggeli arckrémezés előtt szoktam rápermetezni az arcomra és így még a zsírosabb krémek alatt sem húzódik a bőröm a kiszáradástól :)
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én nem foglak lebeszélni a szérumról, nekem tényleg nagyon bevált, remélem Neked is be fog :)! A termálvízspray meg tényleg telitalálat, szerintem veszek is még belőle, különösen jól fog jönni majd nyáron is.

      Törlés
  6. Megint egy nagyon jó videót csináltál :) Azt a fincsi Garnier testápolót én is megvettem :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszett, jajj imádom azt a testápolót :).

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe