Kedvenceim az essence új szortimentjéből

Szerencsére idén is tartogat jót is az ősz, és talán az essence új termékeivel könnyebben viseljük majd a meleg és a nyár múlását... Számtalan blogon láthattátok már, hogy milyen új termékek érkeznek ősszel a márka állványaira, úgyhogy ezekkel nem is fárasztanálak benneteket, viszont megmutatom Nektek, hogy nekem első látásra mely termékek mozgatták meg a fantáziámat.


essence lashes go wild volume mascara szempillaspirál

Őszinte leszek, igazi csomagolás-freak vagyok, úgyhogy ennél a spirálnál elsősorban ez a tubusos megoldás fogott meg. A külföldi Youtube beauty guruk videóiban már többször láttam tubusos spirált, és valahogy mindig olyan furcsán érdekesnek találtam, de nagyon érdekelt, hogy ezt így hogy?! Második látásra viszont a kefe is izginek ígérkezik, mert ilyen gombócokból áll (a mindenit, micsoda szakszavakat használok :D), nagyon kíváncsi vagyok milyen pillákat lehet varázsolni vele.


essence kabuki ecset
Nincs még kabuki ecsetem, de már régóta szeretnék egyet, ami nem túl drága, ugyanakkor jó is. És mivel az essence ecsetei tapasztalataim szerint ezeknek a kritériumoknak általában megfelelnek, így ha rátalálok, örömmel fogom beszerezni ezt. Szinte ránézésére érzem, hogy milyen puha lehet, úgyhogy tökéletes lenne púderezésre, vagy bronzosításra.


essence longlasting lipstick hosszantartó ajakrúzs

Oh yeah baby, micsoda gyönyörű színek!!!! Áldom az eget, hogy megjött az eszem, és végre előszeretettel használok élénkebb színű rúzsokat, meg egyáltalán rúzsokat és nem csak szájfényeket. Ha minden igaz, ezek a rúzsok órákon keresztül élénk színt biztosítanak és könnyű, krémes állaguknak köszönhetően nem szárítják az ajkakat. Ha most így hirtelen választanom kellene hármat, akkor ezek lennének: balról az első 01 coral calling, a második 02 all you need is red, a hetedik 07 natural beauty és plusz egy a mellette lévő 08 colour crush.


essence glow tinted balm színezett ajakbalzsam
Sziasztok, a nevem Szandra, és színezett ajakbalzsam függő vagyok... aki esetleg még nem tudná :)! Mivel nálunk nem lehet kapni sem Revlon lip buttert, sem Maybelline Colour Whispert, így keresek mindent olyan terméket, ami ezekhez hasonló. Úgyhogy nagyon kíváncsi vagyok az essence verziójára.


essence XXXL shine lipgloss szájfény
Megvolt a rúzs, megvolt az ajakbalzsam, hát akkor jöjjön egy szájfény is, az mindig jól jön. A két új árnyalat nagyon ínycsiklandó, különösen a felső, a 24-es just gorgeous, bár megmondom őszintén, hogy nekem ezek sokkal inkább tavaszi-nyári színek, szóval picit fura, hogy ősszel hozzák be őket, de egye fene, nagy duzzogva megnézem majd azért őket :D!!!


essences stays no matter what jumbo eye pencil & shadow
Szemceruza és szemfesték egyben, ami vízálló és extrém hosszan tartó formulájának köszönhetően akár 16 óráig is bírja. Hát ezek nagy szavak, mindenesetre a színek igencsak tetszetősek, különösen a 02-es powerful purple névre hallgató lila keltette fel az érdeklődésemet.


essence silky touch blush pirosító
Bátran kijelenthetem, hogy imádom a silky touch pirosítókat, ehhez semmi kétség nem fér. Két árnyalatban is megvan, mindkettőt nagyon szeretem és előszeretettel használom, jól pigmentáltak, tartósak, enyhe selymes fényük is van, szóval tökéletesek. Úgyhogy biztosan meg fogom nézni a két új színt is, amik az 50-es sweetheart, valamint a 60-as life's a cherry névre hallgatnak.


essence colour & go körömlakkok
Őszinte leszek: alig van essence körömlakkom... össz-vissz egy lila, meg két csillámos fedőlakkom van... nem kerülöm őket szándékosan, egyszerűen csak így alakult. De a 15 új árnyalt közül három igencsak esélyes arra, hogy befutó legyen nálam és megtörjék az ''essence-lakktalanságomat": balról az első 162-es dare is nude, mellette a 163-as hey, nude!, és a negyedik 165 here's my number.


Így első blikkre ezeket szemeltem ki, remélem, hogy néhány hét múlva face-to-face is megszemlélhetem őket :)!


Ti milyen termékeket néztetek ki az új szortimentből?



Szandra




Follow on Bloglovin

You Might Also Like

14 megjegyzés

  1. a szempillaspirál engem is érdekel:)

    VálaszTörlés
  2. A sand lakkok, a duokróm rózsaszín lakk, a kabuki ecset, a színezett ajakbalzsam - biztosan kell :-)
    Emellett kíváncsi vagyok a metal glam monokra is, valamint az új körmös dolgokra (paper manicure-hoz lesz folyadék és papír is)
    Fájni fog a pénztárcámnak ez az új szortiment, úgy érzem :-D

    VálaszTörlés
  3. Szia!
    Mikor lesznek a boltokban? Nekem a tartós rúzs tetszik. Abból balról a második a harmadik a nyolcadik és az utolsó. A másik a színezett ajakbalzsam, abból is a bal szélső. Egyszerűen tök jók. Már nagyon várom.
    A spirál az érdekes de arról megvárom a teszteket.
    Erika

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Talán szeptember környékén ha minden igaz, de ki tudja... de lesni fogom őket, az biztos :)!!!!

      Törlés
  4. Én is hiányolom,a Revlon ajakbalzsamokat :S Pedig olyan szépségesek... hm.... :)
    Az essence szin.ajakbalzs. középső árnyalata szuper,szerintem.
    Találtam kabukit fodrászcikkesben,igaz vidéken.
    Üdv: Orsi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lehet amúgy kapni itt-ott, de ezt mindenképpen megvárom, hogy milyen lesz, mennyire tömött és puha, kíváncsi vagyok rá.

      Törlés
  5. Az ecset és a rúzsok eléggé megmozgatják a fantáziám!!! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugye milyen jónak tűnnek így ránézésre? Nagyon várom már őket :)!!!!

      Törlés
  6. Nekem pénztárca gyilkos lesz az új kiadás :-D a homok hatású lakkokat mindenképp beszerzem a 3D glitterekből is szeretnék venni, pirosító se ártana :-D és a gél lakkos történet ha jól szuperál akkor megvenném. Jah meg a díszítő csíkokat :)meg aztán ki tudja mit látok meg :-D

    VálaszTörlés
  7. Nekem a stays no matter what jumbo eye pencil & shadow ami tetszik, meg talán a kabuki ecset, ami esélyes rá, hogy beszerezzem. :)

    Vanity

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon várom már, hogy élőben is szemügyre vehessem őket :)!!!

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe