Ajakszínező ceruza nemcsak amazonoknak - Catrice Glamazona rúzsceruza teszt

Csütörtökön végre eljutottam a Müllerbe, és szerencsére volt időm arra, hogy nyugodtan, kényelmesen, semmi és senki által nem zavartatva körbenézzek, tesztelgessek, szaglásszak...tudjátok na... :)!
Nagy meglepetésemre a Catrice állványon egy majdnem full tálca Glamazona trendkiadás fogadott, és hát természetesen egyből a kis Chubby Stick "hasonmás" után nyúltam, ugyanis ebben a kollekcióban található egy duci ajakceruza/színezett ajakbalzsam, ami a Lip Colour Pen névre hallgat. Kipróbáltam és nem volt kérdés. Jött haza velem.
Ha kíváncsiak vagytok rá, hogy mivel vett le alig egy nap alatt a lábamról ez a szépség, akkor olvassatok tovább!

Előre szólok, hogy akarva-akaratlanul a Chubby Stick-hez fogom hasonlítani, hiszen ordít róla, hogy ennél a terméknél a Clinique ajakceruzája volt a "példakép".

Már a csomagolást elnézve is egyértelmű, hogy ugyanaz a koncepció, mint drágább testvérénél, de nincs is ezzel semmi baj: duci ajakceruza, ami a végén tekerhető, tehát nem kell hegyezni. Ha nem így lenne, meg se vettem volna. Éljen, azonnal három pluszponttal indul. Anno a Max Factor hasonló termékét pontosan azért nem vettem meg, mert azt hegyezgetni kell... ne már, tök pazarlás. Ráadásul az drágább is, mint ez volt, tehát annyiért meg pláne tekerhetős legyen. De mindegy, térjünk vissza ehhez.
A dizájntól annyira nem vagyok elájulva, de végülis tetszik: fekete alapon rózsaszín felirat, a hegyénél aranyszínű leopárd minta, rózsaszín virággal, és rózsaszín kupak- megjegyzem a kupak egy az egyben olyan színű, mint maga az ajakceruza, úgyhogy már a kupak alapján tökéletesen be lehet azonosítani, milyen árnyalat rejtőzik alatta. Még egy pluszpont! (Hű ma nagyon bőkezűen osztogatom a pluszpontokat :D!!!!)

A csomagolás szerint ez egy "Ajakszínező toll, gyengéden elolvad az ajkakon, miközben ragyogó színt ad és intenzíven hidratálja a bőrt." Mármint az ajkakat gondolom :D. Namost ez a kis cerka pontosan ezt nyújtja, se többet, se kevesebbet, és én ezt nagyon-nagyon értékelem, de majd mindjárt Ti is láthatjátok.
Az az igazság, hogy bárhogyan is kerestem, egyszerűen nem találtam semmilyen arra utaló nyomot, vagy megnevezést, hogy mi ennek az árnyalatnak neve?! Össz-vissz a tekerhetős végén találtam egy AGAC feliratot, talán ez lenne az...??? Na nem mintha ez sokat mondana :D! A lényeg, hogy két árnyalatban kapható: ez a sötétpink, talán hot pinknek is mondhatnám, amit én is vettem, illetve egy piros, aminek van egy ici-pici narancsos beütése.
Részemről egyértelmű volt, hogy a pink jön velem, valahogy nekem jobban áll ez az árnyalat, meg szerintem ez valahogy sokkal hordhatóbb, én legalábbis jobban tudok vele azonosulni.
Gyönyörű és intenzív színe van: ez nem az a fajta termék, amit ha hatszor áthúzol az ajkaidon, akkor is csak halovány nyomát látod, hanem már egy rétegben is látható színt ad, de ha többször is átmész vele az ajkakon, akkor még élénkebb. A szín mellett szép fényt is ad, egyszerűen tökéletes.
És igen, valóban érezhetően hidratálta az ajkaimat. Nagyon kellemes érzés viselni, nem csúszkál, nem kenődik, viszont nem túlzottan tartós, nem marad fent órákig, de ígért ilyet? Nem! Akkor meg reklamációnak nincs helye. Kb. ugyanúgy teljesít, mint a Chubby Stick: evés-ivás nélkül szerintem bírja kb. 4 órát, amúgy pedig 2-3 órát. Ahogyan az várható volt, szép egyenletesen kopik, először a fényéből veszít, majd szép fokozatosan a színéből is, de szerencsére ez pont az fajta termék, amit akár útközben tükör nélkül is simán feldob az ember.
Egyébként diszkrét édeskés illata van, viszont nem ordítóan émelyítő, és nem érezni kilométerekről, de azért úgy finoman ott van.

Az ára ha jól emlékszem 1395 Ft, ami figyelembe véve azt, hogy gyakorlatilag ugyanazt tudja mint a Chubby Stick, egyszerűen verhetetlen, hiszen a Clinque terméke több mint 5000 Ft-ba kerül. Remélem, hogy azok az ajakcerkák, amik jönnek majd ősszel a Catrice új szortimentjében, azok is ehhez hasonlóan teljesítenek majd, mert ha igen, akkor komoly kihívója akadt a kis Chubbynak.
Úgyhogy én azt mondom, hogy ha szeretitek az ilyen színezett ajakbalzsamokat, és szembetalálkoztok ezzel, akkor vegyétek-vigyétek, ár-érték arányban szerintem most a legjobb ebben a kategóriában.



Ti használtok színezett ajakbalzsamokat? Ha igen, milyet?



Szandra





Follow on Bloglovin

You Might Also Like

14 megjegyzés

  1. Szia Szandra! Nemrég lettem olvasója a blogodnak, nagyon közel érzem a személyiségedet a magaméhoz. Már az 50 dolog rólam című videódban is hallatszott pár összecsengés (a legjobban az tetszett, hogy végre más is gyűlöli a poloskákat, nekem ehhez még társulnak a meztelen csigák is :)). Csodálom, hogy nem vagy vízöntő!
    Szoktad kérdezni, hogy miről írj, készíts videót. Engem érdekelnének azok a bloggerek, márkaképviseletek, akiknek az írásait te rendszeresen olvasod. Illetve a vásárlási szokásaid. Magányos vadász vagy-e, vagy szeretsz barátnőkkel is körülnézni, csak ad-hoc beugrasz egy-egy helyre, vagy van amit rendszeresen látogatsz? De ha még eszembe jut vmi írok. Üdv. Zita

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Zita! Üdv az olvasóim között :)!
      És nagyon szépen köszönöm a tippeket :)!

      Törlés
  2. De jó! Még jobb lenne, ha lenne valami visszafogottabb szín is, mondjuk a "glamazona" kifejezés nem éppen a finomságot szeretné jelölni gondolom. :D Egyébként láttad, hogy lesz a H&M-nek is Chubby hasonmása? Arra leszek még kíváncsi. :)

    És még valami: most írok először, de már régóta a blogod követője vagyok, függőséget okoz! :DD Sok sikert a továbbiakban! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Sári! Nagyon szépen köszönöm, aranyos vagy :)!
      Nem is tudtam, hogy a H&M-nek is lesz ilyen terméke, hm, kíváncsi vagyok rá :)!

      Törlés
  3. Első gondolat: irány a Müller :D
    Vajon fellelhető eme termék a DM-ben is? (hogy ily költői módon fogalmazzak :D)

    Huh, nagyon tetszik... :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én úgy tudom DM-ben nem lehet kapni Catrice termékeket :(, csak Rossmann, meg Müller, de hátha majd valaki megcáfol.

      Törlés
  4. Nekem van egy Chubbym, de nem vagyok már annyira oda érte :S mikor megvettem nagyon szerettem, de már látom, hogy vannak jobbak is a piacon sokkal kevesebbért is. Ennek pl. nagyon tetszik a színe!

    VálaszTörlés
  5. Én megfogadtam, hogy mostanában nem veszek semmilyen ajakkencét, így is annyi van. Na, ez az elhatározásom egészen idáig tartott, köszönöm szépen! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyébként én is pontosan így voltam, amíg meg nem láttam ezt a Müllerben :D!!! Annyira imádom, hogy el sem tudom mondani :)!!!

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe