ELFOGYTAK - 2016 NYÁR


Az elmúlt hetekben sajnos többször is elfeledkeztem arról, hogy az üres flakonjaimat ne a kukába dobjam, hanem a kis szatyromba a fürdőszobában, amiben gyűjtöm őket... De szerencsére csak pár dolog esett a feledékenységem áldozatául és még így is rengeteg elhasznált termékről fogom ma megosztani Veletek a véleményemet.
Ha kíváncsiak vagytok rá, akkor megnézhetitek IDE, vagy a lenti videóra kattintva.


You Might Also Like

4 megjegyzés

  1. Nekem is van Uriage termál spray-em, nagy kiszerelésben, és semmi baja a szórófejének. A La roche posay szórófejénél jobb, úgy találtam. És most ugyanannyiba kerül a nagy, mint a közepes, még tart a nyári akció. Egyébként én hajra is használom, vékony szálú göndör hajam van, és a hajmosási procedúra végén, hajszárítás és selymes olaj után fújok belőle párat a hajamra-nagyon jól texturál, nem maradnak szálló babahajak, puha és hidratált utána a hajam. Úgyhogy hajlakkot már egyáltalán nem használok-és ebbe nincs se parfüm, se alkohol. A krémpirosítóért kár, de esetleg nem tudod áttenni valamilyen kis tégelybe, elsimítod és akkor még talán lehetne használni? A Signal fogkrémet nagyon reklámozzák mostanában, már több helyen találkoztam vele, érdekel is, úgyhogy örülök, hogy említetted. Úgy láttam megosztóak vele kapcsolatban a vélemények.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, szerintem vannak akik eleve nem szereztim ezeket a sötétkékhabos "optikai" fehérítő fogkrémeket, és eddig annyira én sem szerettem őket, de mivel ennél hosszú távú fehérítő hatást is tapasztaltam, így nekem nagyon bejön. :)

      Törlés
  2. Milyen szájfény illetve arcpír van rajtad a videoban? Nagyon csinos :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hú a rúzs sajnos itthon nem kapható, a németországi barátnőm küldte (trend it up márka), pirosítónak pedig a KIKO 219-es árnyalatú water eyeshadowt használtam. :)

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe