Morgan Taylor körömlakkok - teszt


Finoman szólva nem vagyok egy lakklexikon, nemrégiben kezdett csak elhatalmasodni rajtam a körömlakkok iránti rajongás, így sok márkával még csak most ismerkedem. Éppen ezért amikor pár napja megkerestek a Nail Harmony webshoptól, hogy lenne-e kedvem tesztelni a Morgan Taylor körömlakkokat, csak pilláztam, mert - őszinte leszek - én még nem hallottam erről a márkáról. Viszont ahogy nézegettem a cég webshopját ITT, kedvet kaptam hozzá, így igent mondtam. Ha kíváncsiak vagytok rá, hogy teljesítenek ezek a lakkok, akkor kattintsatok tovább.




De hogy mit is érdemes tudni a Morgan Taylor lakkokról? Ezek professzionális, gyorsan száradó (5-10 perc) körömlakkok. A honlapon találtam egy kis érdekességet a lakkok designjáról, ezt be kell másolnom, annyira tetszik:
"Az egyedi üveget szakemberek tervezték, maximális teljesítményre hangolták, azaz tökéletesen a kézbe illik, és kiegyensúlyozott, kényelmes fogást biztosít. Mély tónusú olasz üvegből készült, amely több fényt enged be, ezáltal felfedi a színek valódi világát. Az ergonómikus kupakot sebességre és kényelemre optimalizálták. Az exkluzív ecset ultrafinom szálainak köszönhetően az egész körömfelület fedhető kevesebb és precízebb mozdulattal."
Nekem tetszik egyébként az üveg formája, hasonlít az OPI lakkok üvegére és űrtartalomban is megegyeznek, mivel mindkettő 15ml-es kiszerelésű, bár a Morgan Taylor lakkok többnek tűnnek az üveg designja miatt. Hozzáteszem, hogy ekkora mennyiséget szerintem egy lakkból sem használtam még el, nagyon ritka az, hogy elhasználok egy üveg lakkot (sőt, szerintem még soha nem is történ meg :D), de ezzel valószínűleg nem vagyok egyedül (ugye nem???!!!).
A kupakjának nagyon jó fogása van, kézre áll, jó vele lakkozni. Az ecset kicsit lapított, viszonylag széles, de nem kezelhetetlenül, nekem ez pont ideális. A hat lakkból, amit kaptam kettő ecsete nem volt tökéletes, mivel voltak benne zavaró, kiálló szálak, de ezeket végülis le lehet vágni, szóval nem tragédia.
Az én szettemben a Stick with it alaplakk, a Need for speed fedőlakk, valamint négy színes lakk lapult. A színes lakkok csodás színekben pompáznak, nehezen tudtam választani, hogy melyiket is kenjem fel elsőnek, hezitáltam a pasztellkék (Water Baby) és a mentazöld között (Mint Chocolate Chip), úgyhogy végül utóbbit kentem a gyűrűs-és a hüvelykujjamra, előbbit pedig a többire.
Bár ritkán használok egyszerre alap-és fedőlakkot (lusta vagyok, nahh), de most természetesen felkentem mindkettőt, hiszen ki akartam próbálni azokat is.
A Water Baby-vel kissé meggyűlt a bajom, mert ez a csodaszép pasztellkék bizony csíkozódik rendesen... Két réteget kentem a körmeimre, de még így sem volt tökéletes mindenhol, szóval lehet, hogy elkélt volna még a harmadik is, de elképzelhető, hogy csak én voltam ügyetlen...
Ezek után kicsit féltem, hogy mi lesz a mentazölddel...
De nagy meglepetésemre a Mint Chocolate Chip úgy terült el a körmeimen, mint egy álom, semmi gondom nem volt vele, már egy rétegeben is nagyon szépen fedett, két rétegben egyenesen mesés. Utólag már éreztem, hogy ezt kellett volna feltenni mindegyik körmömre, nagyon tetszik ez a szín. Az eddig menta lakkjaim mind inkább kékes árnyalatúak, ez viszont nem, mégis azonnal beleszerettem.
Amúgy tényleg gyorsan száradnak, meg is lepődtem rajta, merthogy amúgy a krémes finisű lakkjaimra ez nem igazán szokott jellemző lenni. Miután végigmentem egy rétegben a körmeimen, pár percet kellett csak várni, és már jöhetett is a következő réteg. Én még egy márkától sem próbáltam gyorsan száradó fedőlakkot, de ezzel Need for speed lakkal kb. egy óra múlva "csontszárazak" voltak a körmeim, máskor sokszor még két óra múlva sem érzem "betonbiztosnak"  a lakkot a körmeimen, és most nem is voltak reggel párnanyomatosak a körmeim, pedig máskor mindig így jártam, ha lefekvés előtt lakkoztam.
Mivel nem tudtam megállni, hogy ne próbáljam ki a Prettier in Pinket is, így azt végül a lábkörmeimre kentem fel. Amúgy is szeretem az ilyen pinkes piros árnyalatokat, de nyáron különösen szeretem a lábamon az ilyen színeket. Konkrétan egy réteg elég volt belőle, úgyhogy ez engem nagyon boldoggá tett, mivel igencsak bénácska szoktam lenni, ha a lábkörmök festéséről van szó. Úgyhogy örülök, hogy nem kellett több réteggel vacakolnom.
Remélem nem lesz too much information, vagy túl intim, ha megmutatom Nektek a lábujjaimat :D.
A tartósságuk nagyon rendben van így alap- és fedőlakkal: én csütörtökön kentem fel, és egy hét múlva láttam először minimális kopást a széleken, de még akkor sem volt vészes.

Összességében elégedett vagyok a Morgan Taylor lakkokkal, tényleg professzionális minőségűek, és ahogyan a honlapjukat elnéztem, rengeteg csodaszép árnyalat közül választhattok. Ráadásul vannak izgalmasabb, csillámos darabok, és három darabból álló szettek is.
Az itt bemutatott lakkok megvásárolható a Nail Harmony webshopban ITT 2490 Ft-ért.



Ti hallottatok a már a Morgan Taylor lakkokról?




Szandra
Facebook Youtube Instagram Twitter BloglovinPinterest


You Might Also Like

15 megjegyzés

  1. A menta és a rózsaszínes valóban szép, én még sosem hallottam róluk :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Megnyugtató, hogy nem csak nekem újdonság ez a márka :).

      Törlés
  2. Instán láttam először ezeket a lakkokat, már nem is emlékszem, hogy melyikőtöknél, mikor megkaptátok. Mindegyik szín nagyon szép, főleg a lábujjadon lévő tetszik. :) Tartósságuk is elég szuper, de én sajnos sajnálok ennyi pénzt egy lakkra. :( Bár lehet, hogy ha egyszer adnék egy esélyt neki, akkor megváltozna a véleményem. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Valóban nem a ,legolcsóbb, bár ha belegondol az ember, hogy OPI, Essie, A-England, vagy éppen Picture Polish lakkok még ennél is drágábbak, akkor talán már nem is tűnik annyira vészesnek, és tényleg jó minőségűek.

      Törlés
  3. Csak OKJ végzettséggel lehet rendelni a webshopjukból :) (amit nem értek, mert a műköröm alapanyagoknál ez nyilvánvaló, de ez csak egy lakk)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Rákérdeztem a cégnél, és azt mondták bárki rendelhet, az anyacég kérése volt, hogy kint legyen ez a honlapon, de már le is szedték, szóval bárki nyugodtan rendelhet :).

      Törlés
    2. Hát jó tudni, emiatt rendeltem külföldről a Gelish gel-lakkokat :D Na majd legközelebb már tőlük rendelek :)

      Törlés
  4. láttam Edinánál is a tesztet, nem mondhatom, hogy most aztán rohanok gyorsan venni egyet tőlük. főleg, hogy a világoskék ennyire gyengén szerepelt... a zöldnek szép színe van, de nem látom egyedinek. jó lett volna, ha valami különlegesebb színt küldenek nektek szerintem :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem mondom, hogy nem örültem volna valamilyen exravagáns színnek, van egy csillámos darabnak, de imádom ezeket a cukorkaszíneket is :).

      Törlés
  5. Nagyon szép színek, én sem hallottam még róluk! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Képzeld azóta láttam már az egyik általam követett külföldi Youtube-os videójában Morgan Taylor lakkokat, meg is lepődtem :).

      Törlés
  6. Sziasztok,
    Most már meg lehet nézni és vásárolni az összes Morgan Taylor terméket a budapesti Aréna Plázában a Pink Beauty üzletében !
    Nail Harmony

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, már értesültem róla, meg is osztottam ezt a remek hírt a facebookon :)!

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe