Ismerkedés a Phi Cosmetics-szel

Ritkán találkozhattok a blogon natúrkozmetikai márkákkal, illetve azok termékeivel és ennek egészen egyszerűen az az oka, hogy kevés olyan termék volt eddig ebben a kategóriában, amit igazán megkedveltem volna. Többek között ezért is szeretem a Pure by Pixibox meglepetésdobozt, mert annak segítségével pontosan ilyen márkák termékeivel ismerkedhetek meg és próbálhatom ki őket. Éppen a legutóbbi dobozban találkoztam először a Phi Cosmetics-szel és mivel most már több mint egy hónapja tesztelem a márka néhány termékét, így a mai bejegyzésben beszámolok Nektek a tapasztalataimról és egyben - nagy meglepetésemre és örömömre - néhány új kedvencről is.


Nem akarlak túlzottan hosszú márkaismertetővel untatni Titeket, hiszen a Phi Cosmetics honlapján ITT részletes leírás találtok. De azt fontosnak tartom leírni, hogy minden terméküket nagy odafigyeléssel, kézzel készítik minőségi, csak és kizárólag természetes forrásból származó alapanyagokból. De a természettel való törődés nem csak annyiból áll náluk, hogy organikus alapanyagokat használnak, hanem elkötelezett természetvédők is, így csomagolóanyagaikat a környezettudatosság jegyében választják ki a lehető legkevesebb műanyag felhasználásával - 90 százalékban újrahasznosított papírt, illetve újrahasznosítható üveget használnak. Ennek jegyében ha visszajuttatsz hozzájuk egy megüresedett Phi csomagolóanyagot, akkor egyrészt gondoskodnak arról, hogy a szemét megfelelő helyre kerüljön, ráadásul cserébe kapsz ajándékba egy Phi sheavajas testápoló és masszázsgömböt, ami egy „meztelen” termék, azaz csomagolásmentes. :)
Node a kis bevezető után térjünk a lényegre, a termékekre, amiket tesztelésre kaptam. Azokkal kezdem, amik talán kevésbé váltak be nekem és a végére hagyom a kedvenceket, hiszen minden jó, ha a vége jó. ;)

Phi Cosmetics Mangóvajas könnyű testápoló
Őszintén megmondom: nekem tetszik a patikai üveg kontrasztja ezzel a modern, minimalista címkével és külön pluszpont a pumpás adagolófej.
A címke szerint ez egy könnyű testápoló, én mégis inkább sűrűnek és "gazdagnak" éreztem, így inkább száraz/nagyon száraz bőrre ajánlom és inkább a hidegebb évszakokra, amikor talán annyira nem gond, hogy több idő kell a testápolónak, hogy beszívja a bőr. Nekem a lábszáram szinte mindig nagyon száraz, így szinte itta magába ezt a tápláló krémet, ami nagyon hatékonyan hidratál, ápol és táplál a benne található mangó- és shevajnak, valamint a körömvirág-, barackmag- és jojobaolajnak köszönhetően.


Nagyon puha és ragyogó lesz tőle a bőröm, viszont ami miatt mégsem igazán lett a kedvencem, az az illata... Nincsen rossz illata, csak nem olyan, mint amire én a "mangó" szó láttán asszociálok... Én valami édesebb, gyümölcsös illatot képzeltem el - lehet már "megrontottak" a mindenféle műgyümölcsös illatú testápolók... De egyáltalán nem rossz, vagy kellemetlen az illata, csak én mindig valami mást várok, amikor kinyomom...
Ára 2990 Ft (150ml), IDE kattintva találjátok meg.

Phi Cosmetics Hidratália prémium arckrém
Az arckrémekkel mindig bajban vagyok, hiszen eléggé komplikált az bőröm: kicsit ilyen is, kicsit olyan is és nehezen találok olyan krémet, ami nem okoz gondot...
A Hidratália prémium arckrémben rengeteg értékes összetevő van: meggymagolaj, selyemprotein, hialuronsav, sheavaj, E-vitamin és még sorolhatnám, de inkább leírom, hogy én mit tapasztaltam.
Ez egy viszonylag gazdag, de mégis könnyen és gyorsan felszívódó arckrém, enyhe, marcipánra emlékeztető illattal. Az én kombinált bőrömre pont jó volt, mert nem hagy maga után zsíros, vagy ragacsos érzetet, de a szárazabb részeket is megfelelően hidratálja.

Szóval egy jó kis hidratáló krém, de igazából nekem ennyi... Semmilyen más, "extra" dolgot nem tapasztaltam tőle, pedig vártam még valamit... Bár szerintem nálam már az is haladás, ha egy natúr arckrémtől nem pattogok ki, és jelen esetben szerencsére nem tapasztaltam ilyesmit.
Ára 3990Ft (30ml), megtaláljátok ITT.

Phi Cosmetics Pazar Cafe ébresztő szemkörnyékápoló
Na ez a krém viszont tud valamit. :) Mostanában a reggeli kávém eltolódott délelőttre, ez a szemkörnyékápoló viszont szervesen beépült a reggeleimbe és hozzájárul ahhoz, hogy gyorsabban felébredjek. Könnyed állaga van, kevés is elég belőle és gyorsan beszívódik, de ami még jobb, hogy a benne található koffeinnek köszönhetően feszesít és csökkenti a szem alatti táskákat, kevésbé tűnnek fáradtnak a szemek, amire nagy-nagy szükségem van és nagyon hálás is vagyok érte ennek a krémnek.
Ja és tejeskávé színe ÉS illata van, úgyhogy kávéimádónak egyszerűen kötelező, a pumpás adagolóért pedig külön pirospont jár, szerintem szemkörnyékápoló krémeknél kötelezővé kéne tenni.
Ára 2990 Ft (10ml), IDE kattintva azt is megnézhetitek, pontosan milyen összetevők vannak benne.

Phi Cosmetics Mandala gyengéd arcradír
Amikor találkoztam Timivel a  Phi Cosmetics csapatából, hogy egy kicsit beszélgessünk a márkáról és a termékekről, említette, hogy látta a legutóbbi arcápolási rutinos videómat, amiben elmondtam, hogy kissé hadilábon az arcradírokkal és nem igazán találtam még olyat, ami tényleg bejön. Úgyhogy odaadta ezt a Mandala arcradírt, hogy mindenképpen tegyek vele egy próbát, hátha... Én ezt roppant figyelmes dolognak tartottam, ugyanakkor már előre féltem, hogy ez sem fog bejönni, mert annyira finnyás a bőröm...


Őszinte leszek: a csomagolás nem a kedvencem... Kissé nehéz ebből a zacsiból kibányászni az arcradírt, meg nem tudom hogyan fog kinézni néhány hét használat után, viszont legalább visszazárható. 
De ami benne van, az valami fenomenális! Emlékszem, hogy amikor először kipróbáltam, este 10-kor zombiként vonultam be a fürdőszobába, lemostam a sminkemet és gondoltam kipróbálom ezt az arcradírt. Miután lemostam, konkrétan nem hittem el, amit látok: teljesen újjászületett a bőröm, felfrissült, szó szerint ragyogott és - amit arcradírnál még nem nagyon tapasztaltam - puha volt, telt és hidratált, nem akartam elhinni. Ott álltam a tükör előtt este 10-kor és csak nézegettem, tapogattam az bőrömet.
Ez egy elég sűrű arcradír, ami nagyon gyengéden és mégis hatékonyan távolítja el az elhalt hámsejteket, egyáltalán nem karcol, vagy irritálja a bőrt, de mégis remekül radíroz a benne található olívamaghéj és mandulahéj őrleménynek köszönhetően. Többféle olaj is található benne, ennek köszönhetően nem hogy nincs utána húzódó érzés, hanem konkrétan még hidratáló krémet sem kell használnom utána.


Ráadásul nagyon gazdaságos is, mert kevés kell belőle, így sokáig elég - bár nekem első alkalommal nem sikerült belőnöm a megfelelő mennyiséget és kissé "túladagoltam", de most már tudom, hogy tényleg nem kell belőle sok. Tényleg szuper arcradír és nagyon-nagyon örülök, hogy most már az arcápolási rutinom szerves részét képezni.
Ára 2990Ft (50ml), további infót ITT találtok róla.

Összességében nagyon örülök, hogy megismerkedhettem ezzel a márkával, hiszen így most két olyan termékre is rátaláltam, amik tényleg remekül működnek nálam és továbbra is használni fogom őket.


Ti használtok natúr kozmetikumokat?
Esetleg próbáltatok már valamit a Phi Cosmeticstól?



Szandra








*Szponzorált bejegyzés, köszönöm az együttműködési lehetőséget a Phi Cosmeticsnek.
 





You Might Also Like

1 megjegyzés

  1. Szia! Felkeltetted az érdeklődésemet a termékek iránt, ezért én is szeretnék jelentkezni a játékra!
    baris.rita0@gmail.com

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe