Endometriózis - az én történetem

Ez a videó nagyon fontos “mérföldkő” számomra. Talán már korábban el kellett volna készítenem, de azt hiszem jobb ez így, hiszen ennyi év távlatából sokkal nyugodtabban és higgadtabban tudok mesélni róla, meghát nálam tulajdonképpen eddig szerencsésen alakultak a dolgok, hiszen született két csodálatos gyermekünk. 
Lehet, hogy lesz olyan, akinek ez a videó “tmi” lesz, de nem akartam szépíteni semmin, nyíltan és őszintén beszélek nektek erről a betegségről. Az én személyes történetem mellett néhány általános infót is megosztok az endometriózisról a videóban is, illetve Insta storyban is minden egyes nap márciusban (ezeket a storykat kitettem egy külön highlightba is a profilomra), ugyanis ez a hónap világszerte az endometriózisra való figyelemfelhívás hónapja, de ha további infókat szeretnétek erről a betegségről, akkor látogassatok el az “Együtt könnyebb” Női Egészségért Alapítvány honlapjára IDE, illetve kövessétek Instagramon a #mikampany és a #menstruaciosintelligencia hashtageket. 
A videót megnézhetitek ITT.



You Might Also Like

0 megjegyzés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe