Édes kis semmiség - Physicians formula pirosító teszt

Amikor pár hete a blog facebook oldalán megmutattam Nektek ezt a szívecskés pirosítót, nagyon népszerű volt. Akkor már tudtam, hogy meg fogom rendelni, és amikor megérkezett, meg is mutattam az instagramon, ahol szintén rengeteg lájkot kapott. Ezek után egyértelmű volt, hogy egy poszt keretében be fogom mutatni Nektek a Magyarországon nem igazán ismert Physicians formula nevű márka "Happy booster" névre hallgató cuki kis pirosítóját.





Ezzel a pirosítóval egy külföldi Youtube beauty guru videójában találkoztam párszor, és annyira megtetszett, hogy elkezdtem keresgélni, hogyan is juthatnék hozzá. Végül a www.iherb.com oldalról rendeltem meg a Natural árnyalatban (két Real techniques ecsettel együtt :), néhány nap alatt megérkezett, minden rendben ment.
Amikor kibontottam a pirosítót, egyszerűen elámultam, hogy mennyire aranyos, élőben még cukibb, mint a képen. Ne haragudjatok, a sok "cuki", meg "édi" miatt, de egy ilyen rózsaszín, szívecskés pirosítóra tényleg nem tudok mást írni :).
Maga a csomagolás nagyon kompakt: a teteje átlátszó és jól zár, úgyhogy simán akár táskába is be lehet dobni. Már csak azért is, mert a pirosító alatt lapul egy tükör, valamint egy ecset is. Az ecsettel én igazából nem nagyon tudok mit kezdeni, nagyon kis helyes, de valószínűleg nem fogom használni.
A cukiságfaktoron kívül a másik dolog, ami feltűnt a pirosító kinyitása után, hogy ez a pirosító bizony illatos. Valamilyen virágillat, talán ibolyára emlékeztet, de ezt nem tudom pontosan megmondani. Szerintem ez az egyik dolog, ami miatt "Happy booster" pirosítónak hívják, mivel ettől az illattól jókedvre derülhet az ember lánya, amikor felteszi. Bár szerintem vannak olyanok, akiknek nem jön be egy ilyen illatosított cucc, de nekem ez most valahogy annyira tetszik. Lehet teljesen elborított a rózsaszín köd, amibe ez a pirosító burkolt... :D
Ami a textúrát illeti: elképesztően lágy és finom, egyáltalán nem porolódik. Több színből áll össze: babarózsaszín, sötétebb mályvás rózsaszín, valamint barackos és barnás árnyalatok, ezeket vegyítve igazán természetes és bájos arcpírt kapunk.
Amikor közelebbről megnéztem, először picit megijedtem, mert úgy tűnt, mintha csillámok lennének benne, de erről szó sincs, sokkal inkább arról, hogy ez a pirosító gyönyörű fényt is ad az arcnak- és ebben rejlik a másik "Happy Booster" tulajdonsága, hiszen ragyogni fogsz tőle.
De nézzük a swatchokat:

 Egyébként a termék honlapja szerint a pirosítót nem kizárólag azért hívják "Happy Booster" pirosítónak, mert kellemes fényt ad az arcnak és finom virágillata van, hanem mert olyan növényi összetevőket tartalmaz, amik növelik a boldogság-érzetet, valamint segítenek megvédeni a bőrt a káros környezeti hatásoktól.

Nos, én nem tudok olyanról beszámolni, hogy boldogabb lettem volna, amikor ez a pirosító volt rajtam.
De az biztos, hogy akárhányszor kinyitom a kis dobozkáját, és meglátom ezt a cuki rózsaszín, szívecskés, illatos pirosítót, máris mosolyt csal az arcomra, egyszerűen odavagyok érte.


Nektek hogy tetszik?












You Might Also Like

21 megjegyzés

  1. Nagyon édi és a színe is jó :]

    VálaszTörlés
  2. Ó, régi vágyam ez a pirosító, jó tudni, hogy meg lehet rendelni, a legtöbb vágyott termékért kész harcot kell folytatni, úgyhogy köszönöm a tippet :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen, annyi jó márka/termék van, amit nem lehet nálunk kapni és rendelni is nehézkes...
      Örülök, hogy segíthettem :)!

      Törlés
  3. Imádnivaló :)

    (www.beautybyjuctus.blogspot.com)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szép, tényleg a cuki a legjobb szó rá :)
    Amúgy szerencsés vagy, Nekem az iHerb.com oldalról az ecseteim 4-5 hét alatt értek ide, mit tudtak ennyit szüttyögni nem értem...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Óóóó, az tényleg sok :(. Nem tudom mi tarthatott ennyi ideig, én eddig kétszer rendeltem tőlük, pontosabban abból egyszer a férjem, de mindkétszer kb. 2 hét alatt ideért a csomag.

      Törlés
  5. Nagyon tetszik, én is néztem már külföldi bloggerek videóiban és már akkor is nagyon fájt rá a fogam :)

    http://norasbeautylife.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen, a külföldi vloggerektől/bloggerektől sokmindent irigyellek, ami nekik karnyújtásnyira elérhető... :)!

      Törlés
  6. Wow..nagyon szép, és tényleg cuki!: ) Nekem nagyon tetszik!

    VálaszTörlés
  7. Jaj már én is kinéztem ezt a kis cukit! :D
    Remélem hamarosan hozzá tudok majd jutni :D

    VálaszTörlés
  8. Nagyon édes :) És a színe is remek :)

    VálaszTörlés
  9. Hát ez nagyon cuki! És szép színe is lehet. :)
    Sminkben is megmutatod majd?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mindenképpen :)! Remélem, hogy a hétvégén végre össze tudok hozni egy sminkvideót :)!

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe