Kedvenceim az essence megújuló szortimentjáből

Már napok óta nézegetem a bloggerinák posztjait az essence tavaszi szortiment frissítéséről, és hát azt kell hogy mondjam: rengeteg szépséggel találkozhatunk majd remélhetőleg pár héten belül az essence állványok polcain. Én most itt nem mutogatnám végig, hogy milyen új termékek lesznek majd, inkább kiválasztottam az én személyes kedvenceimet, amik így első látásra nagyon ígéretesnek tűnnek.





Ti nézegettétek már az új termékeket? 
Mi az, amit mindenképpen szeretnétek majd beszerezni?


You Might Also Like

11 megjegyzés

  1. Én is gondolkodtam, hogy összegyűjtöm, mit szeretnék megvásárolni, de annyira sok dolog tetszik :-)
    Az új körömlakkszínek közül kb mindegyik, a special topperek, vízálló szemceruzák, BB krémet is kipróbálnám kíváncsiságból, körömdíszítő szettek :-D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Óóóó, én is tudtam volna még duplaennyit írni, de most csak az első benyomásra hagyatkoztam. Ha majd meglátom őket boltban, akkor szerintem nekiesek minden teszternek :)!!!

      Törlés
  2. Nézegettem már én is.
    konkrétan még nincsenek terveim. Meg nem is tervezek, mert mi van ha nem olyan üzletbe kerül ahova eljutok és akkor nagyon csalódott lennék :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na igen, én is tartok ettől picit, de mivel ezek nem limitált trendkiadások, így szerintem előbb-utóbb mindegyik üzletbe jut majd belőlük :).

      Törlés
  3. A Night Club nagyon tetszik. :) Milyen jó, hogy februárban van szülinapom! :D

    VálaszTörlés
  4. Látod Szandra az essence mindenre gondol még jó,hogy februárban adják ki,így amit januárban megfogtunk azt februárban elkölthetjük essence termékekre. :P ... :)
    Orsi

    VálaszTörlés
  5. A posztod ihlette meg az én "listáimat" is. :) Az Essence jóval hosszabb, mint a Catrice, de annyi jól hangzó újdonsággal fog gazdagodni... Mindent majd szép sorjában, nemde. :)

    - Essence: http://voroskoromlakk.blogspot.hu/2013/01/jol-hangzo-essemce-ujdonsagok.html
    - Catrice: http://voroskoromlakk.blogspot.hu/2013/01/jol-hangzo-catrice-ujdonsagok.html

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Óóóó tényleg, a Catrice újdonságokat még nem is nézegettem. Jókat szedtél össze, nagyon várom már az újdonságokat :).

      Törlés
    2. Én is. :) Meg a Catrice leárazást is. :D

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe