Max Factor Smooth Miracle primer és Miracle Touch alapozó

Amikor vége a nyárnak és beköszönt a hűvösebb idő, átválogatom a sminkjeimet, így előkerülnek azok a termékek, amiket a melegebb időben hanyagoltam. Az őszi-téli hónapokban már nem zavar, ha több minden van az arcomon, úgyhogy ilyenkor előszeretettel használok primert is, illetve az enyhe fedésű, könnyű alapozók helyére gazdagabb textúrájú, magasabb fedésű termékek kerülnek. Amikor néhány hete lehetőséget kaptam arra, hogy teszteljem az a Max Factor Miracle kollekciót, picit bajban voltam vele, hogy melyik alapozót is válasszam, mivel mostanában kevésbé vannak nagyon feltűnő bőrhibáim, de mégis szükségem van valamire, ami egységesíti és kiegyenlíti az arcbőrömet. Így a Miracle Touch alapozóra esett a választásom - már csak azért is, mert ilyen típusú alapozót még nem próbáltam, úgyhogy nagyon kíváncsi lettem rá.


Max Factor Miracle Smooth primer
De ne szaladjunk ennyire előre, hiszen itt van a márka vadiúj primere, ami azt ígéri, hogy hidratáló formulája előkészíti a bőrt az alapozásra, valamint egészséges, egységes és sima bőrt eredményez. Praktikus, pumpás adagolófeje precíz adagolást biztosít - bár nekem ki kellett tapasztalnom, hogy mennyi is kell belőle, mert első használatra egy egész pumpányit nyomtam ki, ami egyértelműen soknak bizonyult, ennél kevesebb is elég belőle.
Bár ez a primer szilikont tartalmaz, de nincs az a tipikus "csúszkálós", szilikonos érzés, amikor felkenem és ezt én egyáltalán nem bánom, sőt! Inkább olyan az állaga és az érzete a bőrön, mint egy könnyű hidratáló krémnek: hamar beszívódik és nincs utána semmilyen ragacsos, vagy csúszkálós érzés, bár mégis érzem, hogy van valami a bőrömön, de ez nem kellemetlen érzés. Az illata az a szokásos Max Factor alapozó illat, ami nekem nem a kedvencem, de viszonylag hamar elillan.


A hatása nem drámai, de észre lehet venni, hogy valami történik a bőrrel, miután felvittem - például kevésbé markánsak a ráncok és barázdák és ez bizony nekem már nagy segítség így a harmincas éveim elején. :) De leginkább utána az alapozásnál veszem észre a hatását, mivel szebben, egyenletesebben terül el rajta az alapozó, hiszen segít kiegyenlíteni a bőrfelszínt. Szóval kellemes kis primer, leginkább normál/száraz bőrűeknek ajánlom.
Ára 4699 Ft.


Max Factor Miracle Touch alapozó - 045 Warm Almond 
Na és itt van végre az a bizonyos tégelyes alapozó, amit teljesen új dolog számomra. Őszintén szólva, amikor először megláttam az állagát, picit "megijedtem" tőle, mert valahogy sűrűnek és nehéznek tűnt és bizony első próbálkozásra nem is barátkoztunk össze... De minden jó, ha a vége jó. ;)
A Miracle Touch alapozó egy szilárd termék, ami a bőrrel érintkezve krémessé válik és azt ígéri, hogy kiegyenlíti a bőrhibákat, elfedi a tökéletlenségeket, így tökéletes azoknak, akiknek nem egyenletes az arcbőr textúrája - jelen, éppen ezért voltam nagyon kíváncsi erre az alapozóra.


A csomagolása érdekes, kétfunkciós kupakja van: a felnyithatós rész egy kis szivacsot rejt (amit én nem használtam), viszont hiányolom belőle a tükröt - ha már ilyen felhajtós teteje van. Ha pedig letekerem a kupakot, akkor ott lapul a tégelyben az alapozó. Mivel én mindig alapozóecsettel viszem fel az alapozót, így nekem ez a felhajtós rész a szivaccsal annyira nem lenne szükséges, nekem egy szimpla letekerős tető is jó lenne. Viszont arra kíváncsi leszek, hogy ez a mennyiség vajon mennyi ideig lesz elég, mert valahogy nem tűnik soknak ez a mennyiség, bár az is igaz, hogy nem kell túl sokat használnom belőle.


Az első használat azért nem sikerült a legjobban, mert az ecsetemet egyből az alapozóba mártottam bele, és így nem sikerült szépen eldolgoznom, nem igazán tetszett a végeredmény. Aztán következő alkalommal megpróbáltam úgy, hogy az ujjammal nyúltam bele, ettől eleve picit meglágyult az alapozó és könnyebben kezelhetővé vált a textúra, majd húztam néhány csíkot az arcomra és alapozóecsettel szépen eldolgoztam. Na és így már tökéletes lett a végeredmény. Nem az a könnyed kis nyári alapozó, de mégsem túl sok és nagyon szép a fedése,. És ami számomra nagy-nagy pozitívum, hogy nem mászik le a bőrömről pár óra után, bár ebben szerintem az is nagy szerepet játszik, hogy sokkal kevésbé zsíros a bőröm, mint nyáron. Szóval döcögősen indult a kapcsolatunk, de mostanra már nagyon megszerettem és azt vettem észre, hogy ha valahova mennem kell, akkor mindig ezzel sminkelek.
Ára 4699Ft.


És íme egy előtte-utána kép: a bal oldali képen csak hidratálókrém van a bőrömön. Látható, hogy nincsenek nagyon durva bőrhibáim, de van sok kis apróság, egyenetlenség, ez-az-amaz, szóval van mit javítani rajta. A jobb oldalin pedig a Max Factor Smooth Miracle primer és a Miracle Touch alapozó van rajtam, szerintem látható, hogy sokkal egységesebb a bőröm, sokkal kevésbé látszódnak a bőrhibák és szerintem pl. a szem körüli ráncok is kevésbé markánsak, meg valahogy üdébb, szebb összhatást kelt az egész.



Ti próbáltátok már valamelyik terméket a Max Factor 
Miracle kollekcióból? Ha nem, akkor tervezitek?



Szandra





*Szponzorált bejegyzést, köszönöm az együttműködési lehetőséget a Max Factornak.


You Might Also Like

8 megjegyzés

  1. Nagyon szeretem a MF Facefinityt, állandó darab nálam, úgyhogy érdekel az új alapozójuk is, rajtad nagyon szépen mutat. És hát jönnek a G napok! ;) Színválaszték milyen?

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm a tesztet. Egy ideje már szemezek a primerrel. Még jó hogy mindjárt jönnek a glamour napok. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bizony, éppen azért akartam még előtt írni ezekről. ;)

      Törlés
  3. Még sosem volt Max Factor alapozóm. :D A Creme Puffot használtam egy ideig, illetve a spiráljaikat nagyon szeretem.
    Primer helyett most a Nivea After Shave-et használom és nekem teljesen bejött. :D Már a második üvegnél tartok.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Érdekes, hogy nekem az a púder valahogy nem jött be, pedig annyian szeretik.

      Törlés
  4. Köszi a tesztet, Szandra! Jókor jött, mert jönnek a kuponos napok és azért is, mert én a Facefinity alapozó nagy rajongója vagyok, de ma láttam elszomorodva, hogy a 045-ös Warm Almond árnyalat nem kapható. Nem merem megvenni az eggyel sötétebbet....bár még lehet kipróbálom a tesztert. Viszont ebből a típusból, amit teszteltél megvan ez az árnyalat. Így az is lehet, hogy kipróbálom ezt. A kép elég meggyőző....bár ugye a ránckisimításban lehet, hogy inkább a primer jeleskedett inkább.
    Egyébként kb. 8-10 éve volt egy ilyen alapozó. Ugyanilyen tégelyben, talán kicsit más volt a neve. Na, azt elhasználgattam, de nem vettem újra. Gondolom oka volt ennek. Azóta mondjuk változtathattak a formulán. Még alszom rá egyet. Lehet, hogy kipróbálom most ezt a Facefinity után. És ki tudja....lehet, hogy új kedvencre találok :) Köszi még egyszer a bejegyzést! Ildi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, valószínűleg a primer is megtette azért a hatását. :) Amúgy én kissé szkeptikus voltam ezzel az alapozóval kapcsolatban mielőtt kipróbáltam volna, de aztán abszolút meggyőzött és tökre örülök neki, hátha Neked is beválik. :)

      Törlés
  5. Nekem a Lasting Performance a nagy Ő! Glamour-napokon beszereztem a Miracle-t is, kíváncsi vagyok nekem hogy válik majd be :) A képeid és leírásod alapján meggyőzött!

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe