Vissza az egyik legnagyobb kedvencemhez

Én tényleg megpróbáltam mással... nem lehet mondani, hogy meg sem próbáltam nélküle, mással is kísérleteztem, de eddig bírtam... rá kellett jönnöm, hogy ő a legjobb... úgyhogy több hónapos szünet után visszatértem hozzá... :)

Na de mihez is?

A Bioderma Sensibio H2O micellás lemosóhoz :)!


Ezt a terméket még valamikor tavaly márciusban kezdtem el használni. Akkor egy akció keretében vettem 500ml-es kiszerelést, ami közel fél évig elég volt, mivel csak és kizárólag szemsmink lemosására használtam. Nyár végén elfogyott, és bár nagyon szerettem, de mivel nem a legolcsóbb, így megpróbáltam egy kedvezőbb árú, de hasonlóan jó alternatívát keresni helyette.
Egy ideig az Eveline Cosmetics Hydra Expert micelláris folyadékát használtam, ami egyébként egy egészen hasonló és jó termék, és árát tekintve töredéke a Bioderma H2O-jának, de azért hatékonyságban mégiscsak elmaradt attól.
Ezután a Bourjois kétfázisú Express Eye Makeup Removerjét használtam, amiből két flakonnal el is fogyott. Ez sem volt rossz, bár megmondom őszintén, nekem néha kissé "olajos" érzést hagyott maga után a szememen, amit én nagyon nem szeretek, de azért elvoltam vele.
Amikor pár napja láttam, hogy hamarosan el fog fogyni a második flakon is, akkor elgondolkodtam, hogy akarok-e még tovább kísérletezni további termékekkel, vagy egyszerűen megveszem azt, ami tényleg bevált.
Úgy voltam vele, hogy miért szívatom magam, ha valami egyszer már bevált?! Úgyhogy egy online patikából megrendeltem az 500 ml-es Bioderma H20 sensibio lemosót.
Egyébként ha utána számolok, egyáltalán nem jön ki drágábban, mint azok a lemosót, amiket alternatívaként használtam ehelyett: ezt most házhoz szállítással együtt 4700 Ft-ért rendeltem. Legutóbb az 500ml-es kiszerelés 6 hónapig volt elég. A többi lemosót kb. két hónapig használtam, szóval ha a 4700-at elosztom 3-mal, akkor az kéthavonta kb. 1500 Ft-ot jelent.
Van még kérdés?
Nekem nincs!
Maradok ennél :)!

Nektek van olyan termék, amihez néhány hetes/hónapos szünet, illetve kísérletezgetések után visszatértetek?

You Might Also Like

19 megjegyzés

  1. Én egy napot sem bírnék nélküle! :) Isten őrizzen, hogy mást próbálgassak. :)
    Még ha smink nincs is rajtam, mondjuk egy lusta hétvégén, még akkor is áttörlöm vele az arcom, és hihetelenül felfrissít. A legeslegjobb!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Most már én is tudom, hogy felesleges mással kísérletezgetnem, nekem tényleg ez a legjobb :). Amúgy én is át szoktam vele törölgetni az arcomat néha, de amúgy nagyrészt szemsmink eltávolítására használom.

      Törlés
  2. Én is most vettem újra, meg betáraztam egy kéket is, mert 250 ml áráért adtak 500 ml-t :-)

    VálaszTörlés
  3. Jól hangzanak a vélemények, lehet, hogy én is kipróbálom. Én a Dm-ben szoktam venni az Ebelin Aloe Vera törlőkendőt, ez aránylag jó, csak az a gond vele, hogy az elején, amikor tele van, akkor szinte száraz a kendő és szétnyúzza a szememet amikor megpróbálom leszedni vele a sminket, a vége felé pedig már tocsog a lemosóban.. :( :( Köszi a tippeket! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szívesen :)! Én amúgy sajnos törlőkendőt nem is igazán használok, mert még nem találtam jót, vagy irritálta a szememet, vagy ez volt, amit Te is írtál :(. Úgyhogy szerintem most már maradok ennél.

      Törlés
    2. Én a Balea Med törtlőkendőjét egész sokáig használtam. Nem irritál, nem csíp, és nagyon jól leszedi a sminket is. Nekem kiszáradás sem volt ezzel a termékkel, de pl megoldható, ha amikor megveszed, pár napig fejjel lefelé tárolod. :)
      Az ára miatt nem nagy a kockázat a kipróbálásra, és nagyon kényelmes reggeli arctisztításhoz.
      http://kremmania.hu/kremek/balea-apolo-arctisztito-kendo-3-in1

      Törlés
    3. Na lehet megkukkantom majd, utazáshoz jó alternatíva lehet egy ilyen lemosó kendő, mivel ezt a duci üveget nem biztos, hogy mindig cipelni akarom magammal.

      Törlés
  4. Annyi jót olvasok erről a lemosóról - de én (sajnos) nem szeretem a nem-tejes lemosókat. Most tértem vissza az Avon szemfestéklemosójához, ez kíméletesen távolítja el a szemfestéket.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Először amúgy nekem is fura volt, hogy egy ilyen "vízszerű" cucc, hogyan tudja eltávolítani a szemfestéket hatékonyan, de ez egyszerűen döbbenet, hogy mennyire jó és kíméletes.

      Törlés
  5. Ez csak szemfestékeltávolításra jó, vagy teljes arcra használható sminklemosóként?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Teljes arcra használható, csak mivel annyira azért nem olcsó, úgy elég hamar elfogyna, így én csak a szememre használom.

      Törlés
  6. Meglehet tudni, hogy honnan sikerült ilyen kedvezőáron megrendelned postaköltséggel?:) Én már az itteni városi patikákat végig jártam, és sehol sincs...legalábbis nem 500 ml. Nem adom fel, mindenképp ki fogom próbálni, mert annyi jó visszajelzést olvastam.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, én erről az oldalról rendeltem, de akkor éppen akció volt: http://www.statimpatika.hu/statimpatika01017439_bioderma_sensibio_h2o_micellas_arc-_es_sminklemoso_500ml.html
      Általában Glamour napokon szokott lenni amúgy Bioderma kedvezmény, de amúgy neten is több magyar oldalról lehet rendelni, ha beírod a google-ba, biztosan ki fog adni pár oldal, és akkor össze tudod hasonlítani, hogy honnan lenne a legkedvezőbb :).

      Törlés
    2. Én a Vichy Pureté Thermale 3 in1-t használtam , ami a sminket is leszedi,mélytisztitó hatású és hidratál is egyben. Utána teszem fel a szemráncszérumot és az arckrémet .Én elég ritkán sminkelek,kerülöm az erős napfényt és a szoláriumot is,mert tudom hogy nagyon vonzó tud lenni(főleg nyáron) a szép üde napsütötte bőr,de rettentően roncsoló hatású is egyben,amit majd az 50-60-as éveiben járó ;ezeket túlzásba vivő hölgyek tapasztalni is fognak magukon .De miért is írtam ezt ide ! A Vichy-lemosó sem olcsó,hiszen egy 200ml-es tubus több,mint 3500-forint és megmondom őszintén hogy amit ígér,azt maximálisan nyújtja is de nekem van egy kis problémám vele,ami inkább személyes , bár fentebb olvastam hasonlót .A problémám az,hogy bár nagyon jól ,szinte issza a bőröm(pedig normál bőröm van)és a meglátszik a mélytisztító hatás is,hiszen látom a vattakorongon hogy mennyi por és egyebek kerülnek a pórusokba,még smink nélkül is,de marad utána egy pici olajos érzés a bőrömön,amit nem nagyon szeretek , főleg mivel utána kell a szem és arckrémet,vagy szérumot feltenni !Ezért érdekel engem az általatok említett Micellás víz és főleg az,hogy rendelkezik-e mélytisztító és hidratáló hatással ? Egyébként megmondom őszintén hogy a saját hitvallásom az,hogy inkább a bőrömre költök többet és ha valami tényleg jó és működik,akkor azt veszem meg mert a nagyon drága ruhák és cipők is nagyon tetszenek és én sem hordok "bóvlit"! De inkább spórolok a ruhákon(leginkább azokon,amiből kisezer sem elég ) és megnézem több helyen és a kedvezőbb árfekvésűt választom ami nem jelenti azt hogy rosszabb a minősége,csak kivárom a megfelelő időt és alkalmat,amikor akár ugyanazt olcsóbban meg tudom venni , minthogy a bőrömön spóroljak ! Ennek az az oka,hogy a bőrápolást idejében el kell kezdeni és ha jól csinálja az ember,akkor az eredmény még akkor is pozitíva lesz,amikor mások már akár kés alá is fekszenek és akkor fogják bánni,hogy inkább ruhákra költöttek anno' , amikor az a rusnya ránc elkezdett kialakulni ! :-)

      Törlés
    3. Ez a Bioderma szerintem nagyon jól teszi a dolgát, nem csak a sminket, hanem az egyéb szennyeződéseket is tökéletesen eltávolítja. Ezt írják róla, de én ezzel maximálisan egyetértek, és tapasztalom: A Bioderma által kifejlesztett micella oldat gyengéden, kíméletesen távolítja el a szennyeződéseket és a sminket az arcról és a szem környékéről. A micellák magukba zárják a szennyeződéseket, így tökéletesen tisztít, miközben megóvja a bőr hidrolipid egyensúlyát. Uborka-kivonat tartalma bőrnyugtató hatású és gátolja az irritáció kialakulását.
      Hipoallergén, illat- és színezőanyag-mentes, kitűnően tolerált.Nem mitesszerképző.

      Törlés
    4. Köszönöm szépen a felvilágosítást ! Mindenképpen használni fogom,főleg mert imádom az olyan termékeket,amik könnyűek és üdítő , frissítő hatásúak . Krémek helyett is inkább a géleket szeretem ! :-)

      Törlés
  7. Sziasztok ! Épp most néztem,hogy az általatok említett termék,a saját honlapján törlőkendő formájában is kapható !

    VálaszTörlés
  8. Köszönöm kedves Szandra a felvilágosítást ! Feltétlenül ki fogom próbálni ,mert az a bizonyos frissítő és,üdítő érzés is hiányzik nekem ! Elnézést hogy az előbbi megjegyzésemben nem mondtam köszönetet a tájékoztatásért !Valószínűleg egyidejűleg írtunk és én még akkor nem olvastam a válaszodat ! :-)

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe