Elogytak #6 - VIDEÓ

Elég régen volt már ilyen "elfogyottas" bejegyzés, úgyhogy úgy voltam vele, hogy nem gyűjtögetem tovább az üres flakonjaimat, hanem végre csinálok egy videót. Szerencsére ezúttal vegyes a felhozatal, mert vannak sminktermékek, arcápolási és testápolási termékek, igyekszem mindegyikről egy rövid, de azért lehetőleg frappáns véleményt mondani. Lentebb a videóra kattintva tudjátok megnézni a Youtube-on, vagy ha az valamiért nem működik, akkor IDE kattintva.




You Might Also Like

3 megjegyzés

  1. Szia Szandra! Szerdán megyek Ausztriába. Hozzak neked Bulldog krémet?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Zita! Jajj aranyos vagy, hogy gondoltál rám, de azért "jó", hogy elfogyott, mert így most rá vagyok kényszerítve, hogy használjam a többi arckrémemet, meg elvileg hamarosan megyünk majd mi is, de nagyon köszönöm :)!!!!

      Törlés
    2. Nagyon szívesen!:D :D :D néha tényleg "jó" ha kifogy valami. Munka ügyben kb. havonta egyszer ki kell mennem Ausztriába és a cég közelében van egy Bipa. Eddig sosem tekintettem rá "vadászterületként", de hatásodra azt hiszem szét fogok nézni én is.

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe