Mattítás papír WC ülőkével??? | VIDEÓ



Eljött az idő, hogy ismét kipróbáljak néhány Pinterest beauty hacket. Úgy vettem észre, hogy a múltkori is nagyon tetszett Nektek, remélem a mostani is legalább annyira fog. Lesz benne eléggé közismert, "klasszikus" trükk és egy  megdöbbentő tipp is :D. Ha kíváncsiak vagytok rá, megnézhetitek IDE vagy a lenti videóra kattintva.





You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. Szia. Háát, én nem tudom, hogy ez mennyire számít beauty trükknek, de azért leírom. Ha zselés szemhéj tust használunk egy ferde ecsettel, akkor az ecsetet egy kétfázisú szemfesték lemosóval át törlöm. Egy kis vattakorongra egy kicsit kiöntök, ezzel az ecsetet áttörlöm, így mehet is bele a sminkes táskámba, illetve nem kell annyirra sűrűn mosni a festéktől :)
    Hajra: lehet, hogy bizarr, de ha valakinek nagyon nagyon száraz, szálkás. seprűs a haja (mint nekem), és éppen nincs otthon, hogy megigazítsa, de ha van a táskában kézkrém, egy kicsit a tenyérbe nyomva, elkenve, addig, amíg a bőr nem szívja be a krémet, az ujjainkkal kicsit átsimítjuk a hajunkat, így nem fog annyira szét állni.

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe