Mi kerüljön a neszeszerbe? - VIDEÓ

Lassan, de biztosan vége a nyárnak, hamarosan itt az ősz, újra indul a suli, vége a szabadságnak és beindul gőzerővel a munka. Ebben a videóban tippeket adok, hogy miket érdemes beletenni egy sulis, vagy munkahelyi neszeszerbe a nyilvánvaló dolgokon kívül (értem ezalatt a hullámcsatot, hajgumit, zsepit, női dolgokat). Lehet, hogy valaki ezt is soknak fogja gondolni, de lehet hogy lesz olyan, aki ennél több cuccot cipel magával, próbáltam arany középutat keresni, és ötleteket adni. Remélem hasznosnak fogjátok találni ezt a videót.

Lentebb a videóra kattintva tudjátok megnézni a Youtube csatornámon, vagy ha valami miatt nem indulna el, akkor IDE kattintva.





You Might Also Like

11 megjegyzés

  1. Hasznos volt,köszönöm :)


    www.beautyandfashion-makeup.blogspot.com

    VálaszTörlés
  2. Jó lett! :) Igaz magamhoz mérten igen csak visszafogott a mennyiség! :) Nálam van mini zseblámpa, fogkefe, mini fogkrém, biztostűk (különböző méretekben), szemöldökcsipesz, olló, ragtapasz, pót bokafix, gyógyszerek, szempillaspirál, szemhéjpúder, szemceruzák, ecsetek, nagyon kicsi tégelyekben alapozó és púder, pirosító, korrektor, szájfény, rúzs, kézkrémek, izzadsággátló, rágók, cukorkák, papírzsepik, női intim higéniás cuccok (törlőkendő, betét,stb...),kézfertőtlenítő, wc ülőke papírból (nem ülök rá, de ha nem tudok Pókemberként kitámaszkodni, akkor jó szolgálatot tud tenni, mert több rétegben rá lehet tenyerelni és úgy megtartani magam), nedves toalett törlőkendő, intim törlőkendő, testpermet, hajgumi, hajcsat, határidőnapló, pénztárca, irattartó, kulcstartó szütyő, távolsági bérlet, helyijáratos buszjegy, többször használható "ruha" szatyor, orrspray, helyijáratos menetrend, tollak, telefontöltő és egy jó nagy táska ........ azt hiszem kb. ennyi! :):):):):)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez csak egy neszeszer, az egy másik kérdés, hogy a táskában mi van :D:D:D!!!

      Törlés
  3. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ......... nem úgy van az!!!!! :):):) Nálam a nagy táskában van sok kis neszeszer (kb 6 db) , mert rend a lelke mindennek!!!!!!!! :):):) De a videóidat nagyon bírom, mindig olyan jó kedvem lesz tőlük, tele vannak energiával! :):)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D:D:D köszönöm, örülök, hogy ilyen hatással vagyok Rád :)!!!

      Törlés
  4. Nekem pont édes citromos és mandarinos kézfertőtlenítőm van, de azért a TBS citromillata más kategória :-)

    VálaszTörlés
  5. Szia!
    Szeretnék egy olyan blogot csinálni amibe ilyen nap sminkjei lennének. És azt szeretném kérdezni, hogy esetleg pár videódat belerakhatnám-e.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha feltünteted a linket, meg hogy honnan van, akkor ennek semmi akadálya :)!

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe