Arcpermet télen? Miért ne! - A négy kedvencem

Már-már furán érzem magam attól, hogy így télen (?) arcpermetekről írok nektek, mivel ezeknek a termékeknek talán inkább nyáron van "szezonja". Viszont az a helyzet, hogy bármennyire is fura, én pont az elmúlt hetekben kattantam rá nagyon durván az arcpermetekre és ennek talán az az egyik oka, hogy a hideg miatt szárazabb a bőröm és sokszor húzódik is, így szüksége van némi extra hidratálásra és én ezt mostanság arcpermetekkel adom meg neki. Általában reggelente használom őket arctisztítás után, de még a hidratálókrémem előtt és azon túl, hogy adnek egy kis plusz hidratálást és ápolást a bőrömnek, nagyon jól frissítenek és élénkítenek is, így egy picit talán könnyebben indul a reggel - legalábbis a bőrömnek mindenképpen. :)
A mai bejegyzésben megosztom veletek a négy kedvencemet, hátha közületek is küzd most valaki hasonló problémával, vagy ha nem, akkor raktározzátok el nyárra ezt a bejegyzést, mert akkor még jól jöhet majd. ;)



L'occitane peóniás bőrtökéletesítő arcpermet
Nagyjából 1-2 évvel ezelőtt nagy szerelembe estem a L'occitane peóniás bőrtökéletesítő arckrémmel és amikor egyik alkalommal éppen utánpótlást vásároltam belőle, valahogy mellékerült ez az arcpermet is. Nagyon szeretem arckrémek előtt használni, mert úgy érzem, hogy valóban ad egy kis pluszt a bőrömnek, üdébb és puhább lesz tőle ezen kívül néha a sminkelést is ezzel az arcpermettel kezdem. Az illata is igazán kellemes és frissítő, éppen ezért a négy közül ezt szeretem a leginkább melegben is használni, mert valóban felüdíti a bőrömet. Szuper arcpermet, tényleg olyan kis extra kényeztetés és plusz törődés a bőrnek, raádásul sokáig elég.



The Body Shop E-vitaminos arcpermet
Emlékeim szerint erről már többször is írtam nektek, nagyon szeretem a The Body Shop E-vitaminos termékcsaládját, szinte valamennyi terméket próbáltam már és ez az arcpermet az egyik kedvenc, szinte azonnal beissza a bőröm, ahogy ráfújom, valóban érzem a tápláló és hidratáló hatást. Amolyan klasszikus krémillata van, ha lehet ilyet mondani, kellemes, egyáltalán nem túl sok, egyszerű, de nagyszerű.



Méthode Jeanne Piaubert Hydro Lagon kétfázisú permet
Ez egy kicsit kilóg a sorból több szempontból is, egyrészt mert elvileg ez egy testpermet, viszont én néha az arcomra is szoktam használni olyankor, amikor húzódik a bőröm (bár ez azért szerencsére nem túl sűrűn fordul elő). Ugyanis ez a permet kétfázisú és a benne lévő olaj kifejezetetten jól szokott esni a bőrömnek, ha picit feszül a szárazság miatt, mert azonnali puhaságot kölcsönöz neki. Az illata nagyon hasonlít a naptejekére, úgyhogy abszolút a nyarat idézi,  így mindig amikor használom, egy pár pillanat erejéig olyan, mintha nyár lenne.



MAC Cosmetics Prep+Prime Fix+
A négy arcpermet közül ez az, amit csak és kizárólag sminkeléskor szoktam használni. Egyrészt a sminkelés első lépéseként, még mielőtt bármihez hozzákezdenék. Azt vettem észre, hogy sokkal szebben mutat minden az arcomon, ha ezzel kezdem és ezzel is fejezem be a sminkelést. Merthogy a végén is szoktam használni, de nem kifejezetten sminkfixálás céljából, hanem azért, hogy minél természetesebb hatású legyen a sminkem, hogy elvegye a porállagú termékek "porosságát" és szépen egybeolvadjon minden. Ez már a sokadik flakonom, bár eddig a simát használtam, de most kaptam egy rózsásat és azt hiszem ezt még jobban szeretem, mert egyszerűen odavagyok a rózsaillatért.




Nektek van olyan kozmetikum, amit nem feltétlenül akkor, vagy úgy
használtok, amikor és ahogyan kellene?
Esetleg próbáltátok már ezek közül valamelyiket?



Szandra





*A bejegyzésben bemutatott rózsás MAC Prep+Prime Fix+-t tesztelésre kaptam.


You Might Also Like

0 megjegyzés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe