Júliusi kedvencek - VIDEÓ


Ezt a hetet rendhagyóan nem inspirációs képekkel kezdem, hanem a júliusi kedvenceimmel, mivel így augusztus 5-én szerintem azért illik végre ezeket is megmutatnom Nektek...:D! Tulajdonképpen jó kis hónap volt a július, szerettem, de alapvetően nem bánom, hogy vége... Pontosabban de, egy dolog miatt: mert így most már nagyon azt érzem, hogy mindjárt vége a nyárnak, és itt az ősz :(...
De még mielőtt nagyon belelovalnám magam ebbe, inkább íme itt az új videóm, nézzétek sok szeretettel :)!



Ha valami miatt nem indulna el a Youtube-on a lenti videó, akkor IDE kattintva megnézhetitek.


You Might Also Like

17 megjegyzés

  1. Tetszik a kendőd, jól áll neked :)
    Kis mintát én is kaptam a Nivea-tól, úgyhogy lassan kipróbálom :)
    TBS örök szerelem, bár a moringát még mindig nem próbáltam ki, mert mindig van más ami elcsábít :D
    Neked mennyi ideig elég a testvaj? Mert ahogy emlékszem nem ma vetted ezt a testvajat:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát ezt nehéz megmondani, hogy meddig elég a testvaj, mert eléggé "random" módon használom, nem naponta, szóval így azért elvagyok vele egy jó ideig :).

      Törlés
    2. én egy egész tél alatt nem használok el egy nagyot, kb. májusra fogyott el a szeptemberben kibontott előzőm.

      Törlés
  2. A lila spirál nekem is totális csalódás volt, szintén csak rosszat tudtam írni a blogon... A Bioderma arckrém pedig iszonyúan zsíros volt nekem, pedig alapvetően száraz a bőröm :-) Nem baj, majd az őszi szelek idején jól fog az még jönni :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én pont a színe miatt valahogy csak nyáron tudom elképzelni... de simán lehet, hogy zsírosította a bőrödet, elvégre nem vagyunk ugyanolyanok, a bőrünk sem az :)!

      Törlés
    2. Ó, a terv szerint olyan színt szerzek addig a Balatonnál, hogy kitartson ősszel ;-)

      Törlés
  3. Nekem is most hasonló Lovely babarózsaszínű a körmöm. :)
    Melyik ez az körömlakk és mi az árnyalat neve vagy száma? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha arra gondolsz ami a körmömön van, akkor az az essie-től a Castaway.

      Törlés
  4. Igen arra gondoltam. :)
    Nagyon szép színe van! :)

    VálaszTörlés
  5. Wow, az a Catrice ajakbalzsam nagyon szép. :) Nekem AVON-ból van hasonló.
    És jól áll a kendő. :) Neeem, nem takarítónős... :D

    VálaszTörlés
  6. ezt a pirosítóecsetet én is szívlelem, ahogy a tbs tesvajat is (én most épp a mandulásért égek), ill. a bourjois pirosító is imádnivaló.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Imádom mindet, annyira jó kis termékek, pedig azt hittem nehéz lesz összeszedni a júliusi kedvenceket, annyira belesimultak a hétköznapokba ezek a cuccok, hogy szinte észre sem vettem, hogy mennyire szeretem őket :)!

      Törlés
  7. Már felkötve is nagyon tetszett a hajad a múltkor, de ez a kendő eszméletlen jól áll neked! És a smink is annyira tiszta, könnyed, nyárias. Nagyon jól áll neked ez a stílus! Nem is a termékeket figyeltem, hanem téged :D tényleg nagyon jó az a kendő!

    VálaszTörlés
  8. Én is megvettem a Catrice Hip Trip trendkiadásából a Wheels On Fire árnylatú "rúzs-szájfény-ajakbalzsam" :) terméket. Én annyira megszerettem, hogy másnap visszamentem és vettem egy másikat is, hogy legyen tartalékba és jövő nyárra. Nekem nagyon bejön, olyan szinten hidratál, mint bármilyen más ajakápoló és gyönyörű színe van. Legalábbis nekem nagyon jól áll, elfogultság nélkül állíthatom :), pedig a nagyon fehér bőrömhöz sokáig nem szerettem az erősebb színeket, most pedig megveszek értük .... :). Nálunk csak az a baj - vidéki megyeszékhely !!!!!!!!!!!!!! -, hogy a trendkiadásokból minden termék esetén jobb esetben kb. 3-4 darabot tesznek ki (jelen termékből pl. 1 db teszter és az általam elhozott 2 db termék)és nem pótolják a hiányt tehát, ha valaki nem elég gyors és élelmes esélyes sincs, olyan szomorú ......... :( :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen ez tényleg szomorú, bár sajnos Pesten sem feltétlenül sokkal jobb a helyzet a trendkiadások tekintetében... :(

      Törlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe