Maybelline The Burgundy Bar paletta teszt

Szeretném előre leszögezni, hogy nehéz a Maybelline The Burgundy Bar palettáról elfogultság nélkül beszélnem és nem, nem azért, mert tesztelésre kaptam, hanem azért, mert egyszerűen odavagyok ezekért a színekért. Amikor megérkezett hozzám ez a paletta, órákon keresztül csak nézegettem, nem akartam belerondítani (bezzeg annyi eszem nem volt, hogy lefotózzam még érintetlenül :D), de aztán csak nem bírtam magammal, látni és érezni akartam, hogy milyenek a színek. Úgyhogy jöjjön a teszt, ami remélem hasznos lesz még így a Glamour napok előtt. :)


A The Burgundy Bar paletta csomagolása a nevéhez hűen bordó és pontosan ugyanolyan a csomagolás, amit a tizenkettes Maybelline palettáktól már megszokhattunk. Tükör nincs benne, ez pár éve még nem jelentett nekem problémát, de mióta szinte mindig rohanásban, állva sminkelek és szinte soha nem nyugiban, az asztalnál ülve, azóta egyre jobban hiányolom, ha egy palettában nincsen tükör. Ok, tudom, egyéni szocproblem, túl lehet élni, de azért nahh. Van viszont ebben a palettában is egy kétvégű ecsetke, amit én már el is hagytam - pontosítok: kiesett a palettából és Lili magához vette, úgyhogy azóta semmit sem tudok a tartózkodási helyéről - na nem mintha nem tudnék létezni nélküle. :D



A paletta tizenkét színt tartalmaz: mindösszesen két matt árnyalat van benne, jobb szélen egymás alatt egy világos- és egy sötétbarna. A többi szín mind fényes, vagy csillámos és bár én nem vagyok a matt szemfestékek megszállottja, most mégis azt mondom, hogy én azért mégiscsak tettem volna még egy-két matt színt ebbe a palettába - pl. egy matt bordót mindenképpen, ha már The Burgundy Bar a neve.
Ettől még a színösszeállítás nálam 5* és a pigmentáltságra sem lehet panaszom. Szerintem ez egy olyan paletta, ami kb. bármilyen szemszínhez jól passzol, bár azért a bordós árnyalatokkal nem árt vigyázni, ha az ember lánya nem akar úgy kinézni, mintha kisírta volna a szemét, vagy allergiás lenne. De ha ügyesen használjuk a színeket, akkor gyönyörűen kiemeli a szemeket.



A festékek textúrája eléggé vegyes: vannak olyan színek, amik nagyon-nagyon bársonyosak, már-már krémesek és egyáltalán nem porolnak, de vannak, amik igen. A két matt szín nekem nem az igazi, talán a képen is látszódik, hogy nem annyira egyenletes a textúrájuk, picit foltosak és nekem a satírozásnál is akadtak gondjaim, úgyhogy kell időt szánni rá, hogy valóban szépen mutassanak a szemeken. De amúgy szép kis sminkeket lehet készíteni ezzel a palettával, ha valaki szereti ezt a színvilágot. Szemhéjalappal tartósak is színek, de picit azért veszítenek a fényükből a nap során.



Összességében azt mondhatom, hogy bár nem tökéletes ez a paletta, de én szeretem, mert egyszerűen imádom ezeket a színeket. Nem rémlik, hogy lenne hasonló színösszeállítású paletta nálunk a drogériákban (de javítsatok ki, ha tévedek ;), úgyhogy aki szereti az ilyen árnyalatokat, az csapjon le rá (pláne ha valamilyen kuponnal olcsóbban juthat hozzá. ;)



Szandra







*A bejegyzésben bemutatott palettát tesztelésre kaptam.

You Might Also Like

4 megjegyzés

  1. Megrendeltem, épp ma fog megérkezni a csomagom. :)
    Sok bordó és hasonló bronz árnyalat van a Sleek Vintage Roamnce palettában is. Azt is nagyon szeretem, alig várom, hogy összehasonlíthassam a színeket. :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szépek a színei, én is szeretem ezt a színvilágot, főleg így ősszel.

    VálaszTörlés
  3. Tényleg csodaszép!! :)
    Félek, h hisztérikus állapotban fog lecsapni rá a Glamour napokon az éhes tömeg, úgyh ki kell találnom hol van olyan eldugott dm ahol talán marad belőle. Sajnos már a Camponába is eltalált a kuponos csűrhe. :D

    VálaszTörlés
  4. Hűű máris beleszerelmesedtem *.*. Esetleg lehet tudni,hogy hol kapható, illetve ha még nem árulják, akkor mikortól? :)

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe