Kedvencek 2012-ben

Először is boldog új évet kívánok Nektek, kedves olvasóim. Talán ilyenkor már nem is illik visszatekinteni az előző évre, én azonban most mégis megtenném még egy poszt erejéig. Már csak azért is gondolok vissza szívesen a 2012-es évre, hiszen ebben az évben indult el a blogom/Youtube csatornám/blog facebook oldala, szóval ez már csak emiatt is egy jó év volt. Úgyhogy ebben a posztban összeszedem Nektek, hogy mik voltak a kedvenceim 2012-ben smink, arc-és testápolás és egyéb "dolgok" terén.
Ha kíváncsiak vagytok rá, hogy mik ezek, akkor katt tovább :)!



Azt előre leszögezném, hogy több kategóriában sem tudtam egyetlen kedvencet választani, de talán ez elnézhető nekem, hiszen éves viszonylatban azért ez nem annyira könnyű feladat :).


Sminktermékek

Alapozó: L'oreal Lumi magique alapozó- C2 Rose porcelain
Egészséges ragyogást az arcnak, és számomra a fedése is megfelelő, ráadásul fényvédőt is tartalmaz, nagyon sokat használtam. 

Korrektor: essence stay all day korrektor- 10 natural beige
Szem alá nekem egyszerűen tökéletes, könnyen eldolgozható, krémes állaga van, szépe világosítja a szem alatti területet, púderrel tartós, és baromi olcsó.

Púder: e.l.f. Translucent Mattyfying powder, Astor Anti-shine mattitude- 002 Natural
Mindkettő nagyon jól mattít, és tartósak is.


Pirosító: essence silky touch blush 10 adorable, Sleek Rose gold
Az első nagyon visszafogott, babás rózsaszín arcpír, hétköznapra tökéletes. A második pedig egy gyönyörű barackos- aranyfényű, elképesztően pigmentált, csodás pirosító.

Bronzosító/highlighter: Sleek Face Contour Kit 884 Light
Kettő az egyben, hiszen egy bronzosító és egy higlighter van benne, több videómban is használtam. A broznosító matt, a higlighter meg csodálatos fényt, szuper kis duó.

Szemfesték: alverde Nude&Flash mono szemhéjpúder 50-es Amazing beige és 30-as Shimmery taupe árnyalatban, e.l.f. ásványi szemfestékek Sweet és a Confident árnyalatban
Mindegyik használható hétköznapokra és alkalmakra is, nagyon univerzálisak, jól pigmentáltak gyönyörű árnyalatok, tartósak, és szépen lehet velük dolgozni.

Szempillaspirál: Max Factor False Lash Effect Fusion, Lovely Pump up curling mascara.
Igazából mindkettőt imádtam önmagában is, de együtt használva, így ebben a sorrendben egyszerűen tökéletes pillákat alkotnak.

Szájfény: essence stay with me szájfény- 02 my favourite milkshake
Nagyon szép fényt ad az ajkaknak, szájfény viszonylatban egészen tartós is, és az ára is szuper.

Rúzs: Rimmel Lasting Finish Kate Moss rúzsok- 05, 08, 14-es árnyalatok
2012 nálam a rúzsok éve volt, különösen az őszi hónapok, ezt a három Kate rúzst nagyon gyakran használtam, mert krémes állaguk miatt remek érzés hordani őket.

Körömlakk: 5-nél kevesebbet nem tudnék írni, szóval hagyjuk :D


Arc-. test- és hajápolás

Ajakápoló: Carmex Classic stiftes ajakápoló
Nagyon jól ápol, és helyreteszi még az igazán száraz ajkakat is, ami különösen jól jön a téli hónapokban, de mivel fényvédő is van benne, így nyáron is szuper.

Sminklemosó: Bioderma Sensibio H20 Micellás oldat
Én szemsmink lemosására használtam, ennél jobbat szerintem soha nem fogok találni :).

Arckrém: Paula's Choice Skin Recovery with Antioxidants
Illat, és mindenféle káros anyagoktól mentes krém, gyorsan beszívódik és nem hagy ragacsos érzést, viszont remekül hidratál, extrapuhává teszi a bőrt. Mivel sajnos fényvédő nincs benne, így leginkább éjszakára használom, de ettől még nagyon-nagyon szeretem.

Tusfürdő: Treacle moon- That vanilla moment
Az illata, a csomagolása, az állaga, minden... tusfürdőként, habfürdőként mindenhogy imádom.


Hajápoló: L'oreal Elseve Selymes olaj
Olyan puhává varázsolta a hajamat, amilyen szerintem még soha nem volt.


Parfüm: Lady Gaga Fame
Csak alkalmanként használom, hogy ne fogyjon hamar, pedig annyira imádom az illatát, hogy legszívesebben állandóan ezt fújnám magamra.


Divat

Ruhamárka: F&F
Egyértelműen! 2012-ben fedeztem fel a márkát, és rengeteg jó cuccot találtam remek áron, legyen az farmer, felső, cipő, kiegészítő, bármi.


Kiegészítők: Karkötők és sálak
Ezeket hordtam leggyakrabban kiegészítőként 2012-ben, és szerintem 2013-ban sem lesz ez másként.

Trend: Armparty, avagy karkötőhalmozás
Lehet, hogy ez már korábban is divatban volt, de nálam tavaly "ütött" be igazán. Imádtam egymásra pakolni a különböző karkötőket, bár ez talán az előző válaszom után talán nem meglepő.


Egyéb kedvencek 2012-ben


Nasi: Tuc-os Milka
Év végén kattantam rá, de akkor nagyon. Ropogós, enyhén sós Tuc keksz+finom Milka csoki... verhetetlen!

Étterem: Vapiano
Imádom a tésztáikat, és a salátáikat, amik percek alatt a szemem előtt készülnek el, a desszerterkről nem is beszélve...

"Egészséges" innivaló: Mango+passionfruit smoothie
Sűrű, pürészerű gyümölcsös itóka, rengeteg vitaminnal, nagyon fincsi és egészséges.

Újság: BBC Good food
Tavaly valahogy háttérbe szorultak a női magazinok, és helyette ezt a havonta megjelenő, remek receptekkel teli főzőcskézős magazint vettem meg, szuper receptek vannak benne.

Dal: Rihanna Where have you been
Hát én szeretem Rihannát, ez van és szerintem ez nagyon jól táncolható dal, ráadásul a klip képi világát is nagyon szerettem.

You Might Also Like

9 megjegyzés

  1. az essence szájfény nálam is nagy szerelem! :)

    VálaszTörlés
  2. jajj az a lady gagás parfüm tényleg jó. igaz, nekem nincs meg, de akárhányszor megyek a dm-be, folyton befújom magam :D Pedig olyan sokan mondják rá, hogy olyan, öregasszonyos az illata :DD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát nekem más fogalmam van az "öregasszonyos" parfümről :D, ez nekem abszolút nem az, imádom :)!

      Törlés
  3. Amíg nem éltem külföldön, rengeteget vásároltam F&F ruhákat. Igazából a mai napig szeretem őket, viszont a minőséggel nem vagyok megelégedve. Nagyon hamar kopnak az anyagok. Megkockáztatom, talán még gyorsabban, mint más franchise üzletek ruhái. Ám a stílus szuper. Ez a smoothie valóban egészséges? Nem tartalmaz hozzáadott pl. hozzáadott cukrot? Ugyanis ilyen itókákban én még nemigen találtam olyat, amiben egy vagon cukor, vagy min. édesítő ne lenne.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én még ezt szerencsére nem tapasztaltam az F&F-es cuccoknál, de talán attól is függhet, hogy mit vesz az ember, milyen anyagból, vagy nem is tudom...
      A smoothienál azért írtam idézőjelben az egészségest, mert bár annyira még nem elemezgettem az összetevőit, de biztosan van benne valami, ami nem feltétlenül egészséges, de mondjuk egy kólánál azért jobb, és fedezi a napi zöldség/gyümölcs fogyasztás egy részét :).

      Törlés
  4. Szia!

    A smoothiet hol vetted? Mindenhol vadaszom őket, am alig találok. :(
    Köszönöm!

    Ps.: tok jó a blog, pár óra alatt idáig olvastam vissza, kimondottan szonvonalasnak találom. Gratulálok!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tyűűűű, jól nyomod :)! Aranyos vagy, örülök, hogy tetszik :)!
      Amúgy a Tescoban szoktam venni a smoothie-t, csak sajnos nem mindig van :(:(:(, de ha van, akkor lecsapok rá, és veszek többet is :D!

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe