Adventi inspirációs képek | Készülődjünk karácsonyra!



Régen volt már inspirációs bejegyzés a blogon és a mostani nem is teljesen olyan lesz mint a korábbiak. Most hogy első adventtel hivatalosan is elkezdődött a karácsonyi készülődés, mindenképpen akartam készíteni egy képes, ünnepre hangolódós posztot és s mostani bejegyzés abból a szempontból különleges, hogy a KIKA kínálatából szemezgettem Nektek. Őszintén szólva nagyon ritkán járok a KIKA-ba, de amikor néhány hete ellátogattam a karácsonyi sajtóeseményükre, teljesen elámultam, hogy mennyire szuper díszek és dekorációs dolgok vannak náluk. Nagyon széles a kínálat,  a minimáltól a rusztikuson keresztül mindenki megtalálhatja a saját stílusához illő darabokat. Remélem Ti is találtok majd köztük olyat, ami tetszik Nektek.






A KIKA adventi-karácsonyi kollekciói a vanília, cukor, fahéj és gránátalma elnevezést kapták, ami nekem nagyon tetszik, hiszen ez a négy dolog szorosan kapcsolódik a karácsonyhoz és az ünnepi készülődéshez. Számomra tökéletesen közvetítik az ünnepi hangulatot és bízom benne, hogy ha megnézitek a most következő sok-sok szépséges képet, vagy akár az üzletben a rengeteg gyönyörű díszt, egyet fogtok érteni velem.


Vanília
Imádom a vaníliát - az ízét, az illatát, a színt-, nálam egyértelműen hozzátartozik az ünnepi hangulathoz, hiszen a legfinomabb süteményekben is van általában vanília, bár máskor is szívesen eszem, vagy szagolgatok vaníliás "dolgokat". Ebben a kollekcióban az arany dominál, ami egy örök klasszikus, nem lehet mellélőni vele: fényt, melegséget, pompát és finom eleganciát vihetünk vele az otthonunkba és az ünnepekbe.

Cukor
 Nem hiányozhat egyetlen süteményből sem, ahogy az ezüst színek sem az ünnepi dekorációból, ugyanis ez a kollekció fő összetevője. Sokan talán "hidegnek" gondolják az ezüst dolgokat, de ha megnézitek a díszeket a lenti képeken, látni fogjátok, hogy ezekkel a fémes, cukormázas hatású dekorelemekkel is igazán meghitt hangulatot tudunk varázsolni.
 
 
 

Gránátalma
Egzotikus, különleges, színpompás gyümölcs, igazi éke lehet egy süteménynek. Ahogyan a piros és bordó díszek is ékei az ünnepi dekorációnak, színt visznek bele és élettel töltik meg, ráadásul remekül passzolnak az aranyés ezüst díszekhez is.

Fahéj
A vanília mellett a másik kedvenc, "édes" fűszerem a fahéj: imádom az illatát, az ízét és el sem tudnám képzelni nélküle az ünnepeket. Ahogyan a bronzos, barnás árnyalatú díszek nélkül sem, amelyek ezt a kollekciót alkotják. A fahéj nekem melegséget áraszt és valahogy azonnal "bekuckózós" kedvem támad tőle.
 
 
 
 



Nektek melyik tetszik legjobban a négy kollekció közül?


Szandra
Facebook Youtube Instagram Twitter BloglovinPinterest


.



You Might Also Like

8 megjegyzés

  1. A fahéjas kollekció a legnagyobb kedvencem. Nálunk nincs ünnep fahéjas sütik, fahéjas tea, fahéjas forralt bor és fahéj színű lakásdekor nélkül. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Imádom a fahéjat minden formájában, és éppen ezért ezt a kollekciót is :).

      Törlés
  2. Gyönyörű ez az összeállítás, tényleg igazi inspiráció:)

    VálaszTörlés
  3. Az állítható lábú törpék az első napon elfogytak a budaörsi üzletben! :( :( :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sejtettem, hogy a törpék nagyon népszerűek lesznek :).

      Törlés
  4. Istenem,de szépek! *.* Imádom ezt az időszakot! ^_^

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe