Ünnepi színek a PUPA-tól + NYEREMÉNYJÁTÉK | Készülődjünk karácsonyra!

Ahogy közelednek az ünnepek, egyre több vacsorára és bulira kap meghívást az ember: céges partyk, családi vacsorák, baráti összejövetelek, ünneplés  a rokonokkal - és mi nők persze törhetjük a fejünket minden egyes alkalommal, hogy milyen sminket készítsünk, ami passzol az adott alkalomhoz, eseményhez. Szerencsére ez az az időszak, amikor szinte fel sem tűnik, ha a szokásosnál egy kicsit fényesebb és csillogósabb a smink, sőt nyugodtan mehet több a csillámból is.
Ma a PUPA kínálatából szemezgetve mutatok Nektek néhány - na jó, rengeteg - szuper sminkterméket, amik jól jöhetnek az ünnepi időszakban. A poszt végén pedig egy gigantikus nyereményjáték is vár Titeket, mert adni jó :).




Klasszikus arany és bronzos színek
Egy valami biztos: tutira nem lövünk mellé, ha a sminkünkbe belecsempészünk egy-két fényes, arany, vagy éppen bronzos színt és a PUPA Stay Gold! ünnepi limitált kollekciója bővelkedik ilyen árnyalatokban. 

Nekem egyből kedvencem lett a négyes szemhéjpúder-paletta a 001 Classic Allure árnyalatban, amiben négy fényes árnyalatot találunk: egy krémszínt, egy pezsgőszínt, egy kissé rezes tónusú középbarnát és egy sötétbarnát.
A szemfestékek állaga nagyon bársonyos, már-már krémesen puhák, bár a legvilágosabb árnyalat egy picit darabos és darabol, így potyoghat., de nem vészes. Viszont nagyon intenzíven pigmentáltak a színek és gyönyörű szatén finisük van, csak úgy ragyognak, úgyhogy tökéletes ünnepi sminket készíthetünk vele, ahogyan azt én is tettem, ezt lentebb láthatjátok.
A paletta ebben az egy színösszeállításban elérhető 4290 Ft-ért.
A Stay Gold! kollekció része négy darab Diamond mono szemhéjpúder is, amelyek szárazon és nedvesen is használható, metálfényű szemfestékek. Nagyon tetszik a szemfestékek felülete, érdekes ez a minta, szépen kiemeli a fényüket már a tégelyben is.
De még szebbek felkenve: a 004 Golden Delight egy csodaszép pezsgőszín, amit simán el tudok képzelni akár highlighterként is, annyira finom a textúrája. De a 001 Black Refined az igazi durranás: ez egy feketébe hajló sötétszürke nagyon finom ezüst csillámokkal, amik gyönyörűen szikráznak a fényben. Nagyon dögös és tökéletes alkotóeleme lehet mondjuk egy szilveszteri sminknek. Viszont ezzel vigyázni kell, ha szárazon használjuk, mert potyogós, úgyhogy mindenképpen tegyünk sminkeléskor a szemünk alá valamit, ami felfogja a lehulló csillámokat.
Kapható négy árnyalatban 3290 Ft-ért.
És természetesen nem maradhat ki a highlighter sem - ha már aranyról és csillogásról van szó.  
A PUPA Stay Gold! highlighter egyszerűen álomszép, én már a csomagolásánál elakadtam, amikor megláttam a boltban, pedig az igazi ámulat csak akkor jött, amikor kipróbáltam.
Igen, ez egy aranyfényű highlighter, amitől kicsit meg is ijedtem a boltban, amikor felkentem a kézfejemre, hogy talán sok lesz... De ugyanakkor annyira finom a textúrája és annyira gyönyörűen szikrázik hogy nem tudtam otthagyni.
És milyen jól tettem, ugyanis gyönyörűen el lehet dolgozni a bőrön, így nagyon természetes hatást lehet elérni vele, talán valamennyire látszódik a lenti sminkfotókon is. Én úgy használom, hogy miután felvittem a pirosítót, egy kisebb fejű ecsettel felteszem a highlightert a pirosító fölé az arccsont legkiemelkedőbb részére, majd egy tiszta ecsettel szépen összedolgozom őket és így tényleg nagyon szépen az összhatás, káprázatos, ahogyan megcsillan rajta a fény.
És mivel a PUPA gigantikus csomagjában is érkezett hozzám ebből a highligterből, így egy szerencsés olvasóm meg is nyerheti, de erről majd lentebb :).
Kapható ebben az egy árnyalatban 4290 Ft-ért.

Drágakő árnyalatok
Az ünnepi időszakban bátran elővehetjük az olyan erőteljesebb színeket is, mint a smaragdzöld, zafírkék és hasonló árnyalatok. Szerencsére a PUPA állandó kollekciójában rengeteg ilyen színt találunk, csak győzzünk választani.
A VAMP! Wet & dry szemhéjpúdereket már többször is dicsértem Nektek, bár azt kell mondanom, az egyes árnyalatok textúrája eltérő lehet. Ez a kettő, amit most mutatok, kissé porol és potyoghat is: a 301-es Mint, ami egy csodás türkizzöld, annyira nem vészes, de a 404-es Luxurious silvernél már a kis tégelyben is látszódik, hogy "száll" mindenfelé, úgyhogy óvatosan kell vele bánni sminkeléskor. Viszont kárpótol minket a magas pigmenttartalom, az élénk szín és a gyönyörű fény, amit ez a két szín is nyújt.
A Vamp! Wet & dry szemfestékek 54 árnyalatban és két különböző finisben kaphatók 2890 Ft-ért.
A Vamp! Compact duo szemfestékek közül talán ez 011-es Rock Violet a legélénkebb és legfeltűnőbb párosítás. Nem kell megijedni tőle, nem kell feltétlenül az egész szemhéjon használni, hiszen csodásan mutat úgy is, ha csak egy keveset besatírozunk az alsó szempillák tövébe, ez nagyon fel tudja dobni a sminkünket.
Az az igazság, hogy én sokkal intenzívebb pigmentáltságra számítottam, különösen a kék lepett meg, hiszen a palettában annyira élénk, hogy majd' kiugrik, de felkenve sajnos eléggé "vérszegény" ... bár szerintem nedves ecsettel előcsalogatható a palettában látható élénk szín. A lila azért pigmentáltság szempontjából jobban teljesít, viszont nem igazán egyenletes a textúrája, így kissé porol és potyog. Viszont nagyon tetszik, hogy kékes fénye van, igazán különleges szín.
A Vamp! Compact duo szemfesték 18 változatban kapható 3590 Ft-ért.
Nem maradhat ki néhány szuper szemcerka sem a felhozatalból, pláne hogy itt is nagy a választék és gyönyörű színeket találunk.
A Stay Gold! limitált kollekcióban érkező Multiplay szemceruzából én kettőt kaptam tesztelésre és egyszerűen imádom őket. Nagyon puha, már-már géles textúrájuk van, szépen pigmentáltak, könnyedén siklanak a bőrön és a ceruza végén található kis szivacs segítségével könnyedén el is satírozhatjuk őket. A 68-as Golden Light egy szépséges arany, a 66-os Black refined pedig egy csillámos fekete, tökéletesen passzolnak a fentebb bemutatott Stay Gold! Diamond mono szemhéjpúderekhez. Ezen kívül még egy árnyalat kapható a Stay Gold! kollekció részeként 2290 Ft-ért, de az állandó termékek között is megtaláljátok a Multiplay szemcerkákat 30 különböző színben.
A Pupa Easy Liner Eyes szemceruzák klasszikus kajal szemcerkák, kevésbé puhák, mint az előbb említett Multiplay-ek, de azért még így is egészen kellemes az állaguk, nem karcolnak és szépen pigmentáltak. Egészen elképesztő, hogy 60 árnyalatban és 3 különböző finisben (matt, gyöngyházfényű, fémes) kaphatóak 1990 Ft-ért. A képen fentről lefelé a 109-es Copper, ami egy fémes finisű, rezes barna szín, a 444-es Bluette, ami egy matt finisű, nagyon élénk királykék árnyalat, valamint a 333-as Plum, ami egy gyöngyházfényű szilvalila.
Az elmaradhatatlan piros
Sokaknak nem is ünnep az ünnep piros ajkak nélkül és én is egyet értek ezzel, mert ez koronázza meg igazán az alkalmi sminket. Fontos, hogy ha az ajkakra élénk színt választunk, akkor előtte érdemes színben passzoló ajakkontúr ceruzával körberajzolni, sőt ki is tölteni az ajkakat. A PUPA Easy Liner Lips ajakceruza lágy és krémes, de mégis nagyon intenzív a színe és tartós is. A 12 árnyalatban kapható cerkából ez itt most a 011-es Deep red árnyalat, ami egy tüzes piros. Ára 1990 Ft.
Szerintem eddig akárhányszor matt ajakkencéről írtam, mindig leírtam, hogy annyira nem kedvelem ezeket a termékeket, mert valahogy úgy érzem, hogy a matt ajkak annyira nem állnak jól nekem. De most a Pupa Stay Gold! I'm Matt Lip fluidjaiból két olyan árnyalatot kaptam, hogy oda meg vissza vagyok értük. Itt most a 003-as Charming Burgundy-t láthatjátok, illetve ezt használtam a smink elkészítéséhez is, egyszerűen káprázatosan szép. A textúrája nagyon kellemes, krémes, a finise amolyan bársonyos matt, és a hát a színe az gyönyörű.
A Stay Gold! kollekcióban három árnyalatban kapható a I'm Matt Lip Fluid, de egyébként megtaláljátok a PUPA állandó kínálatában is 20 különböző színben 3290 Ft-ért.
És íme az ünnepi smink, amelynek főszereplői a Stay Gold! négyes szemhéjpúder-paletta, a highlighter és az I'm Matt Lip Fluid.
Csillogó körmök
Természetesen a körmöket sem hagyhatom ki, két igazán ünnepi színt választottam, mindkettő a Stay Gold! limitált kollekció része. A 135 Luxurious Gold árnyalatú Lasting Color Gel lakk szépen fed két rétegben, gyorsan szárad, és ez a finoman csillámló, erőteljes arany szín tökéletesen passzol a karácsonyi hangulathoz. Annyira nem értek hozzá, de talán nyomdázni is lehet rá, de lehet, hogy valaki majd jól megcáfol kommentben :D.
A másik gyönyörűség a Diamond Dust lakk a 001 Glowing Black árnyalatban. Itt a képen önmagában, három rétegben látható, de szerintem érdemes alákenni mondjuk egy fekete, vagy sötétbordó körömlakkot, szerintem úgy még szebben mutat és jobban látszódnak a piros csillámok.

És ahogyan ígértem, nyereményjátékkal zárom ezt a bejegyzést. A PUPA rendkívül nagyvonalú velünk bloggerekkel, és elképesztő mennyiségű sminket küldtek már több alkalommal is, amit ezúton is nagyon köszönök nekik. De mivel vannak köztük olyan árnyalatok, amik annyira nem állnak közel hozzám, vagy éppen olyan dolgok, amiket én magam is megvásároltam, úgyhogy kettő van belőle, így szeretném megosztani Veletek ezt a sok szépséget, egészen pontosan négy szerencsés olvasómmal.
A játékban való részvétel feltételei:
1. Legyél a blog feliratkozott olvasója. (Itt a blogon jobb oldalon találod a "Feliratkozás a webhelyre" gombot, arra rákattintva lehetsz rendszeres olvasóm, ha még nem vagy az. :)
2. Kommentelj ide a blogbejegyzés alá, hogy a képen látható négy csomag közül melyiket szeretnéd megnyerni (lentebb olvashatod a csomagok tartalmát), valamint az emailcímedet, amin értesíthetlek, ha Te vagy a szerencsés nyertes.
A játékra november 30. éjfélig lehet jelentkezni, ezután sorsolok és frissíteni fogom ezt a bejegyzést a nyertesek nevével, valamint a megadott emailcímen értesítem őket. 
Sok szerencsét <3! 

A szerencsés nyertesek:
baboo, Eszter György, Kriszta Mátyus, Szimonetta Fehér
Gratulálok, írtam Nektek emailt :)! 

1. csomag: PUPA Stay Gold! Highlighter, PUPA I'm Matt Lip Fluid 050
2. csomag: PUPA Stay Gold! Lasting Color Gel körömlakk 134, PUPA VAMP! Compact szemhéjpúder 603, PUPA I'm Matt Lip Fluid 072
3. csomag: PUPA Stay Gold! Golden Plumage körömlakk 001, PUPA VAMP! Compact szemhéjpúder 101, PUPA I'm Matt Lip Fluid 071
4. csomag: PUPA VAMP! Compact szemhéjpúder 703, PUPA I'm Matt Lip Fluid 033, PUPA Easy Liner Eyes szemceruza 559




Remélem sikerült ihletet meríteni ebből a bejegyzésből
az ünnepi sminkhez :)!


Szandra
Facebook Youtube Instagram Twitter BloglovinPinterest




A bejegyzésben szereplő termékek egy részét tesztelésre kaptam.



You Might Also Like

300 megjegyzés

  1. Szia Szandra,

    A 4.csomagot választanám!
    gelencserzsuzsanna@gmail.com

    Szép napot!

    VálaszTörlés
  2. A 2. csomagnak nagyon tudnék örülni. :)
    Köszönjük a lehetőséget!

    ankamoja89@gmail.com

    VálaszTörlés
  3. Szia Szandra! :)

    Az 1. csomagot szeretném :)
    kami.lla5553@gmail.com

    Köszönöm szépen a lehetőséget!

    VálaszTörlés
  4. Gyönyörűek ezek a Pupa cuccok, mindig elhatározom, hogy elkülönítem a fizetésem egy részét egy Pupás ámokfutásra, de eddig nem jött össze. :)

    A játékra jelentkeznék, a 3-as csomag tetszik a legjobban. katacita@gmail.com az email címem.
    Köszi a játékot!

    VálaszTörlés
  5. Az első csomagnak örülnék leginkább ♥

    VálaszTörlés
  6. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  7. Kedves Szandra,
    Az 1.csomagot választanám.
    varga.biborka@gmail.com

    VálaszTörlés
  8. Nagyon szép, és igazán ünnepi megjelenést kölcsönző termékeket mutattál be a posztban. Köszönjük a nyereményjátékot, én az 1. csomagnak szívből örülnék. :)
    Az elérhetőségem: dressylipstick@gmail.com

    VálaszTörlés
  9. A második kis csomagocskát választanám :)
    franciska2000@gmail.com

    Köszönöm a lehetőséget! :)

    VálaszTörlés
  10. A harmadik csomag a legszebb, szerintem. Az e-mail cimem: izabella_gradinescu@yahoo.com

    VálaszTörlés
  11. Szia Szandra! Én a 2. csomagnak örülnék nagyon!
    Az e-mail címem: zsofia.csoman@hotmail.hu
    Köszi a lehetőséget! :)

    VálaszTörlés
  12. nagyon köszi a játékot ismét. :) a 2. csomagot választanám.
    Most már alig várom, hogy Pupa üzlet közelébe kerüljek és jól bevásárolhassak, nagyon jó cuccok vannak. :) A szemceruzák a legújabb kívánságlistásaim :)

    loracskablog kukac gmail pont com

    VálaszTörlés
  13. Szia!
    A 2. csomagnak (PUPA Stay Gold! Lasting Color Gel körömlakk 134, PUPA VAMP! Compact szemhéjpúder 603, PUPA I'm Matt Lip Fluid 072) nagyon tudnék örülni. :)
    e-mail cím: zsufie92@gmail.com

    VálaszTörlés
  14. A második csomagot szeretném. :)
    vajdakitti1999@gmail.com

    VálaszTörlés
  15. Szia!
    Nagyon köszönöm a lehetőséget, az első számú csomag tetszik a legjobban, az a highlighter gyönyörűséges :)
    markovics.klau@gmail.com

    VálaszTörlés
  16. Szia!

    Én az 1. csomagot szeretném a legjobban. :)
    gyongyver.kosa@gmail.com

    Gyöngyvér

    VálaszTörlés
  17. Kedves Szandra!

    Ha én lennék az egyik szerencsés, az 1. csomagnak örülnék a legjobban. :)
    E-mail címem: eniko.borsits@gmail.com

    Köszönjük ismét a szuper nyereményjátékot!

    VálaszTörlés
  18. Szia, én az egyes csomagot szeretném! :)
    katanagy91@icloud.com

    VálaszTörlés
  19. Szia!
    Az 1. csomagnak örülnék a legjobban, ha megnyerném. :)
    E-mail címem a következő: timiharos@gmail.com
    Szép napot!

    VálaszTörlés
  20. Szia! :)
    Köszönet a lehetőségért. Az 1. csomagnak nagyon örülnék.
    molnarregina2@gmail.com

    VálaszTörlés
  21. Szia Szandra!
    Ha én lennék az egyik szerencsés, az 1.-es csomagot választanám. :)
    Az e-mail címem: csaxi13@gmail.com

    VálaszTörlés
  22. Szia!
    Köszönjük a lehetőséget, nagyon rendes tőled, hogy mindig gondolsz sz olvasóidra! :)
    Én az 1-es csomagot szeretném, e-mail címem toth.tunde9402@gmail.com

    VálaszTörlés
  23. Kedves Szandra! :)
    A 2. csomagot szeretném megnyerni.
    kemenyjudit93@gmail.com

    VálaszTörlés
  24. Szia! Köszönjük a lehetőséget, én is szeretnék jelentkezni! A 4-es csomagnak nagyon örülnék, nagyon régóta ki szeretnék próbálni egy ilyen élénk narancsos szájravalót, és a szemceruzák is gyorsan fogynak nálam! :) Az e-mail címem: remenyipepe@vipmail.hu

    VálaszTörlés
  25. Szia Szandra! :)
    A 2.csomagot szeretném. :)
    E-mail cím: bokorbogi93@gmail.com
    Köszönöm a lehetőséget! :)

    VálaszTörlés
  26. Szia Szandra,
    köszönet a játékért!
    1000 éve olvaslak, de bloglovinon követtelek eddig csak, most ez is orvosolva lett :)

    Nagyon örülnék, ha jönne egy mail a nagy.agnes.hun@gmail.com -ra, hogy az 1-es csomag boldog tulajdonosa lehetek! :

    VálaszTörlés
  27. a 1.-es csomagnak örülnék:)
    nagyritavagyok@gmail.com

    VálaszTörlés
  28. Szia Szandra!

    Arra a higlighterre borzasztóan fáj a fogam... Annyira különleges! Az 1. csomagot szeretném, de nagyon-nagyon-nagyon!

    Egyébként ez a bejegyzés egy csoda volt, csak arra eszméltem, hogy csorog a nyálam, és olyat is azonnal meg akarok venni, amit amúgy első ránézésre egyáltalán nem találtam érdekesnek. Csoda fotók sikerültek, és mindenről megtudtam mindent, amire kíváncsi voltam. Köszi a lehetőséget :*

    ingrid.gerenda@gmail.com

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajj Ingrid annyira köszönöm a kommentedet, annyira jól esett, egy ilyen kommentért már megérte dolgozni ezzel a bejegyzéssel <3 :)!

      Törlés
  29. Szia Szandra!

    Köszi a lehetőséget!
    A 4. csomagot szeretném megnyerni, az a narancsos árnyalat nagyon kíváncsivá tett. :)

    evelin.vajda@gmail.com

    VálaszTörlés
  30. Szia Szandra!
    Az 1. csomag tetszik a legjobban :)
    Email címem: szecsi.annamaria1@gmail.com

    VálaszTörlés
  31. Kedves Szandra!

    A 4. csomagot választanám:-)
    fodmonika@gmail.com

    Köszönöm a lehetőséget! :-)

    VálaszTörlés
  32. Szia!

    Az első csomagot szeretném választani :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Email cím lemaradt:

      ada.csernak@gmail.com

      Puszi :)

      Törlés
  33. A 3-as csomagot szeretném megnyerni. :)

    fagnes1985@gmail.com

    Köszi a lehetőséget!

    VálaszTörlés
  34. Szia!
    Én is az 1-es csomagot szeretném megnyerni és az email címem:
    encsi00@ gmail.com! :)

    Köszönjük a játékot!! ^^

    VálaszTörlés
  35. Szuper nyeremények! Én a 3. csomagnak örülnék a legjobban. :)
    takacsnora2@gmail.com
    Köszi a felajánlást!

    VálaszTörlés
  36. Szia!
    Az első csomagot választanám :)
    fenyeskitti@gmail.com

    VálaszTörlés
  37. Szia, Én a 2-es csomagot szeretném. biscuits1976@gmail.com
    Szuper jó az írás nagyon szeretem a blogod.

    VálaszTörlés
  38. Szia, Én a 2-es csomagot szeretném. biscuits1976@gmail.com
    Szuper jó az írás nagyon szeretem a blogod.

    VálaszTörlés
  39. Szia!
    En a 3-as csomagot szeretnem.Meg nincs Pupa termekem,orulnek,ha kiprobalhatnam oket :)
    pordan.kitti@gmail.com

    VálaszTörlés
  40. A 3. csomagot nagyon szeretném.Még sose szerettem volna ennyire nyerni:)
    bodinikoletta87@gmail.com

    VálaszTörlés
  41. Szia :) Szeretnék én is jelentkezni, az 1. csomag a legcsábítóbb *-*

    VálaszTörlés
  42. Szia!

    Én az 1. csomagot szeretném megnyerni! :)
    szukhentrunkd@gmail.com
    Csak így tovább:
    Dóra :)

    VálaszTörlés
  43. Szia! :)
    A 4. csomagot szeretném.
    gabriella.turcsek@gmail.com
    Köszönöm a lehetőséget!

    VálaszTörlés
  44. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  45. Szia Szandra!

    Én a 3. csomagnak örülnék a legjobban :)
    k.sutyam@gmail.com

    Köszi a játékot! :)
    Kriszta

    VálaszTörlés
  46. Szia Szandra!

    (Egy kommentet már írtam, de véletlenül kitöröltem :D)
    Az 1. csomagot szeretném.
    1839.lexii@gmail.com

    Köszi a lehetőséget!
    Nagyon szép lett a smink, igazán ünnepi :)

    Lexi

    VálaszTörlés
  47. Szia. A 4.csomagot szeretném.
    wtf.fanni@hotmail.com
    Köszönöm a lehetőséget! :)
    És egyébként szerintem nagyon jól áll a matt rúzs is! :)

    VálaszTörlés
  48. Szia Szandra!

    A második csomagnak tudnék a legjobban örülni.
    fruzsi.bukszar@gmail.com

    Köszi a játékot!

    VálaszTörlés
  49. Szia!
    Köszönjük a játékot! A 3. csomagnak örülnék, de nagyon. :D
    e-mail: ebnerjano@gmail.com

    VálaszTörlés
  50. Szia :) Előre is kellemes készülődést nektek az ünnepekre!:) Én az első csomagot szeretném, e-mail: ritabokros96@gmail.com

    VálaszTörlés
  51. Szia Szandra! :)

    A 4. csomagot szeretném :)
    e-mail: angelabalogh2@gmail.com

    Köszönöm szépen a lehetőséget!

    VálaszTörlés
  52. Szia! Fel vagyok iratkozva a blogodra . email: redakkrisztinaa@gmail.com
    1. csomag: PUPA Stay Gold! Highlighter, PUPA I'm Matt Lip Fluid 050 szeretném. Köszi a lehetőséget! :)

    VálaszTörlés
  53. Az 1. csomagot szeretném megnyerni, mert abban van az áhított highliter, amit egyébként nálad láttam meg először, rögtön szerelembe is estem, de kicsit sokallom az árát, így lemondtam róla nagy nehezen. Erre most tessék, itt a lehetőségem! :))


    fano.fruzsi@gmail.com

    VálaszTörlés
  54. Szia Szandra!

    Az 1-es csomagot szeretném, mivel az segìtené leginkább könnyebbé tenni az ünnepi készülődést smink terén. Baba mellett Te is tudod, hogy kevesebb időnk van sminkelésre. 😉 E-mail cìmem: xandra.h86@gmail.com. További jó készülődést és hasonló blogbejegyzést!
    Üdvözlettel: Horváth Alexandra

    VálaszTörlés
  55. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  56. Szia!

    A 2. csomagot szeretném megnyerni :)
    orszii@freemail.hu

    VálaszTörlés
  57. Szia! :)
    Én az 1. csomagot szeretném.
    csapogretadiana@gmail.com

    VálaszTörlés
  58. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  59. Szia, az 1. csomagot szeretném, fel vagyok iratkozva. :)
    mtimea19@hotmail.com

    VálaszTörlés
  60. A 4-es csomagot szeretném megnyerni:)
    elgesemese@gmail.com

    VálaszTörlés
  61. 2. csomagnak nagyon örülnék.
    az E-mail címem pedig: delfi@citromail.hu

    VálaszTörlés
  62. 1. csomagot szeretném
    Az email címem: kovacs.zsofia0513@gmail.com

    VálaszTörlés
  63. Szia!
    Szeretnék jelentkezni a játékra:)
    Fel vagyok iratkozva a blogodra Niki Beauty94 néven és a 2-es számú csomagnak örülnék a legjobban de persze az összes nagyon tetszetős.
    E-mail címem: nikiboros94@freemail.hu

    VálaszTörlés
  64. A 4. csomag nagyon birizgálja a buksim... :)
    szimica93@gmail.com

    VálaszTörlés
  65. Kedves Szandra,
    a 4. csomagnak örülnék a legjobban :)
    Köszi a lehetőséget!
    ratina88@gmail.com

    VálaszTörlés
  66. A 2. csomagnak nagyon örülnék. :)
    Köszönjük a lehetőséget!
    E-mail cím: kovesdi.iza@gmail.com

    VálaszTörlés
  67. Szia :) a 2. csomagot szeretném,emailem: safar.adel@gmail.com

    VálaszTörlés
  68. Szia! A 4.csomagnak örülnék a legjobban. Köszönöm a lehetőséget! :) ❤ szollosi.zsanna@gmail.com

    VálaszTörlés
  69. Szia! A 2. csomag a legszimpatikusabb, így azt szeretném megnyerni :)
    nagy.vica89@gmail.com

    VálaszTörlés
  70. Szia Szandra! A 2. csomag nagyon érdekelne :D Köszönöm a lehetőséget <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mail címemet elfelejtettem ><" ballanikolett17@gmail.com

      Törlés
  71. Szia! Az 1. csomagot szeretném! :) E-mail címem: sweet.kata3@gmail.com. Köszönöm a lehetőséget:)

    VálaszTörlés
  72. Szia!
    1-es csomagot szeretném.
    szabinatoth64@gmail.com

    VálaszTörlés
  73. Én a 4. csomagnak örülnék a legjobban :)
    linyah@freemail.hu

    VálaszTörlés
  74. A 4. csomagot szívesen elfogadnám :)
    Az e-mail címem: ihracskakitti@gmail.com

    VálaszTörlés
  75. Szia!😊
    Èn a 4.csomagba szerettem bele 😊
    Köszönjük a jàtèkot és az ihletet 😊
    vikicska@freemail.hu

    VálaszTörlés
  76. jaj de nehéz választaniii!
    dee a 4. csomagot szeretném : )
    ezsiasmeli@gmail.com

    VálaszTörlés
  77. Kedves Szandra!
    A 4. csomagnak tudnék nagyon örülni :)
    Köszönöm a lehetőséget! :*
    gabyca34@ gmail.com

    VálaszTörlés
  78. Szia Szandra!
    A nagyon sokat gondolkodtam de arra jutottam hogy a 2.csomagot szeretném megnyerni.:)
    vargainez1994@gmail.com

    VálaszTörlés
  79. Én az 1-es csomagot szeretném megnyerni! :) Mail-címem:szeghalmidori@gmail.com

    VálaszTörlés
  80. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  81. Szia Szandra!:)
    Jelentkezni szeretnek a nyeremenyjatekra, az elso csomagocskanak orulnek!:)
    E-mail cimem: toth_evelin_vivien@hotmail.com

    VálaszTörlés
  82. Szia! Én az 1-es csomagnak örülnék :)
    csela19@gmail.com

    VálaszTörlés
  83. Szia Szandra !
    Köszönjük szépen a játékot a lehetőséget ! :)
    Mind nagyon szépséges, de a 2.-es csomagnak nagyon örülnék :)
    ancsa.gelanyi@gmail.com

    VálaszTörlés
  84. Takács Viktória2015. november 19. 18:15

    Szia! Az én választottam: 3.

    Üdv.: Viki

    vikci.weaver@gmail.com

    VálaszTörlés
  85. Szia! A 2. csomagot szeretném megnyerni!
    kulcsar.eszter86@gmail.com

    VálaszTörlés
  86. Szia! A 2. csomagnak nagyon örülnék ☺
    n.anett1020@gmail.com

    VálaszTörlés
  87. Szia!
    Én a 4. csomagnak örülnék a legjobban:)
    franciska.wittmann@gmail.com

    VálaszTörlés
  88. Szia!
    Én a harmadik csomagnak örülnék a legjobban :)
    e-mail: peccipetri@gmail.com
    Köszönjük a játékot! :)

    VálaszTörlés
  89. Szia. Én a 2-es csomagnak örülnék.
    dora.antonovics@gmail.com

    VálaszTörlés
  90. Szia Szandra,
    köszönjük a játékot :)))
    Az 1. csomagért szállnék versenybe :)

    glitterfingersss@gmail.com

    VálaszTörlés
  91. Szia!
    Én az első csomagnak örülnék a legjobban.
    Köszönjük az újabb játékot!:)
    kyttee90@gmail.com

    VálaszTörlés
  92. Szia!
    Én egy új olvasód vagyok, a youtube-on tévedtem valahogy a videóidhoz és annyira megfogott a hangulatuk, hogy szinte mindet meg is néztem. :)
    Ez az első játék amiben részt veszek, bízom a kezdők szerencséjében :)
    Az első csomagba szerelmesedtem bele a legjobban, de bármelyiket szívesen elfogadnám: )
    Köszi a lehetőséget! Eszti
    virageszti8@gmail.com

    VálaszTörlés
  93. Szia!
    Köszönjük ezt a játékot!
    Én a 2. csomagnak örülnék a legjobban :)
    townsend.erika66@gmail.com

    VálaszTörlés
  94. 4. csomag lapathkatalin@gmail.com

    VálaszTörlés
  95. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  96. Szia Szandra!
    Köszönjük a lehetőséget. A 2. csomagnak nagyon örülnék. :)

    virag.varga0805@gmail.com

    VálaszTörlés
  97. Szia Szandra! A 4. csomagra pályáznék :) tmelcsi@vipmail.hu

    VálaszTörlés
  98. Szia!

    A 2-es csomagnak nagyon örülnék :)
    ekribaniger@gmail.hu

    VálaszTörlés
  99. Szandra!Elkényeztetsz minket :) A 4.csomagnak örülnék nagyon de nagyon!
    puskas.noemi88@gmail.com

    VálaszTörlés
  100. Szia Szandra!

    Huu...gyonyoru ajandekokat, csomagokat allitottal ossze ismet. Nehez kozuluk egyet valasztani.
    En legszivesebben a 2. szamu csomagnak orulnek a legjobban. :-))
    Email cimem: szilvia.papp83@gmail.com

    Koszonjuk a lehetoseget! :-)
    Szep napot!

    VálaszTörlés
  101. A 3. csomagocskát választanám, de mindegyik nagyon szuper! Köszönjük! dindori@gmail.com

    VálaszTörlés
  102. Szia!

    Köszönjük a lehetőséget, én a 2-es szettet választanám. Email: gazdagodjon60@gmail.com.

    VálaszTörlés
  103. Szia! Gyönyörűek ezek a Pupa termékek!
    A 2. csomagot szeretném megnyerni!
    aprosag42@gmail.com
    Nagyon köszönöm a lehetőséget! :)

    VálaszTörlés
  104. Kedves Szandra!

    A 2. csomagot szeretném megnyerni :) Köszönöm, hogy ismét sorsolsz ajándékokat !! :)
    noemi.szegedi@gmail.com

    VálaszTörlés
  105. Szia!
    Én a 2. csomagot szeretném megnyerni! :)
    krisztina.t25@gmail.com :)

    VálaszTörlés
  106. Szia!
    Én a 4. csomagot szeretném megnyerni :)
    bernadettechelon@gmail.com

    VálaszTörlés
  107. 4. Ajándék csomagot szeretném megnyerni. Szilvia0324@gmail.com

    VálaszTörlés
  108. 4. Ajándék csomagot szeretném megnyerni. Szilvia0324@gmail.com

    VálaszTörlés
  109. Szia Szandra!
    Én a 2. csomagot szeretném megnyerni
    e-mail cím: dora.baksay@gmail.com

    VálaszTörlés
  110. Szia Szandra!
    Noémi M. néven vagyok feliratkozva és az 1. csomagot választanám. :)
    E-mail címem: missmacskusz@gmail.com
    Köszönöm a lehetőséget!

    VálaszTörlés
  111. Szia Szandra! :)
    Az első csomagnak örülnék a legjobban. puszi
    email: kardos.valentina95@gmail.com

    VálaszTörlés
  112. Szia Szandra!
    A 3. csomaghoz hasonló színvilágú termékeim nem igazán vannak, így azt pályáznám meg. Nem sokat kommenteltem még a posztjaidhoz, pedig kellett volna, hiszen rengeteget elolvastam közülük. Hiányzott a szokásos Lilis bejegyzésed, hiába vagyok csak 20 éves, imádom a beszámolóidat olvasni róla. Csak így tovább! :3
    nusysan@gmail.com

    VálaszTörlés
  113. Szia Szandra!
    A 2. csomagnak örülnék a legjobban :)
    email címem: edundi95@gmail.com

    VálaszTörlés
  114. Szija! Nekem az 1., a highlighteres csomag tetszik a legjobban, régóta szemezek a benne található highlighterrel, de a Pupa bolt elég messze van tőlem, így kicsit bonyolult lenne a megvásárlása. Örülnék, ha kipróbálhatnám :). nikolett.lako@gmail.com

    VálaszTörlés
  115. Szia! Én a második csomagnak örülnék. :)
    e-mail: kozmavivi021@gmail.com

    VálaszTörlés
  116. 3 😊
    Nagyon köszi a lehetőséget!! 😊

    VálaszTörlés
  117. Szia! Én a 2-ik csonagot tudnám a fa alatt elképzelni. :)
    biroboglarka1106@gmail.com
    Köszönjük szépen a lehetőséget! :)

    VálaszTörlés
  118. Szia Szandra!
    A 4.csomagot szeretném megnyerni.Köszi újra a remek játékért!
    rena.f1.lover@gmail.com

    VálaszTörlés
  119. Szia Szandra!
    Én a harmadik csomagot szeretném. :)
    e-mail: galheni4@citromail.hu

    VálaszTörlés
  120. Szia!
    Nekem a 2. csomag szimpatikus! Köszi a játékot, múltkor nem sikerült a Pupa-s játékban nyerni, talán most sikerül és betehetem őket a karácsonyfa alá! :)
    bozokinetta@gmail.com

    VálaszTörlés
  121. Szia! Én a harmadik csomagnak örülnék nagyon!
    e-mail címem: bettysmith@freemail.hu

    VálaszTörlés
  122. Szia! A 4es csomagot választanám. Mail: petrakk@citromail.hu

    VálaszTörlés
  123. Szia Szandra!

    Nekem a második csomag tetszik a legjobban.
    e-mail: papp.eszter89@gmail.com

    VálaszTörlés
  124. Szia Szandra. A 3. Csomagot szeretném megnyerni. :)
    laura.barna95@gmail.com

    VálaszTörlés
  125. Szia! Nekem is az 1es lenne a befuto. Mail: dkemecsei@yahoo.com

    VálaszTörlés
  126. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  127. UHHHH... Ez maga a mennyország, de jó lenne megnyerni valamelyik csomagot. A bejegyzés pedig nagyon tetszik. Annyi jót olvastam láttam a puppáról, de sajnos a környezetembe nincs lehetőség megvásárolni, pedig annyira szeretném. Ezek a folyékony ajakrúzsok *.* Teljesen el vagyok ájulva tőlük, na meg a Highlighter. ÚÚÚR ISTEEEN... :D Nagyon nagyon örülnék az 1. csomagot (1. csomag: PUPA Stay Gold! Highlighter, PUPA I'm Matt Lip Fluid 050).
    Az email címem pedig: sz.nikolett92@gmail.com

    VálaszTörlés
  128. Szia! Köszi a lehetőséget, én az 1. csomagra pályáznék. :)
    sedeey.nagy@gmail.com

    VálaszTörlés
  129. Szia Szandra! Az első csomagot szeretném nagyon-nagyon :)

    VálaszTörlés
  130. Kedves Szandra!
    Én azt hiszem, a második pakknak örülnék a legjobban, de azért elég nehéz a választás :D De maradjunk csak a másodiknál :)
    Szerintem én már korábban feliratkoztam a blogra, de azért megtettem még egyszer, biztos ami biztos :)
    Gyönyörű lett a sminked! Csodaszépen áll :)
    Jaj, az emailcímem tajtizsu@gmail.com.
    Köszi szépen!

    VálaszTörlés
  131. Szia Szandra!
    Leginkább a 2. csomag nyerte el a tetszésem, azt szeretném megnyerni. :)
    koszegi.leda@gmail.com

    VálaszTörlés
  132. Szia! A 4. Csimagocskára neveznék be :)) viktoria.vrd93@gmail.com

    VálaszTörlés
  133. Szia Szandra!

    Az 1. csomagot szeretném megnyerni :)
    Köszi a lehetőséget!
    Email-cím:varhelyivera@gmail.com

    VálaszTörlés
  134. Szia!

    Köszönjük a lehetőséget! A 2. csomagnak örülnék! :3
    E-mail: nemethviki11@citromail.hu

    VálaszTörlés
  135. Szia! Gyönyörűséges dolgokról írtál, minden eszméletlenül szép. Eléggé meghozta a kedvem a Pupához, eddig még semmit nem vettem náluk.
    Az első csomagocska tetszene leginkább :)
    gigi.szala@gmail.com

    VálaszTörlés
  136. Szia Szandra!

    Az 1. csomag a number one, egyértelműen :)
    Email: salatadel@gmail.com
    Köszi szépen!

    VálaszTörlés
  137. A bejegyzés minden igényt kielégít 😜 Olyan sok bejegyzésben más blogon elmarad az ár ami lássuk be elég fontos tényező főleg , hogy tudjuk hogy osszuk szorozzuk 😉.
    Én a 4 csomagot próbálnám ki szívesen evakuli2007@gmail.com

    VálaszTörlés
  138. Szia Szandra! :)
    Annyira gyönyörűek ezek a termékek, és a bejegyzés nagyon jól bemutatta őket. :)
    Én a 4. csomagnak örülnék a legjobban!
    E-mail: p.kriszti93@freemail.hu
    Köszönöm a lehetőséget! :))

    VálaszTörlés
  139. 4-es csomi ....♥♥♥♥
    karinikol81@gmail.com
    Köszi Szandra!!!! ♥♥♥

    VálaszTörlés
  140. Szia Szandra!
    Nagyon köszönjük a lehetőséget! Álom szépek a termékek, elég nehezen tudtam választani, de végül úgy döntöttem, hogy a 2. csomagnak örülnék a legjobban :)
    A címem pedig: gyulaipetra@hotmail.com

    VálaszTörlés
  141. Szia Szandra!
    Köszönöm a lehetőséget, mindegyik csomag nagyon tetszik, de az 1.-nek különösen örülnék :)
    Zsófia Főző néven követlek és az e-mailcímem: zsofiafozo@gmail.com

    VálaszTörlés
  142. Szia Szandra!

    4-es csomagot választom.

    Üdv,
    Barbi
    zsbarbie@gmail.com

    VálaszTörlés
  143. Szia,

    A 3. csomagnak örülnék a legjobban! :)
    Email címem: rendes.anna@citromail.hu

    Köszönöm a lehetőséget! ^^

    VálaszTörlés
  144. Szia Szandra!
    Az első csomagot választanám, ha Fortuna is egyetért vele.
    koronczaine.anett@gmail.com
    Köszönöm a lehetőséget.

    VálaszTörlés
  145. Szia!

    A 2. csomagot szeretném.

    csevee@gmail.com

    Üdv: Lili

    VálaszTörlés
  146. Szia Szandra!
    Nagyon jól néznek ki ezek a Pupa termékek, amiket bemutattál most nekünk.
    A 4. számú szettet szeretném, ha a szerencse is úgy akarja. E-mail: marcsi568@gmail.com
    Köszönöm!
    Marcsi

    VálaszTörlés
  147. Szia, az első csomagnak örülnék a legjobban, az emailcímem: reka.svertecki@gmail.com

    VálaszTörlés
  148. Szia Szandra!

    Ha én lennék az egyik nyertes akkor az
    1. csomagot: PUPA Stay Gold! Highlighter, PUPA I'm Matt Lip Fluid 050 - választanám.

    kejlatunde@freemail.hu

    Puszi
    Tündi

    VálaszTörlés
  149. Nagyon szép lett ez a karácsonyi sminked. Mikor csinálsz újra sminkes videot? Úgy hiányolom őket. :(

    Nagyon szívesen jelentkeznék a játékra, az 1-es csomagnak örülnék legjobban. E-mail címem: damairsz7@gmail.com

    Köszönjük szépen ezt a kihagyhatatlan lehetőséget :)

    VálaszTörlés
  150. Szia!
    A 1. csomagnak örülnék! :) Email címem: babucsniki@gmail.com
    Köszönjük! :)

    VálaszTörlés
  151. Szia!
    A 2. csomagnak örülnék!
    E-mail címem: makacspillanat@gmail.com
    Köszönöm a lehetőséget!
    Niki

    VálaszTörlés
  152. Szia!
    A 4. csomagnak örülnék leginkább!
    laposi.viktoria.mfg@gmail.com

    Köszi, puszi!

    VálaszTörlés
  153. Szia :)
    Köszönöm a lehetőséget :)
    A 2. csomagot szeretném :D
    E-mail: dalma.snt@gmail.com

    VálaszTörlés
  154. Szia! :)
    Az 1. csomagot szeretném a legjobban.
    nikc91@gmail.com

    VálaszTörlés
  155. Szia Szandra!

    Én is szeretnék jelentkezni, a 2. csomag tetszik a legjobban! :)
    Az e-mail címem: lovasi.vivien@gmail.com

    Köszönjük a lehetőséget! :)

    VálaszTörlés
  156. Szia.
    Nagyon köszönjük a lehetőséget. Nehéz választani, de a 2-es csomag mellett teszem le a voksom.
    tatarkisdora@gmail.com

    VálaszTörlés
  157. Szia Szandra!
    Köszönöm a lehetőséget :)
    3-as csomit szeretném nagyon megnyerni :D
    csibe0704@gmail.com

    VálaszTörlés
  158. Szia Szandra!
    Köszönöm a lehetőséget :)
    3-as csomit szeretném nagyon megnyerni :D
    csibe0704@gmail.com

    VálaszTörlés
  159. De jóó, az 1. csomagot szeretném.
    szviktoria23@gmail.com

    VálaszTörlés
  160. Kedves Szandra!

    Jaj, de vártam már ezt a bejegyzést! ^^ Örülök, hogy raktál fel képet a termékekkel készült sminkről :)
    Álmaim jelenlegi netovábbbja az 1. csomag lenne! :)
    Email címem: fannycsikostoth@gmail.com
    Köszönjük a játékot! :)

    VálaszTörlés
  161. Szia Szandra!

    A 3.csomagot szeretném megnyerni.
    szilvia.bano@gmail.com

    VálaszTörlés
  162. Szia! A 4.csomagot szeretném! Köszönjük a nyereményjátékot!
    bernadett.toth23@gmail.com

    VálaszTörlés
  163. Szia!
    Köszi a lehetőséget :) Én a 3. csomagnak örülnék.
    gabris.veronika@gmail.com

    VálaszTörlés
  164. Szia!
    A 3-as csomagot szeretném megnyerni :)
    Köszönöm a lehetőséget :)
    Az e-mail címem: zsofia1993@gmail.com

    VálaszTörlés
  165. Szia!
    Nagyon tetszett az írásod a Pupa termékekről!Csodásak lettek a fotók is,s valahogy úgy jártam,hogy most mindet szeretném,de azonnal!!!!! :) Köszönöm a lehetőséget a játékra! A választásom az 1. csomagra esett { PUPA Stay Gold! Highlighter, PUPA I'm Matt Lip Fluid 050} Nagyon boldog lennék,ha megnyerném!
    lkriszti74@freemail.hu

    VálaszTörlés
  166. Szia Szandra!
    Gyönyörű lett ez az alkalmi smink. :) Szeretnék részt venni a nyereményjátékon, az 1. csomagot választanám. Köszönjük a lehetőséget.
    Az email címem: rbaranyi92@gmail.com

    VálaszTörlés
  167. Szia Szandra!
    Az 1.csomagot szeretném választani. :)
    Köszönöm a lehetőséget :)
    kukoda.rebeka@gmail.com

    VálaszTörlés
  168. Kedves Szandra!
    Szuper csomagokat állítottál össze, köszönjük szépen, hogy ránk is gondolsz, én a 2. csomagot választanám! :) zatykopetra@gmail.com
    Üdv: Petra

    VálaszTörlés
  169. Szia!
    Mindegyik nagyon jó csomag, de én a 4. csomagnak örülnék a legjobban. :)
    fannyka9510@gmail.com

    VálaszTörlés
  170. Szia Szandra!
    Én az 1. csomagot választom. Még nem volt szerencsém Pupa termékekhez, így nagyon örülnék neki.
    annabella.letter@gmail.com

    VálaszTörlés
  171. 2.csomagot szeretném:) livika75@freemail.hu

    VálaszTörlés
  172. Szia az 1. csomagot szeretném. Sajnos még nincs egy pupa termékem sem, és nagyon szeretném kipróbálni.☺Köszi a lehetőséget. szabogreta86@gmail.com

    VálaszTörlés
  173. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  174. Szia :)
    Jaaaj ez egy szuper lehetőség, köszönjük!!
    Remek a bejegyzés ;) mint mindig... ;)

    én a 4. ajándékcsomagot választanám! *.*

    zsofi.miskolczi@gmail.com

    :*

    VálaszTörlés
  175. Szia! :)
    Nagyon örülök ennek a lehetőségnek és az 1. csomagot választanám! :)
    frankotami@gmail.com

    VálaszTörlés
  176. Szia!
    A 2. csomagnak örülnék legjobban.
    Email címem: raczerika30@gmail.com

    VálaszTörlés
  177. Szia. :)

    A 2-es csomag nyerte el a legjobban a tetszésemet. :)
    nikigulyas92@gmail.com

    Köszönöm a lehetőséget.

    VálaszTörlés
  178. Kedves Szandra! :)

    Az 1. csomagot szeretném :)
    mail.nanita@gmail.com

    Köszönöm szépen a lehetőséget! Puszi

    VálaszTörlés
  179. Az 1. csomag fogott meg leginkább :)
    kissadrienn92@gmail.com

    VálaszTörlés
  180. Kedves Szandra! A 2. csomagot szeretném megnyerni. E-mail címem: szolgatimea_kukac_gmail_pont_com Köszönöm: Timi

    VálaszTörlés
  181. Szia Szandra!
    Köszönöm a lehetőséget.
    Nagyon hasznos és jó volt olvasni. :)
    Ha nekem kedvez Fortuna, akkor a 2-es csomagot választom.
    Email címem: szuzi9@gmail.com

    VálaszTörlés
  182. Szia a negyedik csomag tetszene :) hegereni2@gmail.com Köszi a játékot! :)

    VálaszTörlés
  183. Szia Szandra!

    Én a 3. csomagnak örülnék nagyon de nagyon :)

    Az email címem: rbelteki@gmail.com
    Köszi szépen a lehetőséget :)

    VálaszTörlés
  184. Kedves Szandra!
    Köszi a játékot, én a 3. csomagnak örülnék a legjobban :)
    hanna.sadek@gmail.com

    VálaszTörlés
  185. Szia!

    Én az 1. csomagot szeretném a legjobban. :)
    szokeeva@yahoo.com
    Koszonom!

    VálaszTörlés
  186. Szia,
    Az 1. csomagnak örülnék a legjobban, email: kata.fabian@gmail.com
    Köszi a lehetőséget! :)
    Kata

    VálaszTörlés
  187. Szia Szandra!
    Az 1-es csomagnak örülnék a legjobban, imádom a highlightereket :)
    Email címem: barbyka.princess@gmail.com
    Köszönöm a lehetőséget,
    Barbi

    VálaszTörlés
  188. Kedves Szandra! Rendszeresen olvasom a blogodat, és úgy mint a többi, ez is megfogott nagyon. Legszívesebben mindet kipróbálnám, de tudom, hogy a nyereményjátékban csak egyet szabad választani. Igazából az 1-es csomagot választanám, hátha...sosem volt még highlighterem, ez mindig kikerült a választás alól. Ha megnyerném be kerülne a fa alá.
    Az e-mail címem: wonderquen@gmail.com

    VálaszTörlés
  189. Szia!

    Köszi a lehetőséget, nagyon szuper mindegyik csomag. Leginkább a 4-esnek örülnék.
    angyal.daniella@gmail.com

    VálaszTörlés
  190. Szia! Én a 2.csomagot szeretném! :) email címem: barko.beata89@gmail.com

    VálaszTörlés
  191. Szia, én a 2. csomagot választanám email címem szalaia@mailbox.hu

    VálaszTörlés
  192. Szia Szandra!

    Mennyi szépség, csak ámulok és bámulok! :)
    A 2. csomagnak örülnék a legjobban,mivel még sajnos nincs semmilyen Pupa termékem, nagyon jó lenne kipróbálni. :)
    Email címem: gitta0523@gmail.com

    Köszönöm a lehetőséget! :)

    VálaszTörlés
  193. Szia! Az első csomagnak örülnék a legjobban :) Email címem: svandabetty@gmail.com
    Köszönöm a lehetőséget! :)

    VálaszTörlés
  194. Szia :) Én a 2. csomagot nagyon szeretném megnyerni, bár nehéz a választás,mert mind szuper termék :) Köszönjük a játékot !!!! Email címem: lina54@gmail.hu

    VálaszTörlés
  195. Nagyon jó lett ez a poszt, a smink pedig gyönyörű! :)
    A 3. csomagnak örülnék a legjobban. Köszönjük a lehetőséget, ismét! :)
    csala.anna@gmail.com

    VálaszTörlés
  196. Szia!
    Én bármelyik csomagnak örülnék, hiszen a matt rúzsokkal már egy ideje szemezek... és úgy látom, mind a négy csomagban lapul egy :)
    Üdv,
    Era

    erika.torontali@gmail.com

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe