Welcome, Revlon! | Teszt

Néhány hete bombaként robbant a hír, hogy november 23-tól végre - akarom mondani VÉGRE - Magyarországon is elérhetőek lesznek a Revlon sminktermékek a kiemelt Müller üzletekben (lista a bejegyzés végén). Gondolom a legtöbbeteknek nem kell bemutatni a márkát, meg hát az igazi makeup junkiek nyilván netes rendelés útján már hozzájutottak 1-2 ikonikus Revlon termékhez, de azért mégis más, amikor az ember bemegy az üzletben és látja a teljes kínálatot, megnézegethet és kipróbálhat mindent és aztán megvásárolhatja, ami megtetszik neki. A mai bejegyzésben szeretnék egy kis ízelítőt adni Nektek a hamarosan hozzánk érkező Revlon sminkekből.



Revlon ColorStay 16 Hour Eye Shadow Quad - 525 Siren
"Szabadalmaztatott ColorStay technológiája 16 órán át tartó hibátlan sminket eredményez. Nem kenődik el, nem halványodik, nem áll össze a szemhéjon. Gazdag, selymes textúra mely könnyen és egyenletesen siklik és könnyen terül el a szemhéjon."
Első ránézésre ezek a lilás, szürkés színek annyira nem állnak közel a szívemhez, így sokáig halogattam, hogy kipróbáljam ezt a kis négyest. Viszont pár napja pontosan ezzel a kis palettával találkoztam Estée Lalonde (vagy korábbi nevén Essie Button) egyik videójában és meghozta a kedvemet hozzá és tulajdonképpen felkenve már egészen megkedveltem ezeket a színeket (lentebb láthattok sminket is vele). Egyébként maga a négy szín jól harmonizál egymással, de természetesen külön-külön is használhatjuk őket. Van köztük fényes, csillámos és matt árnyalat is, úgyhogy ez a változatosság mindenképpen pluszpont.
Sajnos a pigmentáltsággal és a textúrával vannak azért problémák, különösen a két világosabb árnyalat esetében, rendesen kell építgetni őket, ami nem egyszerű, mert porolnak sajnos... Viszont a matt, sötét kékesszürke árnyalat kiemelkedik a többi közül: jó kis füstös sminket lehet készíteni vele, vagy egyszerűen csak besatírozni közvetlenül a szempillák tövébe.
Azt nem tudom, hogy valóban tart-e 16 órán keresztül, mert ilyen hosszan nem volt rajtam, de én nem is igénylek ilyen hosszú tartósságot. Amúgy viszont szépen tartotta magát a Milani szemhéjalapon, amit alákentem.
Nem akarok ez alapján az egy négyes alapján messze menő következtetéseket levonni, hiszen tudjuk, hogy sok esetben ugyanannak a terméknek más-más árnyalatai eltérő minőségűek lehet, úgyhogy biztosan meg fogok nézni másik verziót is ebből a quadból.
Ár: 3390 Ft

Revlon Bold Lacquer by Grow Luscious szempillaspirál
"Lakk technikája és intenzív színpigmentjei fényes, mélyfekete színt kölcsönöznek a szempilláknak. Dúsít és hosszabbít, nem csomósodik, nem kenődik el."
Csak annyit mondanék, hogy minden egyes szó igaz, egyszerűen álom ez a szempillaspirál. Gyönyörű dús, hosszú, ívelt, mélyfekete pillákat varázsol, többen is megdicsérték a szempilláimat, amikor ezt használtam, szóval nem csak nekem tűnt fel a szuperszónikus végeredmény.
Hagyományos keféje van, tehát nem szilikonsörtés, aminek valahogy kifejezetten örülök, mert egy időben szinte csak gumisörtés spirálokat használtam, de mostanában annyi jó spirált fedeztem fel, aminek hagyományos keféje van és hát ezt most egyértelműen az új kedvenc. Bár a leírásban nincs benne, de én úgy vettem észre - és szerintem itt a képen a tubus száján is látszódik, hogy ilyen kis szálacskák vannak a festékben, ezek hivatottak meghosszabbítani a pillákat. Szerencsére nincsen pókláb effektus, vagy összetapadás, sőt csomósodás sem. Mondom, hogy szuper spirál :).
Egyébként pedig egész nap szépen tart, nem pereg, nem potyog, nem maszatolódik, 5*, ennyi!
Ár: 3590 Ft

Revlon Ultra HD rúzs - 825 Hydrangea 
"Viaszmentes, forradalmi gél technológiájú ajakrúzs. (...) könnyed érzést és szebb színeloszlást biztosít, az ajkak puhábbá válnak, mint a tradicionális viasz-alapú rúzsok esetében.  Már egy rétegben tökéletes fedést eredményez, hidratál és ellenállhatatlan gyümölcs illattal vonja be az ajkakat."
Ez a leírás eléggé kíváncsivá tett, még úgy is, hogy ez a Hydrangea talán annyira nem az én színem, de majd a lenti kép alapján döntsétek el Ti... Egyébként az árnyalatok virágnevekről kapták a nevüket, ez itt a Hortenzia, ami egy nagyon élénk pinkes piros, csillámos szín (bár a pinkes mivoltát sajnos a képeken nem sikerült igazán átadnom), de szerencsére a csillámok felkenve nem igazán látszódnak és érződnek.
Nagyon könnyed, krémes, már-már zselés állag rúzs, szépen siklik az ajkakon. Ez az árnyalat nagyon élénk és szépen pigmentált, már egy húzással is erőteljes a szín. Nagyon kellemes viselet az ajkakon, én úgy vettem észre, mintha hidratálna is, szóval tényleg szuper a textúra. Kellemes meglepetés volt számomra, hogy egészen tartós is, kb. 5-6 órát bírt rajtam és szép egyenletesen kopott.
Két fontos dolog: az egyik, hogy eléggé intenzív, nem is gyümölcsös, hanem inkább édes illata van a rúzsnak, engem nem zavar, de tudom, hogy sokaknak ez is egy fontos szempont.
A másik, ami viszont már zavar, az a csomagolás, egészen pontosan az átlátszó kupak... Többször is sikerült megsértenem vele a rúzst, és hát ez bizony kívülről is látszódik a kupakon is, ami valljuk be, nem túl dekoratív és elég nehéz kitakarítani. Bár gondolom ez a probléma csak addig áll fenn, amíg a rúzs teteje túllóg a tokon, de addigra meg már a kupak szépen összemaszatolódott.
Összességében ha ez az árnyalat annyira nem is, de maga a rúzs, a textúrája, a pigmentáltsága, a tartóssága nagyon-nagyon tetszik, úgyhogy biztos, hogy meg fogom nézni a többi árnyalatot, és keresek majd nekem valami igazán nekem való színt.
Ár: 3390 Ft.

És íme a smink, amit többek között a fentebb bemutatott Revlon ColorStay 16 Hour Eye Shadow Quad-dal, a Bold Lacquer by Grow Luscious szempillaspirállal és az Ultra HD rúzzsal készítettem

Revlon Color Stay Gel Envy géllak - 620 Roulette Rush + 010 Diamond Top Coat
"2 lépéses gél  manikűr, a Revlon legtartósabb körömlakkja, szalon minőséget garantál UV fény használata nélkül. Alap- és színes lakk egyben, vibráló színeket és géllakk csillogást eredményez a ColorStaly Gel Envy Diamond top coat fedőlakk használatával. Könnyedén eltávolítható. A fedőlakk intenzív fényt és megnövelt tartósságot eredményez."
Bele is vágok a közepébe: tényleg géllak hatású a végeredmény, viszont ehhez nem kell semmilyen lámpa és csak két lépésből áll az egész, hiszen a színes lakk magában foglalja az alapot is, és ezután kell felvinni a Diamond Top Coat-ot.
A színes lakk már önmagában is gyönyörű fényes, de a Diamond Top Coat még rátesz egy lapáttal, úgyhogy már-már tükörfényesek a körmeim tőle, szinte látom magamat bennük :).
Arról nem is beszélve, hogy mennyire jó a színes lakk állaga, könnyen, gyorsan és szépen lehet vele dolgozni. Két réteg kell belőle, úgy viszont tökéletesen fed és viszonylag gyorsan meg is szárad.
Hogy valójában mennyire tartós, arról sajnos nem tudok nyilatkozni, mert négy nap utána lemostam, addig viszont tökéletes volt, nem pattogott le, pedig én aztán nem kímélem a körömlakkokat :D.
Ebből is mindenképpen meg fogom nézni a több árnyalatot is, hátha találok valami különlegeset, vagy olyat, amit megdobogtatja a szívemet.
Ár: 2390 Ft

Összegezve a látottakat: a spirált imádom, a rúzst is fogom, ha találok egy hozzám passzoló árnyalatot, a körömlakk is nagyon jó, a szemhéjpúder quad viszont még kérdéses számomra, úgyhogy most még inkább várom, hogy végre megnézhessem a teljes kínálatot az üzletben.

A Revlon sminktermékek kizárólag a Müller kiemelt üzleteiben lesznek kaphatók november 23-tól (Árkád Bevásárlóközpont - december 3-i nyitást követően, Corvin, Europeum, KÖKI, Bp. Váci utca, Debrecen Kishatár út, Hódmezővásárhely, Kaposvár, Miskolc Szentpéteri kapu, Mosonmagyaróvár, Nyíregyháza, Pécs, Sopron, Székesfehérvár, Szolnok, Szombathely Szent Gellért utca, Tatabánya, Zalaegerszeg).



Ti próbáltatok már valamit a Revlon sminkek közül?
Mi az, amire mindenképpen szeretnétek lecsapni?


Szandra
Facebook Youtube Instagram Twitter BloglovinPinterest




A bejegyzésben szereplő termékeket tesztelésre kaptam.



You Might Also Like

14 megjegyzés

  1. Én most nyáron voltam külföldön, ahol a szimpla Rossmann-okban lehetett Revlon termékeket kapni, úgyhogy feltankoltam pár termékkel: két lipbutter, egy korall rúzs és egy körömlakk. Utóbbival annyira nem vagyok kibékülve, de nagyon tetszenek a termékeik, így tuti itthon is nézegetni fogom a polcokat.
    Gyorsan még linkelek is egyet, ha nem probléma: http://voroskoromlakk.blogspot.hu/2015/11/teszt-elso-revlon-termekeim-meg.html

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mint kiderült, pár Müllerben már ki vannak pakolva, én még nem láttam személyesen, de mások azt mondták, hogy valahogy olyan lehangoló látvány a kis Revlon "állvány" és a kínálat sem túl izgi :(, de én is meg akarom nézni élőben.

      Törlés
  2. De jó :) A lakkokat biztos megnézem, most már azt is tudom, melyik Müllerbe kell menni legközelebb :) Köszi az infót!

    VálaszTörlés
  3. Hú ennek a rúzsnak baromi jó színe van, szerintem nagyon jól áll :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, amúgy tényleg szép szín, de én valahogy annyira nem éreztem magaménak ezt az árnyalatot, meg nekem valahogy inkább tavaszi/nyári szín.

      Törlés
  4. Hú,ez nagyon jó kis ízelítő volt!!!! Nagyon szép lett a sminked,és a körömlakk....egyszerűen szuper!!!! Nagyon kiváncsi vagyok ezekre a termékekre,tuti megskubizom őket,ah elérhetőek lesznek!!!! Köszi a tapasztalataid!!!:-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszett. Azt az infót kaptam, hogy pár helyen már kint vannak a Revlon cuccok :).

      Törlés
  5. Csodaszép lett a smink! A körömlakkot meg egyszerűen imádom! :D

    VálaszTörlés
  6. Én is lehangolódtam :( bementem a mosonmagyaróvári Müllerbe direkt ezért, meg sem találtam amúgy. Megkérdeztem egy eladót, hogy megérkezett-e már egyáltalán, aki megmutatta és a nagy állványok oldalán egy kb. félméteres miniállványon volt kb. 10-féle termék. Pedig annyira vártam, hogy végre kipróbálhatom a kedvenc Youtube bloggerem által istenített hidratáló alapozót....de az persze nem is volt a szortimentben egyáltalán. Remélem később jönnek még termékek, mert ez így nem valami nagy durranás. :(

    VálaszTörlés
  7. egyébként az a rúzs szerintem meseszép rajtad, nagyon jól áll :)

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe