Téli körmök

Már régóta tervezek egy olyan posztot, amiben megmutatom az éppen aktuális kedvenc körömlakkjaimat, úgyhogy most a kedvenc téli árnyalataim lesznek "porondon".
Nem vagyok egy nagyon körömlakkgyűjtő, nem vagyok megszállottan körömlakk fanatikus, de azért van néhány lakkom, így nehéz volt kiválasztanom azt az ötöt, amit szívesen hordok a szürke, hideg hónapokban.





Ilyenkor télen szívesebben nyúlok a karakteresebb, sötétebb színek után, de ezzel biztosan nem vagyok egyedül, illetve szívesen használok ilyenkor csillámos árnyalatokat- különösen az ünnepek környékén, de nm csak akkor.
Balról jobbra:
Catrice spectaculART LE - C04 Soulful: sötétrózsaszín lakk, engem picit szilvára emlékeztet a színe, ami viszont különlegessé teszi, azok az apró csillámok.

O.P.I. Ger-minis - Don't Pretzel My Buttons: egy szép nude árnyalattal soha nem lehet melléfogni, télen is szeretem néha picit visszafogottabb színűre festeni a körmeimet. Olyankor szívesen nyúlok az ezután az O.P.I. lakk után, egyszerűen tökéletes a színe.

essence multi dimension - 65 Midnight rocker: nem, ez nem fekete, hanem egy nagyon sötét, feketéskék árnyalat, szerintem ezt nevezik tengerész kéknek

Catrice - 650 Goldfinger: arany is, csillámos is, csodás. Az öt lakk közül ez a leginkább karácsonyi hangulatú, de én ünneptől függetlenül is használom, annyira szépen csillog.

Barry M - 115 Red black: ha csak egyet választhatnék az öt lakk közül, akkor azt hiszem erre voksolnék, imádom ezt a mélybordó, szinte feketébe hajló árnyalatot, az érett, édes cseresznyére emlékeztet a színe, ami picit talán furcsán hangozhat a téli hónapokban, de talán éppen ezért szeretem ennyire :).


Ti milyen körömlakkokat használtok az őszi-téli hónapokban?


You Might Also Like

4 megjegyzés

  1. Nálam nagy favorit a piros, bordó, lila - no és persze az arany :-)
    A bemutatottak közül a Catrice lakkok nagyon tetszenek - lehet megnézem, hátha kaphatóak még :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én pont ma jártam az Árkád Rossmannban, és úgy láttam ott volt még mindkettőből, szóval esélyes, hogy Te is találhatsz még :)!

      Törlés
    2. Mammut Rossmannban isbőven van még ebből a kollekcióból.

      Törlés
  2. Nekem a két Catrice lakk a legszebb, imádom az ilyen színeket :)

    http://norasbeautylife.blogspot.hu/

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe