A szépség tanulható?

Véger Fibi sminkes szerint igen, és ezt meg is kívánja osztani velünk "Smink- A szépség tanulható" című könyvében
Ha kíváncsiak vagytok rá, katt tovább!









A sminkes egy nagyon látványos, több mint 200 oldalas könyvben mutatja be az olvasónak a sminkelés minden csínját-bínját
Az első oldalalakon a sminkelés alapjait magyarázza el és mutatja be, úgymint bőr- és szemtípusok, alapozás, vagy éppen árnyékolás, illetve szemfestés.

A hasznos bevezető után pedig jönnek a legkülönbözőbb sminkek modelleken, vagy éppen ismert sztárokon. A gyönyörű képek mellett pedig részletes leírást olvashatunk arról, hogy az adott sminket hogyan és pontosan milyen termékekkel készítette el, lépésről lépésre, valamint a legfontosabb fázisok külön ki is vannak emelve.
A könyvben láthatunk feltűnő, vagy éppen visszafogottabb, drámai, természetes és füstös sminkeket is, a képek egyszerűen fantasztikusak, már csak a látvány miatt is öröm ezt a könyvet olvasni nézegetni.

A könyvet ajándékba kaptam, de amúgy megvásárolható nagyobb könyvesboltokban 5990 Ft-os áron.
Mindenképpen tudom ajánlani mindenkinek, aki picit jobban érdeklődik a sminkelés iránt, mert mindamelett, hogy rendkívül hasznos, elképesztően látványos és igényes kiadvány is.
Én azt hittem, hogy hamar át fogom lapozni, de kb. a negyedénél tartok, mivel némelyik smink, illetve fotó annyira magával ragad, hogy hosszú ideig nézegetem és olvasom, "elemezgetem" hogy hogyan lehet elkészíteni, imádom.

Nektek van sminkkel/divattal foglalkozó könyvetek?


You Might Also Like

6 megjegyzés

  1. ha nem vagyok túl kíváncsi milyen áron van ?:) Köszönöm

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajj bocsi, a lényeget hagytam le, de mindjárt pótlom: 5990 Ft.

      Törlés
  2. Igen az engem is érdekelne hogy mennyibe kerül?:)

    VálaszTörlés
  3. Nekem is megvan ez a könyv és IMÁDOOM !! :))

    VálaszTörlés
  4. Nekem van egy kis könyvem...inkább notesznek nevezném, ami nem kimondottam sminkes könyv, de nekem sokszor volt már segítségemre a tuti tippjeivel. Ez a könyvecske a Villámszépség címet viseli, írója Rona Berg. Sok ötlet, ajánlat van benne, illetve természetes kozmetikumok, növények bemutatása is. Nem mellesleg igazán olcsó:)
    Ez a könyv, amit bemutattál csodaszép. Ha ajándékba kapnám - mint te is -, nagyon-nagyon örülnék neki, de valahogy nem tudnám magam rászánni, hogy megvegyem.:)

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe