Megújult AVON sminktermékek + NYEREMÉNYJÁTÉK (LEZÁRVA)!!! - VIDEÓ

Az AVON bloggertalálkozós bejegyzésem alatt többen is kértétek, hogy írjak majd a kapott sminktermékekről, úgyhogy arra gondoltam, hogy egy videóban mutatom be őket, és megosztom Veletek az első benyomásaimat is a termékekkel kapcsolatban. Egyébként az AVON meghirdetett egy Instagramos nyereményjátékot is, melynek keretében 50.000 Ft-os AVON és 50.000 Ft-os New Balance vásárlási utalvány lehet nyerni, erről ITT olvashattok bővebben.
DE! Én is meghirdettem egy kis játékot szeptember 13-ig abból a becses alkolomból, hogy elértem és már jócskán meg is haladtam a 2000 feliratkozót a Youtube csatornámon, amiért végtelenül hálás vagyok, és óriási örömmel tölt el. Úgyhogy ha szeretnétek nyerni egy kis sminkcsomagot, akkor mindenképpen nézzétek végig a videómat.
Lentebb a videóra kattinva megnézhetitek a Youtube csatornámon, vagy IDE kattintva.

You Might Also Like

9 megjegyzés

  1. Nagyon tetszenek ezek az új termékek, ahhoz hasonló árnyalatot kerestem eddig rúzsból és szájfényből, amit a videón viselsz. Gyorsan ki is kerestem a katalógusból, de egyelőre csak a rúzst találtam, a szájfényből remélem a következőbe beleteszik ezt az árnyalatot. Ja és persze játszottam a nyereményjátékon is :-)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jó videó lett, nekem talán most tetszett a legjobban a videó színe és a fények :)
    Megkérdezhetem, hogy milyen alapozó volt rajtad? (ha volt)
    Nagyon szép a színe és természetes, lehet, hogy nem is volt rajtad, ha ez így van, akkor nagyon szép a bőröd!
    És imádom így összefogva a hajadat, annyira jól áll neked!
    Ja és még valami! Az a sok arany színű gyűrű H&M-es? Ott láttam ilyen szettet, de nekem M-es és L-es is kéne belőle, hogy variálni tudjam őket, mert pl a jobb kezemen vékonyabbak az ujjaim, mint a balon :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Gabica! Jajj de örülök, hogy ennyire tetszett a videó :)! Bárcsak ne kéne semmit a bőrömre kenni, de volt rajtam Garnier BB krém+Rimmel Stay Matte púder :)!
      Amúgy a H&M-ben vettem a gyűrűket, de nekem is kéne eggyel kisebb méret is vennem, hogy az ujjperc fölé is tudjak gyűrűket tenni, mert nagyon tetszik most ez a trend.

      Törlés
    2. Köszi a választ! :)
      Nagyon szép így a bőröd ezzel a kombinációval!
      Én is pont így vagyok a H&M-es gyűrűvel :S de nekem is nagyon tetszik ez a sok gyűrű trend :)

      Törlés
  3. Ez a rúzs amit viselsz a videóban nagyon jó. :)

    VálaszTörlés
  4. Szia Szandra!
    Köszi az újabb videót,nagyon klassz lett :) és kedves tőled,hogy nyereményjátékkal párosítottad :) Várom a következő videódat,csak így tovább.
    Szép napot. :D

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe