Felemás szerelem - teszt

A Vichyvel mindig is érdekes, mondhatni felemás volt a kapcsolatom: időről időre megpróbálkoztam egy-egy termékükkel, de valahogy nem igazán hozták meg azt az átütő hatást, így egy ideje már szüneteltettem a kapcsolatunkat.
Ám a szünet kellős közepén keresett meg a Vichy azzal, hogy van-e kedvem tesztelni az új IDEALIA LIFE SERUM-ot, ami szeptemberben kerül majd a magyar boltok polcaira. Azt gondoltam itt az ideje, hogy ismét esélyt adjak a márkának, így igent mondtam rá.
Ha kíváncsiak vagytok, hogy ez a szérum meghozta-e a várva várt hatást, akkor olvassatok tovább!


A külcsín hibátlan: kecses és karcsú üveg, kissé ombrés rózsaszín alapon ezüst felirat, ezüst kupak, well done! Az ilyen pumpás-üveges krémek engem valahogy mindig a luxus érzésével töltenek el, így ebben az emelkedett hangulatban nyomtam ki a szérumot a kezemre.
Egy pumpálással pont annyi krém jön ki, ami egy használatra elég. Az állaga tökéletes: nem folyós, de nem is túl sűrű, nagyon könnyed. Enyhén rózsaszínes fénye van (a csomagolása reflektál erre a rózsaszínes fényre, ahh imádom amikor maga a termék így összekapcsolódik a csomagolással), nagyon-nagyon apró arany mikrocsillámok vannak benne- ekkor már sejtettem, hogy ez hivatott ragyogást adni a bőrnek.
Amikor kinyomtam a kezemre, egyből megéreztem az illatát. Finom illat, kellemes, nincs vele baj annál, akinek nem érzékeny rá a bőre, de nekem itt sajnos egy hangyányit alábbhagyott a lelkesedésem. Ugyanis ahhoz képest, hogy ezt a szérumot érzékeny bőrre is ajánlják, nekem egy picit erősnek tűnt az illata és később sajnos be is bizonyosodott, hogy nem volt teljesen alaptalan a gyanúm.

De előbb térjünk rá, hogy mit ígér a krém. Nem keveset: csökkenti a mindennapi életvitel bőrre gyakorolt negatív hatásait, valamint megelőzi a káros szokások következményeit is. Hatékonyan lép fel a bőröregedés ellen, üde arcbőrt és egységes arcszínt eredményez. Javítja a bőr minőségét belülről, emellett külső védőfilmet képez rajta a légszennyezés ellen. Speciális szérum, mely krémes textúrával rendelkezik, így egyedi szépségápolási élményt nyújt még az érzékeny arcbőr számára is.
Mindenfajta bőrtípusra ajánlják, érzékeny bőrre is, mivel hypoallergén és parabénmentes.
És akkor jöjjön, hogy én mit tapasztaltam. Nagyon könnyen eloszlik a bőrön, hamar felszívódik, egyáltalán nem hagy ragacsos érzést maga után. Az én kombinált bőröm számára elegendő volt a hidratáló hatása, de a nagyon száraz bőrűek használhatják a szokásos hidratáló krémük alá. Én úgy vettem észre, hogy kifejezetten jól lehet sminkelni rá.  Használatával a bőröm valóban ragyogóbbnak, üdébbnek és élettel telibbnek látszódik, sőt én azt vettem észre, hogy mintha a pórusaim is kisebbnek tűnnének, szinte álomszerű az egész már-már annyira tökéletes.
De akkor hol a hiba? Sajnos a szérum illatával meggyűlt a bajom. Aki nem érzékeny ilyesmire, annak valószínűleg az égvilágon semmi problémája nem lesz vele, de az én bőrömnek sajnos nem igazán tetszett az illat. Egy hangyányit kipattogott tőle a bőröm, meg egyszerűen éreztem, hogy irritálja az illat. Ez nálam nem újkeletű dolog, egy ideje tudatosan olyan arcápolási termékeket vásárolok, amikben vagy nincsen parfüm, vagy nagyon enyhe illatuk van. Eredetileg négy hétig akartam használni ezt a szérumot, mivel a csomagoláson is négy hetet írtak, de végül az előbb említett probléma miatt előbb abba kellett hagynom.

Nagyon sajnálom, hogy ilyen finnyás a bőröm, mert egyébként szuper ez a szérum, tényleg látható a kedvező hatása a bőrre, úgyhogy alkalmanként biztosan használni fogom, és bátran merem ajánlani azoknak, akiknek nem érzékeny a bőrre az illatanyagokra. Akik viszont abba a csoportba tartoznak, amibe én is, azoknak javasolom, hogy vásárlás előtt próbáljanak majd ki termékmintát, jobb az óvatosság.

A VICHY IDEALIA LIFE SERUM-ot szeptemberben mutatják be Magyarországon.


Ti használ(ta)tok Vichy termékeket?



Szandra




Follow on Bloglovin

You Might Also Like

4 megjegyzés

  1. Akkor ezt tutira nem az én bőrömre találták ki, de én már elfogult vagyok a L'Occitane Írisz és Angelika szérumjáért. :) Engem itt kicsit az is visszatart, hogy nem csak a mikrocsillámoknak köszönhetjük-e ezt a csodás hatást? :O

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem annál azért több lehet benne, mert attól szerintem a pórusaim nem tűnnének kisebbnek.
      De az tökjó, hogy Te már megtaláltad az "igazit" :)"

      Törlés
  2. Nekem nagyon érzékeny a bőröm, ezenkívül vízhiányos is, de mégsem bírja a zsíros krémeket. Sajnos még nem sikerült megtalálnom az ideális arckrémet/BB krémet.
    Használtam a Normadermből néhány terméket, de igazából nem tapasztaltam nagy változásokat a bőrömön (se jót, se rosszat). De én például nem tudom megállapítani, hogy a krémben lévő parfüm, vagy az alkohol, vagy milyen más összetevő irritálja a bőröm.
    Ti milyen krémeket/tonikot használtok érzékeny bőrre?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én az arckrémeket illetően folyamatosan keresgélésben vagyok, de nagyon szerettem a Paula's choice egyik arckrémét, illetve Bécsben vettem egy Bulldog arckrémet, mindkettő nagyon tápláló volt, és nem volt bennük semmi az égvilágon, ami irritálhatta volna a bőrömet. Tonikból pedig már egy ideje nagy kedvencem a Garnier essentials sensitive nyugtató tonik vitaminnal, ebben sincs semmi, ami irritálná a bőrömet.
      Amúgy nekem is szokta irritálni az alkohol néha, úgyhogy azt is igyekszem kerülni, de amúgy ebben a videóban beszélek a Garnier tonikról is :
      http://theverystyle.blogspot.hu/2013/08/elogytak-6.html

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe