Leggyakrabban használt ecseteim

Korábban olvashattatok már posztokat a Sigma, valamint Real tcehniques ecseteimről (ITT, ITT és ITT), de mivel mostanában több kérdés is érkezett hozzám a sminkecsetekkel kapcsolatban, így arra gondoltam, hogy ebben a posztban összeszedem Nektek, hogy mik a kedvenc és leggyakrabban használt ecseteim, és mire használom őket..
Remélem hasznosnak fogjátok találni ezt a posztot :)!

Előre leszögezném, hogy mivel az itt bemutatott ecsetek nagy része napi használatban van, így nézzétek el nekem, hogy nem mindegyik tiszta.

Arcra való ecsetek


Balról jobbra:
Sigma F82 lekerekített végű kabuki ecset: gyakorlatilag naponta használom, általában ezzel viszem fel az alapozót, és tökéletes erre a célra, gyönyörű munkát végez. Szintetikus szálakból álló, tömött, puha ecset, remek minőségű.

Sigma F30 nagy púderecset: ez is napi használatban, púderezésre használom. Bár én amikor megrendeltem, azt hittem, hogy valamivel nagyobb a feje, de igazából így is nagyon szeretem. Ez is szintetikus szálakból álló, nagyon puha ecset, párszor már kimostam, de még.egy szál sem hullott még ki belőle.

Coastal scents szintetikus pirosító ecset: duosörtés ecset, ami kis fejének köszönhetően remekül használható pirosításra, akár por állagú, akár krémes pirosítókkal.

essence Wildcraft limitált kiadású kétvégű ecset: jajj mennyi ideig vadásztam ezt az ecsetet, aztán amikor már letettem róla, egyszercsak ott volt előttem a Müllerben. A nagyobbik ecsetet szoktam használni, ami igazából egy ilyen laposabb pirosító ecset, így leginkább highlighterezésre, vagy esetleg pirosításra szoktam használni.

Real tecniques setting brush:ez még csak pár hetes szerzemény, de a kis fejével tökéletesen és gyönyörűen fel lehet vinni a highlightert az arccsontra és akár a szemöldökcsontra is, tökéletes.

Real techniques multi task brush: ez a Sigma púderecsetnél valamivel kisebb fejű ecset, akár lehetne ezt is púderezésre használni, vagy akár pirosításra is, de én a bronzosítót szoktam felvinni ezzel, imádom.

Szemre való ecsetek

Balról jobbra:
Real techniques deluxe crease brush: hivatalosan ez egy pufi satírozó ecset lenne, de én ezzel szoktam eldolgozni a szem alatt a korrektort, mivel viszonylag nagy a feje, és eléggé tömött is. Nagyon-nagyon szeretem ezt az ecsetet, csak és kizárólag ezt használom a szemem alatti korrektorozásra, és szerintem amíg ez az ecset megvan, nem is fogok mást.

Real tecniques base shadow brush: laposecset, úgyhogy ennek megfelelően én is arra használom, amire van: ezzel viszem fel a szemfestéket. Nagyon jól felveszi a préselt, vagy laza por állagú, vagy éppen krémes szemfestékeket is, szépen lehet dolgozni vele.

Sigma E25 satírozóecset: van még pár satírozóecsetem, de nekem ez a "A" satírozóecset. Állítólag a MAC 217-es satírozóecset "másolata", én ezt csak utólag tudtam meg, de egyszerűen gyönyörűen lehet satírozni vele, tökéletes a mérete, a formája, minden.

essence laposecset: ahhoz képest, hogy mennyire olcsó kis ecsetke, szerintem tökéletesen teszi a dolgát, én nagyon bírom, bár picit hullik a szőre, de nem vészes. Nagyon szeretek laza por állagú szemfestéket feltapogatni vele a szemhéjra.

essence smoky eyes ecset: szuper kis satírozóecset, szépen lehet vele dolgozni. Kisebb a feje, mint a Sigma satírozóecseté, úgyhogy nemcsak satírozásra használom, hanem van hogy a belső szemzugot is ezzel az ecsettel festem ki, mert jól odafér a feje.

A Sigma ecseteket megrendelhetitek a Sigma weboldalán ITT, ha januárban rendeltek, akkor rendelésnél a JAN2013 kód beírásával 10% kedvezményt kaptok.
A Coastal Scents ecseteket a Make Up Plaza oldaláról rendelhettek ITT.
Real tecniques ecseteket több weboldalról is rendelhettek, pl. az iHerb.com weboldalról ITT, vagy a Victoria's Health oldalról ITT.
Az essence ecseteket pedig megvásárolhatják többek között a Rossmann és Müller drogériákban.


Bízom benne, hogy hasznos volt Nektek ez a poszt.


You Might Also Like

8 megjegyzés

  1. az essence ecseteket énis szeretem :)

    VálaszTörlés
  2. Huhh hosszú leszek, bocsikaaa :)
    Costal Scents Nekem hullajtja a szőrét, elvesztette a belé vetett bizalmam :(
    Essence alapozó meglepően jó, bár én mostanában inkább kontúrozásra használom, annak mindkét vége szuper, a kicsi az orromra ajkaim alá szuperül illik.
    Essence Smokey kettőm is van, tényleg szuper, szerintem alapdarab.
    Tudod most adtam le rendelést a RT ecsetekre, a négyes kis arca való pakkot és a Blush Brush-t rendeltem meg, akciósan (kuponnal) hát már alig várom, hogy megkapjam őket, olyan puhának, tömöttnek és szupernek tűnnek :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem ez a Coastal scents tökjól bírja, talán egy szál hullott ki eddig.
      Az essence smokey eyes-ből nekem is kettő van, tényleg nagyon jó.
      Hű milyen RT kuponod volt :D? Amúgy a blush brush nekem is megvan, mivel nem annyira pici a feje, így még akár púderezésre is lehet használni, de tényleg annyira de nagyon puhák, és finom szálúak :).

      Törlés
    2. Ennek a videónak a végén van a kupon, de csak az első rendelésnél lehet felhasználni :(
      http://www.youtube.com/watch?v=9ayPturrywo

      Törlés
    3. Azért köszi, sebaj :) Ez nem fog visszatartani ;)!

      Törlés
  3. Szeretem a szuper szót használni ahogy nézem :D

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe