Apró örömök

Mostanában ritkán jutok el drogériák környékére, így ha végre beszabadulok egybe, akkor szeretek nyugodtan elidőzni, megnézni mi az aktuális kínálat- főleg ami a sminktermékeket illeti. Így amikor pár napja betévedtem a Rossmannba, nagyon megörültem neki, hogy mindenféle jó kis akciók vannak, így megleptem néhány aprósággal magam.
Ha kíváncsiak vagytok rá, hogy mikkel és mik az első benyomásaim a szerzeményekről, akkor olvassatok tovább!




NYC Sweet Splash Gloss Stick
Tudjátok rólam, hogy rá vagyok kattanva ezekre a rúzsceruzákra, ez már- ha jól emlékszem- a negyedik (van egy Clinique Chubby Stick, egy Catrice Glamazona és egy AVON-os). Írnék árnyalatot, de egyszerűen sehol nem találtam a csomagoláson erre utaló nyomot, vagy jelet, de amolyan korallos-piros árnyalat. A másik három ajakcerkához képest ez a legkevésbé pigmentált és élénk színű, ez inkább csak egy enyhe fényt ad ajkaknak, meg egy kis halvány színt. Viszont pozitívum, hogy olcsó ára ellenére (akciósan 600 Ft volt) tekerős, így hála az égnek nem kell hegyezéssel bajlódni, bár részemről ez a rúzscerkák esetében inkább elvárás, mint előny.


Rimmel pirosító - 041 Bronze
Leánykori nevén pirosító, de ahogyan az árnyalat neve is jelzi, maradjunk a bronzosító megnevezésnél ;).
Egészen az idei nyárig nem igazán voltam nagy bronzosító fan, de az NYC Sunny bronzosítója megváltoztatta a hozzáállásomat. Úgyhogy amikor megláttam akciósan 849 Ft-ért a Rimmel termékét, nem sokáig hezitáltam, és a kosaramban landolt. Egyrészt azért, mert nem annyira nagyon sötét, így akár télen is bátran használhatom majd, másrészt pedig tetszett, hogy van egy nagyon hangyányi fénye. Ne értsetek félre, nem hat kilométerről ordító bazinagy csillámok, hanem olyan kis diszkrét megoldás, már használtam és nagyon tetszik.


Rimmel Scandaleyes vízálló szemceruza - 012 Bronze és 013 Purple
Igen, ez annak a bizonyos nude szemceruzának a másik két árnyalata, ami nálunk sajnos nem lesz kapható, és amiről ITT írtam. Nekem az olyannyira bejött, hogy amikor láttam, hogy most 699 Ft-ért lehet beszerezni őket, úgy voltam vele, hogy ez jó alkalom, hogy kipróbáljak két másik árnyalatot is. A bronzosat és a lilát választottam, mert szerintem ezek jól passzolnak a barna szemekhez. Nagyon pigmentált mindkettő, tartósak, könnyedén siklanak a bőrön, tényleg egy álom,  bár nem tudom hegyezni mennyire lesz őket az, de nagyon szeretem őket, legalább annyira mint a nude verziót. Ha tehetitek, szerezzetek be egy Nektek tetsző árnyalatot, mert tényleg szuper termék.


NYC In a minute gyorsan száradó körömlakk - 029 Streetstylers
Eléggé rá vagyok most gyógyulva ezekre a gyönyörű mélykék lakkokra. Vettem egy másikat is korábban, az MAX FACTOR Colour Effect lakk, de annak eléggé minike az üvege, úgyhogy amikor megláttam ezt a ha jól emlékszem 549 Ft-ért, nagyon megörültem neki. Valóban gyorsan szárad, viszont a tartósság szempontjából egyelőre nem teljes túl jól, bár azt gyanítom, hogy ez amiatt lehet, mert szivacsos technikával ráapplikáltam egy csillámos arany lakkot. Szóval a tartósságáról inkább csak azután nyilatkoznék, ha nem más lakkal összemixelve van a körmön :D!


essence fedőlakk
Ezt nem nagyon tudom túlragozni, fogyóban a fedőlakkom, úgyhogy kellett egy másik, ezt még úgysem próbáltam, kb. 600 Ft volt az ára, remélem beválik :)!


Biztos vagyok benne, hogy a sminktermékekkel fogtok még találkozni videóban :)!



Ti vettetek mostanában akciósan valamilyen jó kis sminkterméket?



Szandra



Follow on Bloglovin

You Might Also Like

10 megjegyzés

  1. szia :) ez melyik rossmann volt? imádom ezt a scandaleyes szemceruzát de itt még nem találkoztam vele.
    nagyon jó a blogod :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi örülök, hogy tetszik :)!
      Ez a Mammut Rossmann volt, de ezek nem a Rimmel állványon voltak, hanem egy külön állványon, ahol mindenféle akciós sminktermékek voltak.

      Törlés
  2. Szia! A NYC Sweet Splash Gloss Stick h h ilyen olcsó volt? Nagyon megérte! :) Puszi

    VálaszTörlés
  3. Most a Catrice spektakulart pure chrome sorozatot akciózták le. Féláron vettem a Müllerben, állítólag a Rossmanban is lehet akciósan kapni. A hatásos, jó kis videóid miatt beruháztam egy-két új termére.. :D Ebből a sorozatból a feketét vettem meg, hogy füstöt szemeket készítsek magamnak. Eszméletlen pigmentált. Láttam a "rendrakós" videódat is, úgyhogy rendet raktam...vettem szép kis dobozokat, amik pont passzolnak a fürdőszobás párkányomra, és lomtalanítottam is...
    azon röhögtem, hogy majdnem a kukában landoltattam, egy bazi nagy Deborah készletet, mert eddig azt se tudtam, hogy azt a márkát eszik e vagy isszák... :D Most már boldogan festegetem magam vele.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hú azokat a spectaculart szemhéjpúdereket nagyon szerettem, és az új szortimentben állandó termékek lesznek az ahhoz hasonló szemfestékeke :)!

      Törlés
  4. Én nagyon rossz Ross(z)mannba járhatok, mert ott se Rimmel, se Catrice :(
    Pedig az a szemceruza nagyon tetszik...
    Imádom ezeket az apró kis örömöket, remélem Te is elégedetten használod őket :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De még mennyire, nagyon-nagyon örültem mindegyiknek, amúgy sajnos igen, én is voltam már olyan Rossmannban, ahol nem volt Catrice állvány, meg is lepődtem, mert azt hittem mindegyikben van :(...

      Törlés
  5. Szia! Tudtam, hogy láttam már valahol azt a NYC kék lakkot! :D Ma vettem a Rossmannban, 279 Ft volt, s egyből beleszerettem! :) De valahonnan ismerős volt, rémlett is, mintha nálad láttam volna és tényleg! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajj ez a lakk valami csodás, azt hiszem újra fel kéne kennem :D

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe