Egyszerű, de nagyszerű - Lirene arcápolók

Az igazat megvallva egy ideig nem nagyon próbáltam ki új arckrémeket, hiszen ha valami beválik, akkor ahhoz hosszú távon ragaszkodom. Viszont nemrég azon gondolkodtam, hogy anno az egyik nagy kedvenc arckrémemre is úgy találtam rá, hogy úgy döntöttem, egy kicsit "kísérletezem" és kipróbálok valami újat és milyen jól tettem. Úgyhogy most jöjjön két újabb "áldozatom", két Lirene arckrém, amiket most már elég ideje tesztelek ahhoz, hogy beszámoljak Nektek a tapasztalataimról.


Lirene Pearl Rejuvenation bőrsimító nappali krém-szérum
Bár ezt a krémet a honlap szerint 35 feletti nőknek ajánlják, de így lassan, de biztosan a 32 felé haladva nem gondolom, hogy túl fiatal lennék hozzá. Meghát igazából mindenre szükségem van, amit ez a krém ígér, úgymint ránccsökkentés, optikailag simább, rugalmas, hidratált, ragyogó bőr. Ez a nappali arckrém 15-ös fényvédőt is tartalmaz, ami nem sok, de talán így télre elég lehet.


Amikor először kinyitottam a tégelyt, picit meglepődtem, mert nappali krémhez képest valahogy olyan sűrűnek tűnt, de szerencsére hamar beszívódik, így tökéletes sminkalap, nagyon szeretek sminkelni rá. Megfelelően hidratálja a bőröm szárazabb részeit így a hidegebb hónapokban, de nem zsírosítja a T-zónát - szóval se nem túl sok, se nem túl kevés, pont jó. Ja és ami azonnal feltűnik felvitel után, hogy ad egy egészséges ragyogást a bőrnek, aminek én így télen különösen örülök, mert a hidegebb hónapokban sokszor valahogy olyan fakó és "szürke" a bőröm. A ránctalanító hatását így közel két hónapos tesztelés után nem különösebben vettem észre, de nekem már az is elég, hogy rugalmas, hidratált és ragyogó lesz tőle a bőröm és semmilyen módon nem irritálja azt. Összességében egy nagyon kellemes kis nappali arckrém.


Lirene Rejuvenating Avocado Oil avokádó olajos, hialuronsavas, bőrfiatalító arckrém
Ez a krém a leírás szerint nappalra és éjjelre is használható, én úgy döntöttem, hogy éjszakai arácpoló lesz belőle, mivel együtt kezdtem el használni a fenti krémmel és azt használtam nappalra. Az viszont érdekes és picit fura volt számomra, hogy a két krém közül ennek valahogy könnyedebb, már-már géles textúrája van - mivel ezt éjszakára is ajánlják, így azt gondolom ez egy sűrűbb, nehezebb krém lesz, de egyáltalán nem. Ettől függetlenül nagyon jól hidratálja a bőrömet és könnyed textúrájának köszönhetően nem zsírosítja a bőrt, valamint nem tömíti el a pórusokat sem. Reggel mindig hidratált, puha, rugalmas bőrrel ébredek, úgyhogy úgy gondolom, hogy megfelelően teszi a dolgát, amíg én alszom. :)


Az egyetlen apróság, ami talán annyira nem tetszik és ez mindkét krémre igaz, az a műanyag tégely. Merthogy ránézésre azt hihetné az ember, hogy üvegtégelyben vannak, de nem, sőt ezek extrakönnyű műanyag tégelyek. Persze mivel kifejezetten kedvező árú arckrémekről van szó, így gondolom ez a csomagolás miatt is van így, de műanyag tégelyekből is találkoztam már olyannal, ami kicsit "exkluzívabb" hatást kelt. De ez lehet, hogy már csak az én szőrszálhasogatásom... Bár végülis addig jó, amíg egy arckrémben csak ennyi negatívumot találok, nem? :)




Ti szoktatok időnként új arckrémekkel kísérletezgetni, vagy
maradtok a bevált termékek mellet?



Szandra





*Szponzorált bejegyzés, köszönöm a Lirene támogatását.

You Might Also Like

1 megjegyzés

  1. Az avokádóolajos a tesztelésed alapján tetszik - mivel kombinált bőröm van, muszáj könnyedebb formulával bíró krémeket keresnem -, elteszem pufferbe azokra az időkre, amikor elfogy a jelenlegi tégelyes arckrémem.:)
    Egyébként szeretek kísérletezgetni, de csak némi utánajárást követően és, ha lehet, próbálok mintát kuncsorogni. A Helia-D tokaji aszús kréme fölött vacilláltam sokat, nyáron sok volt a bőrömnek, de most azonnal beissza.
    [Bocsi, de a post utolsó szavából kimaradt egy "t".]

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe