e.l.f. szerzemények

Elég régen vettem magamnak sminkeket és ennek több oka is van: egyrészt abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy rengeteg terméket kapok tesztelésre, másrészt pedig egy ideig valahogy semmi nem keltette fel igazán az érdeklődésemet a drogériák sminkes állványain... (Bezzeg most már van nekünk LOV Cosmetics a Müllerekben, illetve néhol felbukkantak már a Sleek állványok is, néhány Rossmannban pedig már fellelhető a Make Up Revolution állvány és a megújult Maybelline állvány is). Aztán pár napja úgy döntöttem, hogy meglepem magam, mégpedig három olyan e.l.f. termékkel, amikkel igazából már régóta szemeztem, mert jókat hallottam róluk külföldi Youtube-osoktól. Szóval szépen bepakoltam őket a iherb.com webshopban a kosaramba és most íme itt vannak, hogy Nektek is megmutassam őket és beszámoljak Nektek a véleményemről.


e.l.f. ajakradír
Ezzel a termékkel többször is találkoztam emilynoel83 Youtube csatornáján és mivel annyira dicsérte, meg amúgy is olyan kevés ajakradírozó terméket lehet kapni nálunk (tudom, itthon is lehet csinálni), így végül megvettem. Nekem tökre tetszik ez a kiszerelés, hogy tulajdonképpen olyan mint egy rúzs, hiszen így direktben az ajkakra lehet kenni és nem kell az ujjammal turkálni egy miniatűr tégelyben.


Én úgy használom, hogy felkenem, majd körkörös mozdulatokkal belemasszírozom az ajkaimba. Finom szemcséinek köszönhetően remekül radíroz, E-vitamin, sheavaj, szőlő-, jojoba és avokádó olaj tartalma miatt pedig hidratál és ápol is, ja és kellemes, édeskés illata van. Miután végigradíroztam az ajkaimat, picit fent szoktam hagyni, majd nedves vattakoronggal eltávolítom, végül ajakbalzsamot viszek fel. 
Szerintem nagyon hasznos kis termék és biztosan rendszeresen használni fogom, mivel gyakran alakulnak ki száraz részek a számon, meghát élénk rúzsok és matt ajaktermékek előtt szinte kötelező leradírozni az ajkakat.
Átszámítva kb. 800Ft-ért rendeltem INNEN.


e.l.f. Studio Matte Lip Color matt ajakkrém - Tea Rose
Őszintén szólva nem vagyok nagy rajongója a matt ajaktermékeknek - pontosabban nem voltam az eddig, de mintha valami kezdene "átfordulni" bennem. Úgyhogy megvettem ezt a matt ajakkrémet is, mert Emily erről is szuper dolgokat mesélt és kíváncsi voltam, mit tud ennyi pénzért.


Több szempontból is szuper ez a cerka: egyrészt, mert nem az a szokásos, duci rúzsceruza, hanem annál sokkal vékonyabb, így sokkal jobban kezelhető, szépen végig lehet menni vele az ajkak szélénél is. Ráadásul ha netán eltompulna a hegye, akkor egyszerűen csak le kell tekerni a ceruza színes végét és ott lapul egy kis hegyező, ami szerintem zseniális ötlet (kár, hogy elfelejtettem lefotózni :D).


Krémes, de nem csúszkálós a textúra, könnyen felkenhető és valóban matt, de mégis nagyon kellemes viselet; egyáltalán nem szárít, nincsen semmilyen kellemetlen érzés, mint esetleg más matt ajaktermékeknél.
Az általam rendelt Tea Rose árnyalat egy rózsaszínes-mályvás szín, amit én talán képek alapján egy picit kevésbé rózsaszínesnek gondoltam, de felkenve néhány perc után megbarátkoztam vele. Viszonylag hosszan is tart, szóval tényleg szuper kis termék verhetetlen áron.
Átszámítva kb. 800Ft-ért rendeltem INNEN.


e.l.f. Prism Eyeshadow - Naked
Erre a palettára egyértelműen Kathleen Lights "beszélt" rá, több videójában is felbukkant már és minél többször láttam, annál biztosabb voltam benne, hogy nekem is kell. Az egyszerű, kompakt, fekete, matt csomagolás csodálatosan fényes színeket rejt, valamint egy tükröt és egy kétvégű, szivacsos applikátort is. Ez egy csodás kis natúr paletta, amiben kizárólag fényes színeket találunk, amit én nagyon-nagyon szeretek, még akkor is, ha tudom, hogy most inkább a matt a trend. És igen, már megint egy nude paletta, tudom, lépjek már ki a komfortzónámból, de ha egyszer ezek a gyengéim... :D

 

A szemfestékek textúrája bársonyos, szinte krémes, nagyon intenzív a színük és a fényük, a még intenzívebb hatás kedvéért pedig nedvesen is használhatók. Talán a két legvilágosabb árnyalat az, ami picit gyengébben muzsikál, de azokat is lehet építgetni. Egyébként szépen terülnek a szemhéjon, remekül lehet satírozni és építeni is őket, ha éppen arra van szükség, szóval jó velük sminkelni.


Az egyetlen dolog, amit picit hiányolok, az egy jó kis sötétbarna - már csak azért is, mert szerintem a negyedik és az ötödik szín nagyon hasonló, szóval valamelyik helyett inkább bele tehettek volna egy sötétbarnát is (sötétebbet, annál, mint ami a paletta utolsó színe). Viszont azon gondolkodtam, hogy az első három színt akár highligterként is ki lehetne próbálni - szerintem ezt meg is fogom tenni valamikor.
Mindent egybevetve tényleg szuper kis paletta, átszámítva 2700Ft-ért rendelhető ITT.


És végül egy laza kis nappali smink a palettával és a matt ajakkrémmel. :)





Nagyon örülök, hogy végre megrendeltem ezek az e.l.f. termékeket,
nagyon elégedett vagyok velük.
Ti próbáltatok már valamilyen e.l.f. terméket?


Szandra




You Might Also Like

7 megjegyzés

  1. Nagyon jól áll ez a matt ajakcerka :) Többször kellene a matt vonal felé kacsintgatnod ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! :) Igazából leginkább az ajkaim "állapota" riaszt el a matt ajakkencéktől, mert elég gyakran száraz/kiszárad, de hátha ennek az ajakradírnak a rendszeres használatával javul majd a helyzet. :)

      Törlés
  2. Úúúú, én mindig az iherb-ről rendelem a vitaminjaim, pont ma fedeztem fel, hogy RealTechniques ecsetek is vannak náluk (és pont ma láttam, hogy a márka termékei ma (és nem tudom meddig) 10 % kedvezménnyel kaphatóak náluk), legközelebb biztos az e.l.f részleget is megnézem, azzal a rúzzsal felkeltetted az érdeklődésem :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bizony, vannak ott Real Techniques is ecsetek már elég régóta, én az összes RT ecsetemet onnan rendeltem. :)

      Törlés
  3. Csak nem régóta kezdtem el rendszeresen olvasni a blogodat, de nagyon tetszik. Nekem is számtalanszor volt ilyesfajta elhatározásom, hogy én márpedig blogot indítok.. Jobban mondva a szándék most is megvan, de foggalmam sincs, hogy pontosan miről is írjak.. mert szeretnék írni.. érzem magamban a kedvet meg minden.. na mindegy nem emiatt írok, hogy ezt itt elregéljem :D Hanem hogy a figyelmedbe ajáljak egy új márkát, Park Avenue Makeup a neve. Csak nem rég jöttek be az országba. ha jól emlékszem akkor belga eredetileg. Nagyon klassz smink cuccik vannak és ma már bennem nincs meg a végső lendület a blogoláshoz, tőled szívesen olvasnék egy tesztet vagy véleményt róluk. ez az oldaluk amúgy: http://parkavenuemakeup.hu/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen a tippet, már felvette velem a márka képviselője a kapcsolatot, szóval meg fogom nézni a termékeiket. :)

      Törlés
  4. Az a matt rúzs hát eszméletlenül jól néz ki és hogy mennyire jól áll! Többször viselhetnél matt rúzsokat! Szerintem én is fogok rendelni az biztos és nem is egy színt, lenne egy kérdésem nem találtam a honlapon hogy mennyi a szállítási költség,meg tudnád nekem mondani Szandra?

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe