Tavaszi kívánságlista

Így a shopping-stop idején talán nem meglepő, hogy akörül forognak a gondolataim, hogy miket szeretnék majd vásárolni az elkövetkező hónapokban. És mivel a szülinapom áprilisban van, így bízom benne, hogy 1-2 dolgot megkapok ebből a jeles alkalomból :).
Egyelőre olyan sok dolgot nem írtam még fel magamnak, szerintem biztosan bővülni fog még a lista, de ha kíváncsiak vagytok a jelenleg wishlistemre, akkor katt tovább.

MAC termékek

Szégyen, vagy nem: egy darab MAC ecsetem és sminktermékem sincsen még- nyilván ebben azért annak is van "némi" szerepe, hogy árukat tekintve nem éppen a legolcsóbbak. Viszont mostanában egyre inkább megfogalmazódott bennem, hogy lassan be kéne szereznem 1-2 MAC terméket is, hiszen bár tényleg bár magasabb árfekvésűek, azért igencsak megérik az árukat, és nem véletlenül annyira népszerűek.

Leginkább a MAC 217-es satírozóecsetére vágyom. Van egy Sigma E25-ös ecsetem, ami elvileg ennek az ecsetnek a "dupe"-ja, és az tényleg az egyik kedvenc ecsetem, ha nem a "legkedvencebb", így nagyon szeretném már kipróbálni az eredetit is.


Ezen kívül még mindig keresem a tökéletes kontúrecsetet, és szerintem az igazság valahol eközött a két ecset között lesz majd. Bár nekem kontúrozásra valahogy jobban fekszenek a nem ferde ecsetek, úgyhogy emiatt egy picit jobban hajlok a MAC 109-es ecsete fel, de a 168-as ferde kontúrecset is nagyon szimpatikus. Ez utóbbi viszont biztos, hogy tökéletes pirosításra.

Szintén a listámon van még a MAC Paint potja is, amiről már mindenhol csupa-csupa pozitívumot olvastam és láttam. Ez tulajdonképpen egy szemhéjalapozó (abból is a jobbik fajt), vagy éppen nevezhetjük krémes szemfestéknek is. Nekem a Painterly bőrszínű árnyalat nyerte le leginkább a tetszésemet, szerintem tökéletes árnyalat szemhéjalapozáshoz.

Bokacsizma

Szeretnék egy bokacsizmát is, ami stílusában az Isabel Marant féle "dicker boots"-ra hajaz, valami ilyesmit:
Mivel nincs nagy sarka, így tökéletes rohangálós, hétköznapi csizma, ráadásul remekül variálható. Nagyon tetszik bokanadrággal, vagy felhajtott nacival, leggings-szel, valami ilyesmi stílusban:
Az F&F-ben amúgy már ki is néztem magamnak egy ehhez nagyon hasonló csizmát, alig várom, hogy felpróbálhassam majd.

Fossil óra

Már van egy Fossil órám, ami nagyon szeretek, gyakorlatilag minden nap hordom, és most nagyon szeretnék egy fémszíjas órát is. Igazából gondolkodtam rajta, hogy milyen színűt szeretnék igazán: a rose gold nagyon tetszik, de úgy vagyok vele, hogy szerintem le fog csengeni ez a nagy rose gold láz. Úgyhogy a leginkább egy arany-ezüst kombinációt szeretnék, mégpedig azért mert ahhoz az arany és az ezüst kiegészítők is egyaránt passzolnak, ez így logikus nem :)?!

Egyelőre ennyi az én tavaszi wishlistem :)!

Nektek van valami kívánságotok?


You Might Also Like

15 megjegyzés

  1. Az óra és a 217-es ecset nálam is kívánságlistán van, a zökéletes kontúrecsetet viszont már megtalálam a Real Techniques családjában, ebben a készletben van:

    http://barbeautysale.blogspot.hu/2012/12/real-techniques-core-collection.html

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezt a szettet azért nem rendeltem meg, mert nem szeretem a lapos alapozóecseteket, így úgy éreztem nem tudnám kihasználni ezt a szettet, viszont az Expert face brush még esélyes erre a "címre" :)!

      Törlés
    2. Dettó, viszont én befogtam szemhéjalap- és korrektorecsetnek, mert elég kicsi, és jó a formája hozzá, illetve mutatok majd ebayes ecsetet a blogon, amelyik ugyanolyan pihe-puha, mint a RT-ecsetek, és az is nagy kedvenc lett kontúrozásra. 3 dollárért nem rossz :-)

      Törlés
    3. Sziasztok!

      Be tudnád linkelni az ebayes ecsetet? Engem is nagyon érdekelne :)
      Köszönöm előre is!
      Számomra a MAC ecsetek a toplista elején vannak :)))

      Törlés
    4. Itt választható ki, 2240-es a száma

      http://www.ebay.com/itm/Pro-Individual-Cosmetic-Makeup-Brush-For-Lip-Gloss-Blush-Loose-Powder-Foundation-/300786136731?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item460840369b

      Élére fordítva kontúrozok vele, amúgy pedig pirosításra szuper. Nemrég rendeltem belőle még kettőt...

      Törlés
    5. Nagyon köszönöm a linket, aranyos vagy :)Nagyon puhának tűnnek, lehet én is kipróbálom...

      Törlés
    6. A többivel kapcsolatban mégnincs tapasztalatom, de ezzel abszolút jól jártam :-)

      Törlés
  2. Szandraaaa, minden kell :D
    MAC mondjuk valahogy nem varázsol el mostanság, meg eddig se nagyon, de az összes többi cucc álom :) F&F csizmi típusút én is olyan régóta keresek de sehol nem láttam még olyat ami csinos de kényelmes. Majd hátha tavasszal. Wishlistem valahogy most nincs, kabátot, zakót már vettem a mostani leárazáson, talán egy jó kis táskára vágyom, ennyi :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát én sem vagyok egy nagy MAC "freak", ahogyan azt a mellékelt ábra is mutatja, ezek szerintem nem is olyan extra dolgok, tényleg csak alapecsetek, meg a paint pot, de annyi jót olvastam már róluk és egy ideje elkezdtek motoszkálni a fejemben, meglátjuk :).
      Amúgy egy jó kis táska nekem is kéne igazság szerint, leginkább egy barna azt hiszem, de nincs semmi konkrétum.
      A csizma viszont bosszant egy picit, mert két hétig kerülgettem a Tescoban, múlt hévégén végre elhatároztam, hogy fel is próbálom, erre már nem volt a méretemben... de "szerencsére" ez nem leárazott, hanem új termék, így remélhetőleg lesz még belőle méret...

      Törlés
    2. Jaja, én is valami kis földszínű-barna tatyót akarnék :) Néztem az előbb a honlapot (F&F) de nem láttam az új termékeket, hol nézted meg őket? :)

      Törlés
    3. Igen, ott sajnos nincs még fent a csizmi (se), én az üzletben láttam.

      Törlés
  3. én az óráért vagyok oda. bár ezüst-arany kombóba még nem gondolkodtam. egy rózsa aranyra fájt a fogam karácsonykor,de egy gyöngyház lett belőlle,mert az volt készleten.

    VálaszTörlés
  4. Hát én egy naaaagy piros hűtőt szeretnék és egy új kanapét. Ha már tavasz, akkor egy csodás új bringát is. És hogy divat is legyen, valamilyen cipőt, ami nem balerina, nem magassarkú, de zárt és jó esőben. És jól mutat az irodában, szóval nem sportcipő.(Schuhoutlet, ich komme! ;-) )

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tudtam volna még én is írni pár dolgot :D, de ha már "bjúúúútiblog", akkor maradtam az idepasszoló dolgoknál... meg akkor lehet, hogy még most is írnám a listát... :D:D:D

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe