Ne stresszelj az izzadás miatt!


Több helyen felmerült már az a kérdés, hogy mik a gyengeségeim, mi az a tulajdonságom, amiben szeretnék fejlődni? Nos több ilyen is van, de az egyik közülük a stressztűrő képesség...  Irtózom a stresszes helyzetektől, mert szinte felőröl a feszültség és tudom, hogy sokan vannak ezzel hasonlóan, ezért is készítettem nemrég egy videót arról, hogy szerintem hogyan lehet kezelni a stresszt.


A másik dolog pedig, ami miatt pluszban nem szeretem a stresszes szituációkat, az az izzadás. Persze tudom, hogy ez tulajdonképpen egy természetes folyamat és bizonyos mértékben teljesen egészséges. De vannak olyan helyzetek, amikor egyszerűen nem akarok izzadni, mert baromira kellemetlenül érzem magam tőle... Szerintem egy óriási izzadságfolt a ruhán egyáltalán nem mutat jól és nem kelt jó benyomást, még akkor sem ha természetes folyamatról van szó.

Szóval ha ilyen helyzet előtt állok, akkor mindig a Rexona Maximum Protection izzadásgátlót vetem be, mert ez már többször bizonyított, így tudom, hogy ha ezt használom, akkor legalább az izzadás miatt nem kell stresszelnem magam. Viszonylag régre nyúlik vissza a kapcsolatom ezzel az izzadásgátlóval: ha jól emlékszem 1-2 éve egy Pixibagben jutottam hozzá az elsőhöz, de megmondom őszintén, hogy az első néhány alkalommal nem feltétlenül úgy használtam, ahogyan kell, pedig a dobozában van egy kis használati útmutató, amit érdemes elolvasni az első használat előtt. A Rexona Maximum Protectiont ugyanis érdemes este, lefekvés előtt használni, mivel éjszaka alvás közben a legkevésbé aktívak a verejtékmirigyek és ez az izzadásgátló így tudja majd a legjobban kifejteni a hatását másnap - még úgy is, ha mondjuk reggel lezuhanyozom.

Egyébként ez egy krémdezodor, ami nekem speciel külön öröm, mivel sem a golyós, sem a zselés termékeket nem kedvelem, mert ezek nedves, néha ragacsos érzést hagynak maguk után a bőrön, ami nekem nem igazán jön be. A Rexona Maximum Protecion-t nagyon könnyű eloszlatni, kellemes, friss illatokban kapható, így a kellemetlen szagok ellen is véd és ezzel tényleg nincsenek izzadságfoltok, mert valóban nagyon hatékonyan és bombabiztosan véd az izzadás ellen akár 48 órán keresztül. Ezt én csak azért nem tudom alátámasztani, mert ennyi időn keresztül még nem teszteltem, de mivel tényleg extra hatékony, így simán el tudom képzelni, hogy valóban kitart a hatás ilyen hosszú időn keresztül is.


Őszintén szólva a mindennapokban nincs is szükségem ennyire erős izzadásgátlóra, de amikor tudom hogy izzasztó szituáció várható, akkor csakis ehhez az izzadásgátlóhoz nyúlok, mert ebben még nem csalódtam.


 Ti próbáltátok már a Rexona Maximum Protection izzadásgátló krémdezodort?


Szandra






*Szponzorált bejegyzés, köszönöm az együttműködési lehetőséget a Rexonának.

You Might Also Like

8 megjegyzés

  1. Kb mióta megjelent, ezt a dezodort használom és nagyon elégedett vagyok vele. Én mondjuk spec. szeretem valamilyen Rexona fújós deo-val kombinálni, de más roll-on-t már nagyon régóta nem vettem.
    Örömmel láttam h már(?) férfi változata is van, a párom is erre váltott és neki is bevált. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is már régóta használom és ebben tényleg nem csalódtam, örülök, hogy Neked is bevált. :)

      Törlés
  2. Én ebből a zöldet megszagoltam, de nem jött be az illata, a rózsaszínt és a lilát nem láttam, viszont megvettem a márkától a stress protect krémdeót, ami hasonlóan néz ki, mint ezekből a zöld és azt nagyon szeretem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nyilván az illat az fontos, olyat válasszon az ember, amit szeret magán, remélem meg tudod majd szagolni a másikakat is, hátha valamelyik bejön. :)

      Törlés
  3. Már írtam egy kommentet elnézést,de újabb gondolatom támadt...nagyon bízom benne tényleg nagyon szuper a termék,csak nagy szavaz ezek...:) Eddig bármit próbáltam, ha egy kicsit melegebb volt ,kiléptem és a következő utca sarkon már éreztem,hogy huhh basszus már most leizzadtam... és fürödtem, dezodor ,tényleg minden... és ez nem csak a meleg időszakra vonatkozik!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nyilván az arcomon én is izzadok így is ha olyan a szitu, de ott legalább tudom törölni :D Ha a ruhámon a hónaljamnál lenne egy óriási izzadságfolt, az jobban zavarna, de nálam ez még nem fordult elő, ha ezt használtam. De persze nem vagyunk egyformák, de nagyon örülök, hogy találtam egy olyan izzadásgátlót, amit be tudok vetni fontos eseményeken. :)

      Törlés
  4. Meg fogom nézni a lilát és a rózsaszínt, lehet, hogy azok közül jó lesz valamelyik. De ez a stress protect krémdezodor is nagyon jól működik.

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe