Antikedvencek, csalódások - 2016 nyár


Rájöttem, hogy én egyszerűen imádom az ilyen "csalódásos", be nem vált termékes videókat, lassan már szívesebben nézek ilyeneket, mint kedvences videókat. :D Szerintem nagyon hasznos azt is meghallgatni, hogy másnak mi nem vált be, hiszen ezek az információk akár meg is kímélhetnek minket felesleges pénzkiadástól, főleg ha nekünk is hasonló ízlésünk/bőrtípusunk/igényeink van, mint annak, akinek a videóját nézzük. Úgyhogy nagyon bízom benne, hogy ez a videó Nektek is hasznos lesz, ha pedig esetleg találtok benne olyan terméket, amit Ti nagyon szerettek, ne vegyétek magatokra, nem vagyunk egyformák. <3
Ha érdekel titeket, hogy nekem milyen termékek nem váltak be az elmúlt hetekben, akkor megnézhetitek IDE, vagy a lenti videóra kattintva.




You Might Also Like

1 megjegyzés

  1. Nagyon jók ezek a videók, én sokat profitáltam belőlük. Így tényleg nem vesz meg az ember olyat, ami nem jó. Nem vagy egyedül egyébként, hányszor volt olyan, hogy megszűnt, amit szerettem! Legutóbb a Cuticura érzékeny bőrre való lemosóját és arckrémjét vonták be, és nagyon nem örültem neki. A szempillaspiráloknál igazad van, minél bonyolultabb egy kefe, annál kevésbé jó. Nekem legjobban a banán formájú kefe vált be, most a Lovely Pump Up-ot használom, és nagyon jó. Jobb mint a Maybelline Lash Sensational (nekem kicsit összetapasztott, pedig jó minőség), vagy a Catrice Glam&Doll,pedig azokat is szerettem. Soap&Glory-tól nekem egy tégelyes kézkrémem volt egyszer, amit ajándékba kaptam, azzal nem volt ilyen problémám, bár az nem tartott olyan sokáig, valószínűleg kisebb mennyiség is volt, mint ez a tubusos.

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentedet. Minden megjegyzést elolvasok és moderálás után közzé teszek, de előfordulhat, hogy erre várni kell 1-2 napot.

Subscribe